Vyhledávání
Klub příznivců značky Daiwa
20.4.2010 | troutkiller | 103.287 zobrazení | 1.221 odpovědí
Vzhledem k tomu, že konkurence od Shimana už svuj klub víceméně má, tak mně napadlo založit konkurenční team příznivců všeho od Daiwy, nejlépe na vláčku.
Vkládat můžete fotky svejch miláčků, postřehy, novinky, prostě vše se značkou Daiwa!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 2. listopadu 2010 v 15:04 ® inspo reakce na …
-
kerob> Však já to taky nemyslel vážně, proto ten smajlík.
Na kolik takový výlet vyjde?
reagovat - Úterý 2. listopadu 2010 ve 12:57 ® kerob reakce na …
-
inspo> v tomhle pripade to asi ale pricina nebude, i kdyz ma ruce urcite lepsi nez ja. Ja byl uplne jinde, v jiny casti Mng a v dane lokalite treba vubec nebyly stiky, okouni… my chytali prevazne lenoky (do 75cm cca) a par tajmenu, max neco pres metr, par nezastaveno – odhad cca 130–140cm. Chytil jsem i par lipanu (na 4ku rotacku) a v jednom fleku jsme pochytali krasny sihy (cca 70cm). Projeli jsme na raftu pres 200km rek, ale prevazne mensich toku a vetsinou v horni casti toku. Meli jsme pred odletem vytipovany 2 lokality, jedna byla smerem co jel DAM a druha byly pritoky Ononu v hranicnim pasmu s Ruskem vychodne od Ulanu – vzhledem k aktualnim podminkam jsme na miste rozhodli pro pritoky Ononu i za cenu pomerne omezeneho druhoveho slozeni ulovku ale s jistotou pouzitelnych podminek (i tak byl onon nechytatelnej a komaru vic nez si kdokoliv dokaze predstavit). Takze treba priste vyrazime na jezera a reky na severozapadu zeme – uvidime, jezdi se bez cestovky, takze vse lze operativne resit klidne az na miste…
reagovat - Úterý 2. listopadu 2010 v 11:19 ® inspo reakce na …
-
kerob> Nebo šikovnější ruce.
reagovat - Úterý 2. listopadu 2010 v 10:53 ® kerob reakce na …
-
dam> paradni rybky, gratulace. Evidentne jste bud meli lepsi lokalitu na ryby nez my nebo lepsi termin…nebo oboje.
reagovat - Čtvrtek 28. října 2010 v 6:22 ® snook reakce na …
-
tucnak11> Cau taky jsem neco nasel, daiwa emblem pro vel 5000, nebo 6000, pridavam i fotku vypada dobre
reagovat - Pátek 22. října 2010 v 17:28 ® snook reakce na …
-
tucnak11> dik, kouknu co tam maji zajimaveho
reagovat - Pátek 22. října 2010 v 17:15 ® tucnak11 reakce na …
-
snook> Na Polskim .www.fishing-mart.com.pl.
reagovat - Pátek 22. října 2010 ve 13:23 ® dam reakce na …
-
džigit> čekal jsem, že to bude horší, ale pokud to vysloveně nebylo proti proudu, tak se to utáhnout dalo…ale to už neberoz zase ty ryby, nejlepší je místo na hraně, kde se otáčela rotna v pohybu po vodě do proti, to byla vždycky hrozná prda
reagovat - Pátek 22. října 2010 ve 12:34 ® džigit reakce na …
-
dam>
reagovatjj,je mi to jasné.Já mám Reda ve čtyřicítce a taky to není na „delší“ vláčení.
- Pátek 22. října 2010 v 10:42 ® dam reakce na …
-
kubas> myslím si, že ten nový
reagovat - Pátek 22. října 2010 v 10:38 ® dam reakce na …
-
džigit> myslím velikost 3,4,5 od Tomáše Hammera
reagovat - Čtvrtek 21. října 2010 ve 20:42 ® snook reakce na …
-
tucnak11 Cau, moc pekne …na jakem e-shopu jsi je nasel? dik
reagovat - Čtvrtek 21. října 2010 ve 20:26 ® tucnak11
-
Novinka 2011 EXCELER-Z A EXCELER-X-25-KY cena 4500 kč a nebo 720 zl.
reagovat - Čtvrtek 21. října 2010 v 10:20 ® kubas reakce na …
-
dam> To byl ten new model nebo ten starej?
