Vyhledávání
Klub příznivců značky Daiwa
20.4.2010 | troutkiller | 103.277 zobrazení | 1.221 odpovědí
Vzhledem k tomu, že konkurence od Shimana už svuj klub víceméně má, tak mně napadlo založit konkurenční team příznivců všeho od Daiwy, nejlépe na vláčku.
Vkládat můžete fotky svejch miláčků, postřehy, novinky, prostě vše se značkou Daiwa!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 19. října 2010 ve 12:43 ® dam reakce na …
-
džigit> děkuji, měl 126cm, ale podařil se ještě parádnější, 142cm, naštěstí na jiný naviják a ne v takovém proudu, takže se to dalo…jsem přesvědčený, že to nebyl vhodný naviják na takové fišky…příště si opravdu radši připlatím, buď stella nebo saltiga
reagovat - Úterý 19. října 2010 ve 12:05 ® džigit
-
Tak to je krasavec!Parádní kousek!
reagovatK té kličce-snad proto mi ta Caldia nějak nesedla v ruce…
- Úterý 19. října 2010 v 11:57 ® dam
-
Ahoj pánové, návrat k tématu…uloven pomocí Caldie 4000…byl jsem trochu zklamaný, protože dokud mi nebylo dovoleno trochu začít pumpovat, tak jsem navijákem nepřitáhl ani milimetr, což bylo skoro deset minut a byl jsem už dost nervózní, klička je prostě krátká a nemá dostatečnou páku
reagovat - Úterý 19. října 2010 v 11:42 ® inspo reakce na …
-
sethy> Ve většině případů ta voda, ale dostáváme se jaksi mimo téma.
reagovat - Pondělí 18. října 2010 v 19:05 ® Jak.novi reakce na …
-
sethy> Půl litra Kofoly.
reagovat - Pondělí 18. října 2010 v 19:01 ® džigit reakce na …
-
sethy>
reagovat - Pondělí 18. října 2010 v 18:22 ® sethy reakce na …
-
inspo> dej si v hospodě pul litra minerálky a pul litra piva, co bude dražší?
reagovat - Pondělí 18. října 2010 v 15:20 ® Looser
-
Zajímavý je,že třeba u Abu Soron není ten rozdíl tak markantní.Že by Rybolov byl Mirek Dušín?
reagovatDíval jsem se teda jen na Cabelas.
- Pondělí 18. října 2010 ve 14:42 ® inspo reakce na …
-
sethy> Nevím jak u vás, ale my platíme nějakých 45 Kč za kubík vody, takže to není až tak moc.
reagovatA co se týče toho piva, tak já kdysy dělal pingla na brigádě a v té hospodě stálo pivko nějakých 16 až 18 Kč a hospoda z toho měla nějakých 6 až 7 Kč, což je v přepočtu nějakých 35–40%. Když si k tomu připočtu, že něco musí vydělat pipovar, něco rozvozce, tak si nemyslím, že když chce prodejce navijáku něco vydělat a přihodí si k tomu nějakou svou marži, tak to není nic špatného.
- Pondělí 18. října 2010 ve 14:14 ® džigit reakce na …
-
tomashr> dobrá „ty nevděčníku“, zůstanu u „irské“ a Daiwy
reagovat - Pondělí 18. října 2010 ve 14:09 ® tomashr reakce na …
-
džigit> Cena tvrdého alkoholu je prakticky vždy hodně ovlivněna něčím na způsob spotřební daně atd. Tohle jsem v USA tolik nesledoval, ale zběžně mi při návštěvě „Liquor shopu“ přišlo, že tam vyjdou o něco dráž takové ty lowend chlasty, naopak o něco levněji něco „luxusnějšího“. Ale tohle se á těžko hodnotit, protože v daních mohou být velké rozdíly i mezi jednotlivými státy USA. Asi bych se fakt držel navijáků, tam je to přece jen exaktnější
reagovat - Pondělí 18. října 2010 ve 13:58 ® džigit reakce na …
-
tomashr> ale whisky máme prej o dost levnější,aspoň oproti Kanadě.
reagovat
Takže zůstanu u levnější značky a pocit vylepším hltem kvalitní whisky s dojmem,že aspoň něco maj dražšíA postupně vykoumám,jak na solidní a levný bait
- Pondělí 18. října 2010 ve 13:52 ® tomashr reakce na …
-
džigit> Zpátky k tématu – já bych tu cenu Daiwy viděl spíš na specifický problém dovozce (ať už v ČR anebo někde dále v EU). Mám z USA jeden Stradic FI a popravdě tam je cena proti ČR nižší tím „standardním stylem“ – něco dělá absence DPH na cenovce (což při fyzickém nákupu dopočítají, ale pořád je to méně než tady), něco je asi reálný rozdíl daný větším trhem, méně přísnou zárukou, atd. Výsledek je, že sice nákupem v USA ušetříš, ale tak nějak v normě. U Daiwy je ale rozdíl větší – holt někdo na cestě je nenasytný. Bohužel klasika, viděl jsem i v jiných oborech. Často se to ale postupně srovná, tak to snad nastane i u Daiwy.
reagovat - Pondělí 18. října 2010 ve 13:32 ® džigit
-
tomashr> pravda pravdoucí!Ale věřme,že se to v úplnou pr… neobrátí.Lidi už si taky začali všímat menších
reagovatvarů pro jejich osobitou chuť.
