Vyhledávání
Klub příznivců značky Daiwa
20.4.2010 | troutkiller | 103.249 zobrazení | 1.221 odpovědí
Vzhledem k tomu, že konkurence od Shimana už svuj klub víceméně má, tak mně napadlo založit konkurenční team příznivců všeho od Daiwy, nejlépe na vláčku.
Vkládat můžete fotky svejch miláčků, postřehy, novinky, prostě vše se značkou Daiwa!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 24. září 2010 v 18:22 ® skwor
-
Dá se ještě sehnat stříbrný Capricorn 2500?
reagovat - Pátek 24. září 2010 v 17:57 ® tucnak11 reakce na …
-
snook> To je tak 15000 tysic,
reagovat - Pátek 24. září 2010 v 17:41 ® snook reakce na …
-
tucnak11> Cau, ten d.. exist se pohybuje kolem 800 dolacu, dole je japonskej e-shop tak se tam podivej
reagovat - Pátek 24. září 2010 v 17:31 ® tucnak11 reakce na …
-
snook> Vpolsku je asi stejna cena Custona 2920 zl
reagovat - Pátek 24. září 2010 v 17:25 ® tucnak11
-
snook> Luvias v Polsku stoji 8500 kč nevim kolik tady.Ten Exit nemužu najit moc velky rozdil asi nebude. .
reagovat - Pátek 24. září 2010 v 17:00 ® snook reakce na …
-
tucnak11> Cau, vim ze cena uz je nekde jinde a jeste je to v cesku hrozne predrazene ale to asi vis
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 ve 21:36 ® dam reakce na …
-
troutkiller> jedna omluvná
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 ve 20:23 ® sethy reakce na …
-
osprey> jedině, ale na stojáku na to skákali podobní sebevrazi.
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 ve 20:20 ® osprey reakce na …
-
sethy> On se chtěl přitulit
reagovatNebo nestačil uhnout.
- Čtvrtek 23. září 2010 ve 20:13 ® sethy reakce na …
-
osprey> já tam nedávno tahal 6ku, celkem silnej proud a … ten okoun neměl ani 15cm
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 v 19:59 ® osprey reakce na …
-
Radim F.> Na téhle úrovni už je to hodně vyrovnané. Rozhoduje často rybář – někdo chce navi do Mongolska na hlavatky, někdo do Čech na gumy. U prvního oceníš nezdolné převody, u druhého bezchybný chod.
Já třeba čtyřku rotnu v proudu v životě netahal. Nevím, kdo by ji tam měl sežrat
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 v 18:28 ® tucnak11
-
snook> To maš pravdu je to on.chytal jsem na něho 2 hodiny cos krasneho hod plynuly řadne hyrkymyrky,parada,jen ta cena,ne na moji kapsu.jen bečet
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 v 18:14 ® Radim F.
-
Stalo se mi něco podobného na řece s tlouštěm, ty převody jsou fakt hodně silné. Já Twina FC určitě nezatracuju, stojí skoro 3× míň než ta Daiwa a o tolik horší samozřejmě není. Ale prostě jsem jednou zkusil a nějak mi ten Certate HC padl do oka i do ruk. Určitě by mi Twin stačil, ale prostě jsem si chtěl udělat radost:)
Stella má podle mne zase velkou výhodu v dokonalém ukládání vlasce. Takový návin jsem ještě neviděl u žádné Daiwy. Pocitově mi pak přijde, že hází dál než Daiwa.
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 v 17:16 ® osprey reakce na …
-
Radim F.> Fakt je, že Certate má brutální převody. Když jsem si ho poprvé zkoušel, byl na feederu (vím, že ho je na to škoda, ale prostě byl).
Táhl jsem půlkilovou ostroretku i s 50 g krmelcem a přemýšlel, jestli tam ta ryba je.
Na krámu mi přijde chod Stelly příjemnější, v reálu jsem s ní nechytal.
Jinak mám Twiny FC a nezatracoval bych je – už vzhledem k poměru cena výkon (nejsou o tolik horší o co jsou levnější a na spoustu situací zlaté).
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 ve 12:04 ® kerob reakce na …
-
troutkiller> jsem pro, necham se klidne presvedcit
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 v 10:53 ® Radim F.