reagovat - Čtvrtek 21. října 2010 v 8:35 ® džigit reakce na …
-
dam> velké rotny jsou pro Tebe jaké?Když prej vláčíš na „prvoky“
reagovat - Čtvrtek 21. října 2010 v 8:09 ® dam reakce na …
-
kubas> prošel, ale na velké rotny vážně není…woby zvládá líp a hlavně já jsem si měl vzít 4000
reagovat - Středa 20. října 2010 v 18:17 ® kubas reakce na …
-
dam> krásné ryby, gratulace k rybám. Zauber prošel testem úspěšně říkáš
reagovat…
- Středa 20. října 2010 ve 13:48 ® dam
-
Děkuji pánové za přivítání, jsem rád, že jsem doma, ale trochu se mi už stýská…byl to jiný svět. ToRo chce po mě seriálek, tak se pokusím zapracovat…fotek je snad dost, trochu asi jiných než od Milhause, ale to snad nebude vadit
reagovat - Úterý 19. října 2010 ve 22:24 ® Looser reakce na …
-
Nááádhera Článek,článek,článek…(třeba v dlouhé zimě
reagovat - Úterý 19. října 2010 ve 20:51 ® osprey reakce na …
-
dam> Vítej zpátky. Ryby krásné, cajk, jak jsem četl, taky obstál a ty se jevíš spokojeně.
Co víc si přát?
reagovat - Úterý 19. října 2010 v 16:58 ® Char reakce na …
-
dam> nádhermý ryby, gratuluju k úlovkům a zážitkům, popravdě docela závidím
reagovat - Úterý 19. října 2010 v 16:10 ® skwor reakce na …
-
dam> Luxusně stavěná ryba. Gratulace.
reagovat - Úterý 19. října 2010 v 15:52 ® dam reakce na …
-
skwor> já měl nej 47 a fotky kolegů zatím nemám, ale snad se s nimi brzy potkám, tak přiložím svého. Já chtěl trefit taky přes pade, ale na to bylo nutné fakt mít místo…navíc nebyl úplně tou nejcílovější rybou
reagovat - Úterý 19. října 2010 v 15:51 ® skwor reakce na …
-
dam> Jo a díky za vysvětlení původu těch Norstreamů. Fakt jsem z jejich stránek pochopil, že jsou z Ruska, tak mě to zmátlo.
reagovat - Úterý 19. října 2010 v 15:47 ® skwor reakce na …
-
dam> Máš toho 52cm okouna na fotce? To si neumím ani moc dobře představit
reagovatLetos ve Švédsku jsem viděl 45ku a i to pro mě byla neskutečná ryba. Mongolsko by mě lákalo, ale dokud studuju, tak mi musí stačit Skandinávie.
- Úterý 19. října 2010 v 15:39 ® dam reakce na …
-
skwor> bylo luxusně, dla bych si to klidně znova. Jestli ušetřím a doma mě pustí, tak vyrazím trochu víc do hor. Ryby jsme nachytali opravdu poměrně dost, ale pokud si člověk myslí, že v Mongolsku hodí něco do vody a hned chytne, tak je na omylu. Selenga je opravdu ohromná řeká a i zde mají ryby svá stanoviště a své chuti a nechuti. Nyní se ryby už stahovaly z vyšších partií do velkých tůní a najednou úlovků ubylo, ale velikost byla zase větší. Nej tajmen 142, okoun 52 , štika tuším 95, lenok k 70, mník 80. Chytili jsme v 7 přes 550 kusů ryb, z toho cca 120 tajmenů, pouze 3 nad metr, což bylo hlavně v rukách, protože na udici byli. 70 kousku bylo od 55 do 95. 80cm už byla velmi krásná ryba, zvlášť na jemnější vybavení v proudu. Okouni byli jen někde, ale poprvé jsem viděl pruhatce, kterému do 60 moc nechybělo. Štiky byly dost apatické. Nicméně jsem velmi spokojený úplně se vším, přírodou, klidem, partou, zázemím a samozřejmě fiškami… Poprvé v životě jsem měl na prutu rybu, která mě táhla do vody a já nevěděl co mám dělat, bohužel jsem ji vypnul…snad tam na mě počká…
reagovat - Úterý 19. října 2010 v 15:25 ® skwor
-
dam> Jak bylo? Co se pochytalo? Luxusní fiška.
reagovat - Úterý 19. října 2010 ve 13:49 ® sethy
-
dam> krásná rybka
reagovat - Úterý 19. října 2010 ve 13:20 ® dam reakce na …
-
džigit> já čekal, že tam něco odepíšu, takže jsem už nechtěl do toho tolik navalit, ale jinak přežil v pohodě, menší fišky zvládal v pohodě. Infiniti Q jsem měl na lehčí věci, ten byl absolutně bez problémů. To samé mohu říci o Zauberu 3000. Ten se po jednom dni začal lehce kousat při lovu s velkou rotnou, ale druhý den už byl O.K. a prakticky byl nejvyužívanějším navijákem…dávám mu za jedna
reagovat - Úterý 19. října 2010 ve 13:10 ® džigit
-
dam> no ale za ty ceny u nás pro mně nedostupné :-/ Ale Frenki mi slíbil potočit
reagovat