Chytej.cz

Klub příznivců značky Daiwa necteno

20.4.2010 | troutkiller | 103.286 zobrazení | 1.221 odpovědí

Vzhledem k tomu, že konkurence od Shimana už svuj klub víceméně má, tak mně napadlo založit konkurenční team příznivců všeho od Daiwy, nejlépe na vláčku.

Vkládat můžete fotky svejch miláčků, postřehy, novinky, prostě vše se značkou Daiwa!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 7. února 2011 v 10:58 ® inspo reakce na …

osprey> Tak to se po něm zkusím poohlédnout někde v zahraničí. Na našich webech jsem je totiž v castu nenašel. Nevíš jestli existuje v délce kolem 230 cm, cca 10–30g?

reagovat
Pondělí 7. února 2011 v 10:51 ® osprey reakce na …
osprey

inspo> Jo, dělá. Ale u nás se asi špatně sežene. V malé délce je to dobrý prut, příjemný do ruky, snad jen zbytečně ostrý.

reagovat
Pondělí 7. února 2011 v 10:34 ® inspo reakce na …

osprey> Black bull se dělá v castu?

reagovat
Pondělí 7. února 2011 v 10:11 ® sethy
sethy

osprey> Stydím se:->

Zillion
Black bull

;-)

Edit: proč to píše jiné smajliky než na které jsem klikl :-((

reagovat
Neděle 6. února 2011 ve 23:26 ® osprey reakce na …
osprey

sethy> Písmenko sem, písmenko tam, ale jinak máš pravdu.

Levný proutek, drahý naviják, ale povedená a velmi příjemná kombinace.

reagovat
Neděle 6. února 2011 ve 12:09 ® sethy reakce na …
sethy

inspo> řekl bych že nějaká daiwa (asi zillione) a nějaký cormoran (asi blac bull).

reagovat
Neděle 6. února 2011 v 10:46 ® inspo reakce na …

osprey> Co je to za multík a prut?

reagovat
Sobota 5. února 2011 ve 22:32 ® osprey
osprey

Wobblery od Daiwy fungujou – podobně jako spousta jiných.

reagovat
foto/forum/2011/th-img16400.jpgfoto/forum/2011/th-img16401.jpg
Pátek 4. února 2011 ve 21:49 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> kurňa, konečně ses chytil:-D

reagovat
Pátek 4. února 2011 ve 20:09 ® markus aurelius reakce na …

troutkiller> OK v pohode, ja som tiež rozmýšľal nad výmenou. Na Spawn som mal dokonca aj záber, šťuka tak okolo 70cm tesne pri nohách ale som ju dobre nesekol :-((

reagovat
Pátek 4. února 2011 ve 20:05 ® troutkiller reakce na …

markus aurelius> Já mám většinu wobu na Ownerech páč ty nesrovná ani Sumejš:-) Jinak až nebudu línej vyfotim ty svoje!

reagovat
Pátek 4. února 2011 v 19:57 ® markus aurelius

toto je obsah mojej „Daiwa krabičky“

reagovat
foto/forum/2011/th-img16393.jpg
Pátek 4. února 2011 v 19:55 ® markus aurelius reakce na …

troutkiller> teraz poškulujem po nejakom UL prútiku od Daiwy :-93; . No s tými voblermi som na tom podobne, torchu sú drahé a už som urval 2 voby Spawn, trochu ma však sklamala kvalita háčikov, zavadil som na strome aj som ho vyslobodil šnúra 0,14 Daiwa tournament to vydržala ale vyhol som ramienka na oboch 3háčikoch :-((

reagovat
Pátek 4. února 2011 v 19:50 ® troutkiller reakce na …

markus aurelius> Tak to vítej u Bugatti:-)) ))Budˇrád že si přestoupil od toho Polskýho šrotu k pořádné značce!Wobu mám asi 10 ale mám to s nima jako s Illexem,používám je jen do prověřeného terénu bez vázek:-)) )

reagovat
Pátek 4. února 2011 v 19:44 ® markus aurelius reakce na …

troutkiller> vďaka ;-) , ja som bol doteraz skôr zástancom Dragonu ale keďže Dragon nemal práve v ponuke takú gramáž ako som potreboval skúsil som Daiwu a vôbec neľutujem. na voblery Daiwa nelovíš ?

