Chytej.cz

Klub příznivců značky Daiwa necteno

20.4.2010 | troutkiller | 103.247 zobrazení | 1.221 odpovědí

Vzhledem k tomu, že konkurence od Shimana už svuj klub víceméně má, tak mně napadlo založit konkurenční team příznivců všeho od Daiwy, nejlépe na vláčku.

Vkládat můžete fotky svejch miláčků, postřehy, novinky, prostě vše se značkou Daiwa!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 20. září 2010 ve 21:05 ® dam reakce na …
dam

kerob> Stella je jediný šímo, který bych si klidně koupil, náčelník promine, ale je to tak. :-)

reagovat
Pondělí 20. září 2010 v 18:24 ® troutkiller reakce na …

kerob> Tak od začátku:-) Daiwa má od Caldie kovové tělo,proti šímu super převody,žádné vule a i se mi víc líbí(což je subjektivní názor)Použití plastu,lepší brzdu.Tak to sme u smekáču:-) Co se multíku týče tak tam je to no coment:-) Tak Petře a ted do mně:-)

reagovat
Pondělí 20. září 2010 v 17:35 ® kerob reakce na …
kerob

troutkiller> a v cem jsou ty vyssi Daiwy objektivne lepsi nez ta Stella? Uznavam, ze Stella je pro me skoro modla a nedovedu si predstavit, v cem muze byt navi jeste lepsi (vzhled v tohhle pripade neresim)… mel jsem v patek v ruce Daiwa Steez za 14999,– a nez jsem se kouknul na cenovku, tak bych hadal cenu max tak 4000… vedle byl nejakej kormoran za stokoruny a vypadal vzhledove stejne, ne-li lip, Brazino jsem taky mel v ruce a taky me to nijak nenadchlo a opet pri porovnani se Stellou by v mym pripade byl vitez jasnej – asi i se zavrenejma ocima. Nic vyssiho jsem ale v ruce od daiwy zatim nemel…

reagovat
Neděle 19. září 2010 ve 21:46 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> jinak jsem si myslel, že mě Mong vyjde na určité peníze, ale že budu takový magor a aještě se trochu doobléknu, to jsem, trochu nečekal:-D

reagovat
Neděle 19. září 2010 ve 21:45 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> hoši, hoši, vy máte ale času na pokec:-D unás prostě některé velikosti a typy nebudou, to je jasné už dávno. nemyslím si, že za to může naše zastupení, ale spíš Němci. Prostě nás furt berou jakou ty, kteří nepotřebují kvalitu a ti, kteří kvůli ní nepustí korunu9-)

reagovat
Neděle 19. září 2010 ve 21:36 ® troutkiller reakce na …

snook> OK:-) Muj problém se vyřešil a za darmo!!!!Pomohl mi kamarád od kterého bych to nečekal tak objednávka bude co nevidět:-) Ještě jednou díky:-)

reagovat
Neděle 19. září 2010 ve 21:34 ® snook reakce na …
snook

troutkiller> to zase tak nespecha.. necham to na tobe

reagovat
Neděle 19. září 2010 ve 20:00 ® troutkiller reakce na …

chose120> To víš DAIWA:-) Tohle šímo neumí,Stela je sice pěknej strojek ale konkuruje tak maximálně I-Q Zaion.nic vejš už nemá:-((

reagovat
Neděle 19. září 2010 v 18:20 ® chose120 reakce na …
chose120

Taková menší cena 16669.00 tuhle mašinu bych teda chtěl to by mi vydrželo až do smrti:-) :-)

reagovat
Neděle 19. září 2010 v 16:29 ® snook reakce na …
snook

tucnak11> Cau, peknej kousek myslim ze to je daiwa exist hyper custom?

reagovat
Neděle 19. září 2010 v 16:21 ® tucnak11
tucnak11

Byl jisem včera s Prochazkou a mi dal vyzkoušet toten navijak.za 17000 tys je to parada jen cena ohromujicy.piše se doživotni možno jo buh vi kdy člověk scypne za ro za 5.:-D :-D

reagovat
foto/forum/2010/th-img14895.jpg
Neděle 19. září 2010 v 7:43 ® troutkiller reakce na …

snook> OK mužem se domluvit přez osobku,kdy a za kolik:-) Jinak sem koukal na ty stránky a je tam spousta nádhernejch multíku,jen škoda že k nám se nevozí:-((

reagovat
Sobota 18. září 2010 ve 21:48 ® snook reakce na …
snook

troutkiller> Zdar, dik ale to nepotrebuji…jeden znamej taky neco chce tak to muzu poslat najednou.

