Vyhledávání
Klub příznivců značky Daiwa
20.4.2010 | troutkiller | 103.250 zobrazení | 1.221 odpovědí
Vzhledem k tomu, že konkurence od Shimana už svuj klub víceméně má, tak mně napadlo založit konkurenční team příznivců všeho od Daiwy, nejlépe na vláčku.
Vkládat můžete fotky svejch miláčků, postřehy, novinky, prostě vše se značkou Daiwa!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 16. září 2010 v 15:33 ® dam reakce na …
-
snook> no je to takové všelijaké. Jak to šlo, tak jsem vyrazil, ale tady to opravdu letos stojí za prd s vodou. Furt prší a vody jsou kalné a zvedlé. Navíc má pořád nějaké závody a ta letošní rybačka není v nejlepší síle…ale radši si nebudu stěžovat, za 14 dní mě čeká Mongolsko
reagovat - Čtvrtek 16. září 2010 v 15:26 ® snook reakce na …
-
dam> Cau, bohuzel dlouho jsem nebyl ..ale mozna pristi tyden ? a co ty.. zrovna chystam balik do ceska
reagovat - Čtvrtek 16. září 2010 v 15:20 ® dam reakce na …
-
snook> nazdar pane, jak je za velkou louží? Co ryby? Chodíš, nebo pořád jen makáš?
reagovat - Čtvrtek 16. září 2010 ve 13:53 ® snook reakce na …
-
troutkiller> cau, presne tak to je… proto jsem presel na daiwu a spokojenost…
reagovat - Čtvrtek 16. září 2010 v 11:32 ® kerob reakce na …
-
troutkiller> s cim konkretne jsi byl nespokojenej?
reagovat - Středa 15. září 2010 ve 20:54 ® troutkiller reakce na …
-
Libor> Ani jeden páč na navi od šitána mám od jisté doby averzi
reagovatMoc plastu za moooc peněz!
- Středa 15. září 2010 ve 20:52 ® troutkiller reakce na …
-
kerob> No a právě proto si v klubu příznivcu značky Daiwa
reagovat)A si tu dobře!!
- Středa 15. září 2010 v 11:15 ® tucnak11
-
pepa-č> 7000 tysic tak dost jak na Match navijak.Je pravda že je pěkny.
reagovat - Středa 15. září 2010 v 11:13 ® kerob reakce na …
-
troutkiller> ten rychlej prevod neodejde driv, to uz mam vyzkouseny. Par stradicu uz mi rukama proslo a ty 2 co stale mam uz fungujou vic jak 10 let a jeste fungovat budou, odvlaceno maj strasne moc. Kdyz ten navi odejde, tak na 99% to nebude kuli opotrebeni prevodu z duvodu vyssiho prevodu – problemy se driv objevej spis jinde. Pruser je, ze soucasny stradicy chodej hur a hur a cim novejsi model, tim imho horsi. Jeste pred par lety byl i stradic se zadni brzdou fakt hodne solidni stroj, ty soucasny (s bilou klickou) jsou fakt strasny a jeste k nim daj plastovou civku. Ackoliv jsem odjakziva shimanista, tak musim rict, ze je to rok od roku horsi a ze mozna nastava doba, kdy je dobre se porozhlednout i jinde
reagovat - Středa 15. září 2010 v 11:02 ® dam reakce na …
-
Libor>
reagovat, to bude tím, že si s nimi točím i ve spánku…jsem ale zvědavý na mé daiwy za dva roky, myslím, že půjdou taky na výměnu, je to taky spotřební materiál
- Středa 15. září 2010 v 10:54 ® Libor reakce na …
-
dam> ty se nepočítáš, ty bys utočil i 100mm kulatinu
reagovat - Středa 15. září 2010 v 10:45 ® kerob
-
troutkiller> kouknu na nej
reagovat - Středa 15. září 2010 v 10:39 ® dam reakce na …
-
Libor> já už dva
reagovat - Středa 15. září 2010 v 9:32 ® Libor reakce na …
-
troutkiller> kolik jsi už na vláčku odrovnal stradiců?
