Chytej.cz

Klub příznivců značky Daiwa necteno

20.4.2010 | troutkiller | 103.287 zobrazení | 1.221 odpovědí

Vzhledem k tomu, že konkurence od Shimana už svuj klub víceméně má, tak mně napadlo založit konkurenční team příznivců všeho od Daiwy, nejlépe na vláčku.

Vkládat můžete fotky svejch miláčků, postřehy, novinky, prostě vše se značkou Daiwa!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 2. listopadu 2010 v 15:04 ® inspo reakce na …

kerob> Však já to taky nemyslel vážně, proto ten smajlík. :-)

Na kolik takový výlet vyjde?

reagovat
Úterý 2. listopadu 2010 ve 12:57 ® kerob reakce na …
kerob

inspo> v tomhle pripade to asi ale pricina nebude, i kdyz ma ruce urcite lepsi nez ja. Ja byl uplne jinde, v jiny casti Mng a v dane lokalite treba vubec nebyly stiky, okouni… my chytali prevazne lenoky (do 75cm cca) a par tajmenu, max neco pres metr, par nezastaveno – odhad cca 130–140cm. Chytil jsem i par lipanu (na 4ku rotacku) a v jednom fleku jsme pochytali krasny sihy (cca 70cm). Projeli jsme na raftu pres 200km rek, ale prevazne mensich toku a vetsinou v horni casti toku. Meli jsme pred odletem vytipovany 2 lokality, jedna byla smerem co jel DAM a druha byly pritoky Ononu v hranicnim pasmu s Ruskem vychodne od Ulanu – vzhledem k aktualnim podminkam jsme na miste rozhodli pro pritoky Ononu i za cenu pomerne omezeneho druhoveho slozeni ulovku ale s jistotou pouzitelnych podminek (i tak byl onon nechytatelnej a komaru vic nez si kdokoliv dokaze predstavit). Takze treba priste vyrazime na jezera a reky na severozapadu zeme – uvidime, jezdi se bez cestovky, takze vse lze operativne resit klidne az na miste…

reagovat
Úterý 2. listopadu 2010 v 11:19 ® inspo reakce na …

kerob> Nebo šikovnější ruce. :-)

reagovat
Úterý 2. listopadu 2010 v 10:53 ® kerob reakce na …
kerob

dam> paradni rybky, gratulace. Evidentne jste bud meli lepsi lokalitu na ryby nez my nebo lepsi termin…nebo oboje.

reagovat
Čtvrtek 28. října 2010 v 6:22 ® snook reakce na …
snook

tucnak11> Cau taky jsem neco nasel, daiwa emblem pro vel 5000, nebo 6000, pridavam i fotku vypada dobre:-)

reagovat
foto/forum/2010/th-img15345.jpg
Pátek 22. října 2010 v 17:28 ® snook reakce na …
snook

tucnak11> dik, kouknu co tam maji zajimaveho

reagovat
Pátek 22. října 2010 v 17:15 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

snook> Na Polskim .www.fishing-mart.com.pl.

reagovat
Pátek 22. října 2010 ve 13:23 ® dam reakce na …
dam

džigit> čekal jsem, že to bude horší, ale pokud to vysloveně nebylo proti proudu, tak se to utáhnout dalo…ale to už neberoz zase ty ryby, nejlepší je místo na hraně, kde se otáčela rotna v pohybu po vodě do proti, to byla vždycky hrozná prda:-)

reagovat
Pátek 22. října 2010 ve 12:34 ® džigit reakce na …

dam> :-) jj,je mi to jasné.Já mám Reda ve čtyřicítce a taky to není na „delší“ vláčení.

reagovat
Pátek 22. října 2010 v 10:42 ® dam reakce na …
dam

kubas> myslím si, že ten nový

reagovat
Pátek 22. října 2010 v 10:38 ® dam reakce na …
dam

džigit> myslím velikost 3,4,5 od Tomáše Hammera:-)

reagovat
Čtvrtek 21. října 2010 ve 20:42 ® snook reakce na …
snook

tucnak11 Cau, moc pekne …na jakem e-shopu jsi je nasel? dik

reagovat
Čtvrtek 21. října 2010 ve 20:26 ® tucnak11
tucnak11

Novinka 2011 EXCELER-Z A EXCELER-X-25-KY cena 4500 kč a nebo 720 zl.

reagovat
foto/forum/2010/th-img15287.jpgfoto/forum/2010/th-img15288.jpg
Čtvrtek 21. října 2010 v 10:20 ® kubas reakce na …
kubas

dam> To byl ten new model nebo ten starej?