reagovat
Pátek 4. února 2011 v 19:41 ® troutkiller reakce na …

markus aurelius> Zdar lovče:-) Ryukony mám tři Jiger Spin,Jerkáč na multík a klasickej vláčák do 60g a se vším spokojenost:-)

reagovat
Pátek 4. února 2011 v 19:33 ® markus aurelius

Túto značku objavujem len teraz ale nejakú tú výbavičku od Daiwy mám, konkrétne :

• prút RYUKON SPIN 15–45g 2,7m ktorý je vraj na mäkké nástrahy ale lovím s ním v pohode na voblery, hlavnou prednosťou je jeho ľahkosť a tvrdá špička
  • multiplikátor na prívlač Daiwa Tierra – maximálna spokojnosť
  • šnúra Daiwa tournament – na ňu som lovil celú minulú sezónu a naozaj ma veľmi milo prekvapila svojou jemnosťou na jednej strane a pevnosťou na druhej
  • no a mám pár voblerov Daiwa tournament ale ešte nie veľa skúsenosti. Loví niekto na ne ?
reagovat
Úterý 11. ledna 2011 ve 22:20 ® taťka

máme novou sezónu a jsou zde novinky pro příznivce přívlače – http://www.centrum-rybolovu.cz/…-0-20mm-270m

reagovat
foto/forum/2011/th-img16137.jpg
Středa 3. listopadu 2010 ve 23:48 ® kerob reakce na …
kerob

dam> taky pekny :-)

osprey> velmi :-D

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 21:33 ® dam reakce na …
dam

kerob> no tak to je pecka…hlavně, že už jsi v pořádku a optimisticky naladěný:-) J8 byl v úlánu sotva pár hodina a trochu respektu z toho města jsem si dovezl. Pokud nepojedu znova na Selengu, tak budou také hranice9-) Já to odnesl hned druhý den tam, kdy na mě asi spadla veškerá ta pracovní únava a seklo mě v zádech, ale neskutečně. Už jsem se viděl, jak mě žerou vlci, nicméně jsem se kousnul a těch deset km jsem do tábora došel. Tři dny jsem trpěl, ale pak se to zlepšilo, ale užíval jsem si až do konce. Nečekal jsem, že v sobě najdu tolik sebevědomí a sebezapření a pojedu jako šroubek. Po návratu jsem se chvilku pral s posunem, ale jídlo bylo výborné v letadle. Nicméně bych pořád spal, což u mě není normální Mladej v noci zrovna nespí, ale já o ničem nevím a manželka mě může už zakousnout. Ovšem pozitivní je nyní můj nadhled na všechno, nic mě nerozhází a hodnoty jsou nyní úplně někde jinde…psychicky jsem si velmi odpočinul, a to byl asi hlavní účel cesty. Nikdy jsem si takhle ještě neodpočal a už si živím naději na to, že si pojdeu odpočinout brzy znovu:-) pivo

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 20:29 ® osprey reakce na …
osprey

kerob> Tak to bylo velmi intenzivní.:-)