Mně ještě nebylo umožněno v USA konzumovat,ale kluci nadávali spíš na kulturu požívání.Jinak je mi zcela jasné,že oni maj docela všeho dostatek a tak ať prorazit,nebo udržet se dá asi více námahy a to u jakéhokoli sortimentu a tím už se opět vracíme k původnímu tématu- Daiwa a klidně i za rozumnou cenu z dovozu
Rád se tu pak přihlásím s nabytím zmíněného kousku náčiní! - Pondělí 18. října 2010 ve 13:28 ® sethy reakce na …
-
inspo> konkrétně na tom pivu hospody nic moc nemají a taky je
reagovatv ČR snad nejlevnější v porovnání se zahraničím. Kamarádka ze špaňelska se sem ráda vrací a říká, že nikde jinde ve světe neviděla, aby bylo
levnější než voda…
- Pondělí 18. října 2010 ve 13:22 ® tomashr reakce na …
-
džigit> Smutné je, že jestli to půjde tak jako dosud, tak bude za chvíli
reagovatv USA lepší než tady
Ona to nikdy nebyla zdaleka taková tragédie jak se vykládá mezi „prostým lidem“, z vlastní zkušenosti mohu říct, že jsem US piva vypil dost a nikdy mě to nějak moc nedeptalo. Blbé je ale to, že zatímco
v US se nehorší a spíš zvolna lepší, tak v ČR se stále víc piv „normalizuje“ do jakési „europodoby“, která proti té US už žádný náskok nemá, spíš naopak.
Omlouvám se za totální offtopic, ale je to takové neveselé postesknutí :-/ - Pondělí 18. října 2010 v 10:52 ® inspo reakce na …
-
džigit> Výjimečně nelze než souhlasit.
reagovat - Pondělí 18. října 2010 v 10:48 ® džigit reakce na …
-
inspo> amíci neví co je dobré
reagovat - Pondělí 18. října 2010 v 10:46 ® inspo reakce na …
-
džigit> Ne neprodávám, ale kdybys měl zájem.
reagovatA když jsme u toho piva, kolik procent z ceny, kterou za něj zaplatíš tvoří marže všech, kterým to prošlo přes ruce? A taky si to
neobjednáš z USA.
- Pondělí 18. října 2010 v 10:28 ® džigit
-
inspo> neprodáváš Daiwy?!?
reagovatSi radši dám pár piv,než za kilo sto gramů…
A výživná hodnota je i větší - Pondělí 18. října 2010 v 10:17 ® inspo
-
Tak mi to nedalo a musím reagovat na tu diskuzi ohledně cen. Taky se mi nelíbí, že jsou ceny tak vysoké, ale z nečeho ti prodejci také musí žít. V restauraci bežně dáte za 100 gramů masa stovku a jaká je jeho reálná cena?
reagovat - Neděle 17. října 2010 ve 23:22 ® osprey reakce na …
-
Hany> Vím o více než jedné
reagovatAle loni jsem si koupil Twiny a musím se držet při zemi. Stačí mi, že vždycky, když přijde jaro, tak musím přemotat nějakých 6 – 10 cívek na navijácích.
- Neděle 17. října 2010 ve 23:20 ® osprey reakce na …
-
snook> Měl jsem dva různé na zatočení. Pár minut. Necítím se oprávněn vznášet nějaké zásadní soudy.
Samozřejmě to působilo velice pěkným dojmem, chod bez chyby a majitelé byli spokojeni.
Trochu víc jsem si zatočil výročním Existem k 50. výročí založení firmy. To byl kousek z limitované edice vytuněný až běda, dokonce měl dvě kličky, aby si majitel mohl vybrat. Technicky v podstatě to nejlepší, co se asi dá udělat. Ani s ním jsem nechytal.
reagovat - Neděle 17. října 2010 ve 20:54 ® Kubah reakce na …
-
osprey> vím o Caldii za cenu kolem 3700kč z VB.
reagovat - Neděle 17. října 2010 ve 20:53 ® snook reakce na …
-
osprey> Ty jsi mel vruce exist, co tvuj nazor. dik
reagovat - Neděle 17. října 2010 ve 20:49 ® Kubah reakce na …
-
snook> Caldia (Advantage)
reagovat - Neděle 17. října 2010 ve 20:47 ® osprey reakce na …
-
Hany> Z těch, co jsem měl v ruce (současná produkce), mám dojem, že ty, co jsou stavěné podle konceptu Real Four, jsou lepší než zbytek. Začíná to Caldií, pokračuje to až k Existu, ale ta Caldie je asi nejvíc výkonu za ještě rozumné peníze. Pak už to je docela palba, i při dovozu ze zahraničí.
reagovat - Neděle 17. října 2010 ve 20:44 ® snook reakce na …
-
Hany> cus, jaky budes kupovat navijak?
reagovat - Neděle 17. října 2010 ve 20:38 ® Kubah
-
osprey> Já chci v zimě nebo na jaře pořídit další Daiwu, aby Sol nebyl sám
reagovatA u nás ji určitě nevezmu…
- Neděle 17. října 2010 ve 20:01 ® snook
-
osprey Aspon te to nic nestoji, ja jsem koukal sem a ty ceny jsou hrozne! http://www.rybashop24.com/
reagovat