reagovat - Středa 15. září 2010 v 7:17 ® troutkiller
-
osprey> Pořád lepší jedno I-Qčko než dvakrát Stradic!Na co mu budou dvě šitána když vláčet muže jen jedním prutem s jednim navi
reagovatNavíc na vláčku ten stradic brzo pošle do kopru páč ten rychlej převod odejde dřív než klasika
- Úterý 14. září 2010 ve 22:15 ® dam reakce na …
-
kubas> podle mě s ním chybu neuděláš
reagovatnavíc má slušnou zásobu cívek
- Úterý 14. září 2010 ve 22:13 ® kubas reakce na …
-
dam> dobře, třeba už bude po koupi, ale poreferovat můžeš
reagovat - Úterý 14. září 2010 ve 22:10 ® dam reakce na …
-
kubas> jo tak to ti přeně nepovím, ale jedna 4000 pojede se mnou do Asie, tak pak dám vědět
reagovat - Úterý 14. září 2010 ve 22:09 ® dam reakce na …
-
osprey> myslím si, že twin na naše vody určitě plně stačí, zaubery jsou výborné, vydrží tak dlouho, jak dlouho jim budeš dávat zabrat, což platí pro všechny lepší navijáky
reagovat - Úterý 14. září 2010 ve 22:07 ® kubas reakce na …
-
dam> jak moc se liší „starý“ a „nový“ model?
reagovat - Úterý 14. září 2010 ve 22:05 ® osprey reakce na …
-
dam> Já mám Twiny a nestěžuju si. I když letos jsem se jakýmsi záhadným způsobem dostal i k možnosti zatočit si kličkou nějaké té Daiwy. A není to špatné.
Důležité je vědět, kolik muziky za kolik peněz. V tomto ohledu si dost vysoko stojí různé Zauber klony, i když to žádní plnokrevníci nejsou.
reagovat - Úterý 14. září 2010 ve 22:04 ® dam reakce na …
-
kubas> nové ryobi je moc povedené, měl jsem v ruce nedávno velikost 3000, přišlo mi ale těžké…možná se mi to jen zdálo…mám ještě 6 Sírií, ale už se k vodě moc nepodívají, ovšem splnila vše na jedničku
reagovat - Úterý 14. září 2010 ve 21:58 ® kubas
-
dam> tak na moře s tím jít, by asi byla vcelku blbost
reagovat. Sirio mám v 2000 na pstruhy a tlouště a zatím drží, je jasný, že to není naviják na pořád… Nj asi našetřím na Ryobi Zauber, to by snad chvilu vydržet mělo, páč to chcu hlavně střední vláčku(štika, candát, bolen)
- Úterý 14. září 2010 ve 21:52 ® dam reakce na …
-
kubas> tento typ se dělal pro 3 firmy, možná i víc. Za pár korun poměrně dost muziky. Ovšem není to také pro náročné chytání a už vůbec bych ho nebral na moře. Na naši vláčku velikost 2000 pro tlouště, okouny, pstruhy, větší na feeder
reagovat - Úterý 14. září 2010 ve 21:47 ® kubas reakce na …
-
dam> http://www.topfishing.eu/…00---51.html tohle je jinak jmenující se Sirio?
reagovat - Úterý 14. září 2010 ve 21:41 ® dam
-
osprey> jinak stella je moc povedená a je asi jediná, kterou bych si nyní z jejich nabídky vybral…cena je ale taky vysoká, ale odpovídající kvalitě
reagovat - Úterý 14. září 2010 ve 21:39 ® dam
-
osprey> já si myslím, že kdyby se ceny navijáků pohybovaly podle aktuálních kurzů, tak jsou ceny trochu jinde. Mě se vystupování zastoupení u nás moc nelíbí, žádné přizpůsobení se zákazníkovi. Ceny a také nabídka typů a velikostí je trochu neuspokující
reagovat - Úterý 14. září 2010 ve 21:38 ® kubas reakce na …
-
dam> tak to je mě jasný že naviják za 11000 nemůže konkurovat navijáku za 1200 Kč, jen hledám nějakej naviják tak do 2000± na střední vláčku, Sirio mě přestali vyrábět tak se musím poohlídnout po něčem jiným no
reagovat - Úterý 14. září 2010 ve 21:36 ® dam reakce na …
-
kubas> nic proti captivě, ale ta těžko vydrží co infinity…je to naviják, který není moc vhodný pro silné zatížení a četné vycházky
reagovat - Úterý 14. září 2010 ve 21:33 ® kubas
-
dam> tohodle penna jsi náhodou nezkoušel? http://www.tropicliberec.cz/…tiva-ii-4000
reagovat