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 v 16:47 ® kerob reakce na …
kerob

dam> jako je fakt ze Chingis vodka je dobra (ono ne nadarmo se rika, ze vse na co jsou Mng hrdi, se jmenuje po Chingisovi…letiste, hlavni namesti, vodka…) a to vodku nemusim (bez RedBullu). 2 noci jsme taborili kousek od rusky hranicni zakladny (kouskem rozumej cca 20km, ale byla krasne videt) a nemel jsem z toho dobrej pocit, porad jsem cekal nejakou kontrolu od rusaku – pred tim nas varovali. Jinak ja byl v Ulanu dohromady 5 dni a opakovat to nehodlam (mam pocit ze jsem vse zajimavy videl, hospody prolez, okrast me taky stihli a jako bobrika odvahy jsem si dal dokonce nocni bistro v dobe, kdy uz vse ostatni bylo zavreny a i majitel na me koukal velice podezrivave), 2 dny stacej a je to az dost. Jinak po navratu jsem se krasne slozil, s priznakama infarktu (je mi 29 :-) ) me odvezli 2 dny po navratu do IKEMu a tam jsem si polezel tyden na JIP a pak pres 2 mesice pracovni neschopnost… vzhledem k vycerpavajicimu zpusobu zivota v Mng (ja posledni 3 noci v podstate nespal), vzhledem k posunu casu, zmeny vlhkosti a nadmorsky vejsky, hnusnyho zradla od Aeroflotu…atd, se muj organizmus rozhodnul, ze mi to da hrube sezrat a odmenil me za vsechny moje prechozeny virozy… zanetem srdecniho svalu. Z divociny jsem se ocitl rovnou na pristrojich ve sterilni mistnosti… :-| Nicmene doufam, ze pojedu znova :-D

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 v 15:56 ® dam reakce na …
dam

kerob> tak to jsme na tom podobně. Výborné na Chingisovi je, že mě po něm nikdy nebolela ani hlava. Prostě pohoda, hlavně když jsi ráno rozlepil oko a kámoš ti už nad hlavou naléval jednu prevenční…v těch jejich hraničních pásmech prý bývá občas husto a musí se s doprovodem. My jsme byli v Ulánu jen krátce, ale užili jsme si to na plný pecky…už se tam zase těším9-)

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 v 15:04 ® kerob reakce na …
kerob

dam> ono i ta oblast kde jsme byli vyzadovala specialni povoleni – dokonce i domorodci tam musej mit povoleni (hranicni pasmo). A co se chlastu tyka… to co jsem vypil tam, nevypiju tady za 5 let. Ucet z ulansky diskoteky (je potreba poznat i trochu toho folkloru, ze :-) ) byl jak za 5 lidi… tam se proste chlasta jinak. Kolikrat jsem mel pocit, ze tem mongolum zacinam snad i rozumet :-D

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 14:35 ® dam reakce na …
dam

kerob> tak to je dobře. Slašel jsem několik případů, kdy chytali jen tak a chvilku si i pobručeli…jinak zachlastají rádi asi všichni:-D

Pod námi cca 100km byla chycena 155cm, to musel být pěkný tanec. mám slibené fotky

reagovat
Úterý 2. listopadu 2010 ve 23:55 ® kerob reakce na …
kerob

dam> meli jsme povoleni, nic nelegal jsme nedelali :-) Kontrola probehla 2×, bez problemu. Posedeli s nama u ohne, pokecali, zachlastali a jeli dal :-)

reagovat
Úterý 2. listopadu 2010 ve 22:35 ® dam
dam

kerob> jen tak mimochodem, poměrně dost se začíná kontrolovat místními porybnými…určitě bych se snažil získat licenci…pár rybářů už nedopadlo dobře:-((

reagovat
Úterý 2. listopadu 2010 ve 22:32 ® dam
dam

kerob> jsem přesvědčený, že od všeho část…voda nádherná, počasí trochu teplejší, mohlo se ochladit o pár dní dřív a bylo to ještě lepší. No a jestli to je v rukách, to už nechám na jiných. V každém případě mi hodně pomohla intuice, stejně jako u nás :-) v každém případě si to chci zopakovat, i když bych chtěl vyzkoušet zase jinou vodu…ovšem Selenge má opravdu nejvíce velkých ryb, těch největších

reagovat
Úterý 2. listopadu 2010 v 15:41 ® inspo reakce na …

kerob> Díky.

reagovat
Úterý 2. listopadu 2010 v 15:35 ® kerob
kerob

inspo> SZ

reagovat