reagovat
Čtvrtek 21. října 2010 v 8:35 ® džigit reakce na …

dam> velké rotny jsou pro Tebe jaké?Když prej vláčíš na „prvoky“ :-))

reagovat
Čtvrtek 21. října 2010 v 8:09 ® dam reakce na …
dam

kubas> prošel, ale na velké rotny vážně není…woby zvládá líp a hlavně já jsem si měl vzít 4000

reagovat
Středa 20. října 2010 v 18:17 ® kubas reakce na …
kubas

dam> krásné ryby, gratulace k rybám. Zauber prošel testem úspěšně říkáš :-D …

reagovat
Středa 20. října 2010 ve 13:48 ® dam
dam

Děkuji pánové za přivítání, jsem rád, že jsem doma, ale trochu se mi už stýská…byl to jiný svět. ToRo chce po mě seriálek, tak se pokusím zapracovat…fotek je snad dost, trochu asi jiných než od Milhause, ale to snad nebude vadit

reagovat
Úterý 19. října 2010 ve 22:24 ® Looser reakce na …
Looser

Nááádhera Článek,článek,člá­nek…(třeba v dlouhé zimě :-))

reagovat
Úterý 19. října 2010 ve 20:51 ® osprey reakce na …
osprey

dam> Vítej zpátky. Ryby krásné, cajk, jak jsem četl, taky obstál a ty se jevíš spokojeně.

Co víc si přát?

reagovat
Úterý 19. října 2010 v 16:58 ® Char reakce na …
Char

dam> nádhermý ryby, gratuluju k úlovkům a zážitkům, popravdě docela závidím :-)

reagovat
Úterý 19. října 2010 v 16:10 ® skwor reakce na …
skwor

dam> Luxusně stavěná ryba. Gratulace.

reagovat
Úterý 19. října 2010 v 15:52 ® dam reakce na …
dam

skwor> já měl nej 47 a fotky kolegů zatím nemám, ale snad se s nimi brzy potkám, tak přiložím svého. Já chtěl trefit taky přes pade, ale na to bylo nutné fakt mít místo…navíc nebyl úplně tou nejcílovější rybou

reagovat
foto/forum/2010/th-img15265.jpg
Úterý 19. října 2010 v 15:51 ® skwor reakce na …
skwor

dam> Jo a díky za vysvětlení původu těch Norstreamů. Fakt jsem z jejich stránek pochopil, že jsou z Ruska, tak mě to zmátlo.

reagovat
Úterý 19. října 2010 v 15:47 ® skwor reakce na …
skwor

dam> Máš toho 52cm okouna na fotce? To si neumím ani moc dobře představit :-) Letos ve Švédsku jsem viděl 45ku a i to pro mě byla neskutečná ryba. Mongolsko by mě lákalo, ale dokud studuju, tak mi musí stačit Skandinávie.

reagovat
Úterý 19. října 2010 v 15:39 ® dam reakce na …
dam

skwor> bylo luxusně, dla bych si to klidně znova. Jestli ušetřím a doma mě pustí, tak vyrazím trochu víc do hor. Ryby jsme nachytali opravdu poměrně dost, ale pokud si člověk myslí, že v Mongolsku hodí něco do vody a hned chytne, tak je na omylu. Selenga je opravdu ohromná řeká a i zde mají ryby svá stanoviště a své chuti a nechuti. Nyní se ryby už stahovaly z vyšších partií do velkých tůní a najednou úlovků ubylo, ale velikost byla zase větší. Nej tajmen 142, okoun 52 , štika tuším 95, lenok k 70, mník 80. Chytili jsme v 7 přes 550 kusů ryb, z toho cca 120 tajmenů, pouze 3 nad metr, což bylo hlavně v rukách, protože na udici byli. 70 kousku bylo od 55 do 95. 80cm už byla velmi krásná ryba, zvlášť na jemnější vybavení v proudu. Okouni byli jen někde, ale poprvé jsem viděl pruhatce, kterému do 60 moc nechybělo. Štiky byly dost apatické. Nicméně jsem velmi spokojený úplně se vším, přírodou, klidem, partou, zázemím a samozřejmě fiškami… Poprvé v životě jsem měl na prutu rybu, která mě táhla do vody a já nevěděl co mám dělat, bohužel jsem ji vypnul…snad tam na mě počká…

reagovat
Úterý 19. října 2010 v 15:25 ® skwor
skwor

dam> Jak bylo? Co se pochytalo? Luxusní fiška.

reagovat
Úterý 19. října 2010 ve 13:49 ® sethy
sethy

dam> krásná rybka;-)

reagovat
Úterý 19. října 2010 ve 13:20 ® dam reakce na …
dam

džigit> já čekal, že tam něco odepíšu, takže jsem už nechtěl do toho tolik navalit, ale jinak přežil v pohodě, menší fišky zvládal v pohodě. Infiniti Q jsem měl na lehčí věci, ten byl absolutně bez problémů. To samé mohu říci o Zauberu 3000. Ten se po jednom dni začal lehce kousat při lovu s velkou rotnou, ale druhý den už byl O.K. a prakticky byl nejvyužívanějším navijákem…dávám mu za jedna

reagovat
Úterý 19. října 2010 ve 13:10 ® džigit

dam> no ale za ty ceny u nás pro mně nedostupné :-/ Ale Frenki mi slíbil potočit :-))

reagovat