reagovat
Sobota 18. září 2010 ve 21:19 ® troutkiller reakce na …

snook> Tak to je slovo chlapa:-)) Myslím že tě v klubu udělám náměstkem:-)) )

reagovat
Sobota 18. září 2010 v 17:32 ® snook reakce na …
snook

Cus, jestli budes chtit tak ja ti tu daiwu sezenu a nejak se dohodnem??

reagovat
Pátek 17. září 2010 ve 22:25 ® osprey reakce na …
osprey

troutkiller> Byl bys za snoba největšího, ale jinak by bylo všechno v pohodě. Možná by ti pár lidí závidělo.

reagovat
Pátek 17. září 2010 ve 21:21 ® snook reakce na …
snook

troutkiller> Cau, je me to jasne ja si to koupim jen protoze je to tady dostupnejsi… koupil jesm to tady www.japantackle.com

reagovat
Pátek 17. září 2010 ve 20:57 ® troutkiller reakce na …

snook> Díky za info:-) Sem zvědavej za kolik bude u nás.Tohle je taky pěknej strojek ale nejdu do něj páč už sem tady za snoba a zachvátit ještě tohle tak už nevim:-)) )

reagovat
Pátek 17. září 2010 v 15:02 ® snook reakce na …
snook

troutkiller Cau, me stala asi pred pul rokem 415 dolacu a kdyz jsem tam koukal ted tak je cena o 100 dolarun vic nevim proc? ted mam zalusk na tuhle daiwu

reagovat
foto/forum/2010/th-img14875.jpg
Pátek 17. září 2010 ve 14:48 ® Fugas reakce na …

osprey> já jen rejpu:-) , má podobnou barvu, jinak jsou mi navijáky celkem fuck. Mě se stejně nejvíc líbí starý silstáry a rybám je to taky fuck:-))

reagovat
Pátek 17. září 2010 ve 14:46 ® osprey reakce na …
osprey

Fugas> Ten má otvor v rotoru? Nebo myslíš tu zlatavou barvu? Jestli to Daiwa myslí vážně, měl by to být nitrid titanu – látka s vělmi vysokou oděruvzdorností. Otázka je, kde všude je použit, bo není všechno nitrid, co se třpytí…

Ale nějaké zkušenosti s Certatem mám. Je to dobrý stroj. Musí být – jinak by ho ani za takové peníze neprodali.

reagovat
Pátek 17. září 2010 ve 12:50 ® Fugas reakce na …

osprey> jen okopírovali Soröna:-)) )

reagovat
Pátek 17. září 2010 ve 12:41 ® osprey reakce na …
osprey

troutkiller> Pěkný rotor, že? A ta zlatá jí taky sluší…

reagovat
Pátek 17. září 2010 v 7:50 ® troutkiller reakce na …

snook> To je ten největší problém!Nemaji:-(( Kámoš v Anglii už jí má pul roku a u nás pořád nic:-(( Já mám ten starší model a super!Na kolik ta kráska vyjde ve státech?Ve 2500 velikosti

reagovat
Čtvrtek 16. září 2010 ve 22:08 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> jsem také v těžkém rozhodování, proto ty změny9-)

reagovat
Čtvrtek 16. září 2010 ve 22:07 ® dam reakce na …
dam

snook> tady je pořád něco mezi jarem a podzimem:-D

reagovat
Čtvrtek 16. září 2010 v 19:20 ® snook reakce na …
snook

troutkiller> Cau, urcite neudelas chybu.. je to super masinka.. uz ji maji nekde v cesku??

reagovat
Čtvrtek 16. září 2010 v 18:44 ® troutkiller

snook> čau lovče:-) Tak zrovna to co máš na fotce se chystám zachvátit!

reagovat
Čtvrtek 16. září 2010 v 18:44 ® troutkiller

kerob> U navi za cca 7000 mi vadí ty vule a použití plastu tou Daiwy nenajdeš:-)

reagovat
Čtvrtek 16. září 2010 v 15:42 ® snook
snook

dam> tak tam si to asi pekne uzijes co? tady je skoro porad jak v lete ..

reagovat