-
Doporučuji ti si někdy vyzkoušet nějakou lepší Daiwu u vody. Dej tam woba s větší lopatkou, třeba DT6, a porovnej. Odchytal jsem pár měsíců s Twinem FC, Stellou FD a teď zkouším Daiwu Certate HC. „Na sucho“ točí nejlíp asi Stella, ale pod zátěží si nemůže k té Daiwě ani přičichnout
reagovat - Středa 22. září 2010 ve 20:59 ® swatji
-
Tak už můžu být zas rovnoprávným člen klubu. I když příznivcem jsem byl stále
reagovat - Středa 22. září 2010 ve 20:12 ® troutkiller
-
kerob> Koukám že ti tu Daiwu budu muset pujčit!Páč jinak tě nepřesvědčím
reagovatMi to tady tak se zarytejma shimanistama děláme
Když to nepomuže tak je dáváme do klece a máčíme je v Otavě!
- Středa 22. září 2010 v 16:29 ® kerob reakce na …
-
pepa-č> protoze neni rotacka jako rotacka, neni proud jako proud a kazdej ma o zvlada/nezvlada svoji predstavu. Proste tam je mnoho promennych v subjektivni rovine. Jeden clovek je schopen takto verohodne porovnat navijaky, ale dva lidi je takto porovnat nemohou, natoz na dalku.
reagovat - Středa 22. září 2010 ve 14:33 ® reakce na …
-
kerob> proč ne? podle mě zrovna tahání větších a velkých rotaček je zátež nejzátěžovatější?
reagovat - Středa 22. září 2010 ve 13:49 ® kerob reakce na …
-
troutkiller> mozna jedinej od Daiwy
reagovatja v Mongolsku tahal 4–5 rotacky (hlavne Bluefox) na Aspire 3000 i na Exage 4000 a v poho
, teda ta 4 uplne v pohode a ta petka uz byla dost velky sousto, ale dalo se a samozrejme ze ne primo proti silnymu proudu. Cimz nechci rict, ze tyhle dve sima se muzou rovnat zminene daiwe, ale tahani rotacek neberu jako meritko
- Úterý 21. září 2010 ve 21:15 ® skwor
-
Já nevím, mě točí Daiwa i Shimano v pohodě. Víc netřeba
reagovat - Úterý 21. září 2010 ve 20:27 ® osprey
-
pepa-č> To nevydržíš ty. Nebo tvoje peněženka
A jinak prubni Stellu SW. Velikost si vyber.
reagovat - Úterý 21. září 2010 ve 20:09 ® troutkiller reakce na …
-
pepa-č> Mám!!!Chceš?
reagovat - Úterý 21. září 2010 ve 20:04 ®
-
Mám 500Kč a chci šimáno na tahání CDMAG-18 pod jezama. Poraďte. A chci aby mi to vydrželo aspoň 20let á 100vláčcích vycházek ročně. Díky. Tady jsem tuším správně.
reagovat - Úterý 21. září 2010 v 19:00 ® troutkiller reakce na …
-
kerob> Zdar lovče
reagovatNemám pocit že je to o zaujetí,pár Shiman mi rukama prošlo a Daiwě to fakt konkurovat nemuže!Jeden hodně známej lovec kterému prošlo rukama hodně matroše po návratu z Mongolu pravil že Infinity-Q od Daiwy je jedinej navi co zná kterému nedělá problém 4 rotačka v proudu!
- Úterý 21. září 2010 v 18:56 ® troutkiller reakce na …
-
dam> OK díky
reagovat - Úterý 21. září 2010 v 11:49 ® kerob
-
troutkiller> asi jsme kazdej prilis zaujatej pro tu svoji znacku, az na ten plast (zadnou vyssi Daiwu jsem kuchnutou nemel, takze nevim, ale Shima maj plastu minimalne a jen tam, kde to ma smysl) bych totez napsal asi i o Shimanu. Multiky neresim, ty jdou uplne mimo me. Osobne si myslim, ze kazda znacka ma svoje priznivce, ale ze ty vyrobky jako takovy jsou proste srovnatelny, jen kazdej tihne k necemu jinymu.
reagovat - Úterý 21. září 2010 v 8:13 ® dam reakce na …
-
troutkiller> a kurňa
reagovatjinak zítra nebo ve čtvrtek si prohlédnu ty multi a zavolám, jestli ty klády stojí za zhlédnutí
- Úterý 21. září 2010 v 7:38 ® troutkiller
-
dam> Trenére máš dutku s výstrahou
reagovat