Vyhledávání
Klub příznivců značky Daiwa
20.4.2010 | troutkiller | 103.242 zobrazení | 1.221 odpovědí
Vzhledem k tomu, že konkurence od Shimana už svuj klub víceméně má, tak mně napadlo založit konkurenční team příznivců všeho od Daiwy, nejlépe na vláčku.
Vkládat můžete fotky svejch miláčků, postřehy, novinky, prostě vše se značkou Daiwa!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 14. září 2010 ve 21:30 ® osprey reakce na …
-
troutkiller> Bohužel, s trochou štěstí sežene v ceně Infinity Q dva a půl Stradica s pěti cívkami celkem
Cenovým konkurentem Infinity je Stella. A to je jinší soupeř. Osobně se mi Infinity Q Zaion líbí o něco víc než Stella, ale po technické stránce by to byl hodně krutý souboj a jak jsem tak šmrdlal kličkami, vsadil bych nakonec na Stellu.
Faktem je, že jedna z příčin výrazného zlevnění Shiman je nástup Daiwy na náš trh. Hodně movitějších lidí je rozhodnuto vyzkoušet top výrobky téhle značky a Šímo pociťuje odliv zákazníků.
reagovat - Úterý 14. září 2010 ve 21:12 ® dam reakce na …
-
troutkiller> také doporučuji, nemá chybu
reagovat - Úterý 14. září 2010 v 19:16 ® troutkiller reakce na …
-
kerob> Kup si ifinity-Q Zaion a na celej stradic rychle zapomeneš!Je krásnej,bez vule,lehoučkej,má jemnou brzdu a jak se zdá jen tak brzo neodejde
reagovat - Úterý 14. září 2010 v 0:07 ® osprey reakce na …
-
kerob> Když ona si Daiwa na rychlých převodech zas tolik nezakládá. Normálně navíjejí Daivy na otočku víc než Shimano – právě s výjimkou Stradica. V normálním sortimentu, co je u nás k dispozici, alternativa Stradica není.
Na tvém místě bych nahradil Stradica dalším Stradicem a koupil si Daiwu bez toho, aby něco nahrazovala.
reagovat - Pondělí 13. září 2010 ve 23:13 ® kerob reakce na …
-
hmmm, dik. Zkusim o tom zjistit vic.
reagovat - Pondělí 13. září 2010 ve 23:12 ® kerob reakce na …
-
troutkiller> nechci, hledam neco, co ma podobne parametry jako stradic
reagovat - Pondělí 13. září 2010 ve 23:11 ® kerob reakce na …
-
osprey> diky ale to je dost tezkej kalibr, fakt bych rad znal alternativu toho stradica 4000 nebo i mensiho.
reagovat - Pondělí 13. září 2010 v 17:56 ® reakce na …
-
kerob> http://www.daiwasports.co.uk/…aiwa-x-match
reagovat - Pondělí 13. září 2010 v 17:52 ® troutkiller reakce na …
-
kerob> Chlape na co chceš takového macka?
reagovat - Pondělí 13. září 2010 ve 14:44 ® osprey
-
kerob> Daivy jako Caldia a Certate mají ve velikosti 4000 (je to víc než u 4000 u Shimana) při převodu 4.7 – 4.8 : 1 návin cca 85 cm na otočku a to už docela jde. Vysloveného rychlíka bys asi našel mezi mořskými modely, ale bude to mít těžké tělo.
Tohle je to, co myslím – totální žihadlo, peněz jak za krávu, 96 cm na otočku, ale 575 g váhy.
http://www.tropicliberec.cz/…ltiga-z-4500
Tohle vyjde o něco líp, ale asi to pořád není, to co bys chtěl.
http://www.tropicliberec.cz/…-pilk-4500ja
reagovat - Pondělí 13. září 2010 ve 14:40 ® osprey reakce na …
-
kerob> Daiwa má u nás svoje vlastní zastoupení. Jsou tam lidi, kteří se s tebou určitě budou bavit. Akorát nějak nemám kontakt.
Pokud jde o návin na otočku, Daiwa sice nedělá navijáky s vysokým převodem, ale dík široké cívce navine docela dost.
Pokud jde o to, do jaké nejlevnější Daiwy by měl člověk mající jisté ambice na kvalitu náčiní jít, pak mě oslovují hlavně kousky budované podle konceptu Real Four – tedy Caldia a výše.
reagovat - Pondělí 13. září 2010 ve 14:24 ® kerob
-
hraji> ja hledal a nenasel, proto se ptam, jestli vubec neco takoveho existuje a jde sehnat. Daiwa nema dovozce do CR tak jako treba Shimano ma Normark, takze orientovat se v tom, co se u nas da sehnat je celkem problem. Predpokladam, ze je zde nekolik daiwofilu, kteri maji nabidku navijaku daiwa natolik zmaknutou, ze bez hledani reknou nazev typu, stejne jako bych ja napsal konkretni typ, kdyby se nekdo stejne zeptal na Shimano, rozhodne po nikom nechci, aby za me nekde neco hledal.
reagovat - Pondělí 13. září 2010 ve 14:03 ® hraji
-
No to bylo jen naznačení, že je potřeba hledat a nespoléhat na to, že to vyhledá někdo jiný.
reagovat - Pondělí 13. září 2010 ve 13:11 ® kerob reakce na …
-
Dik, ale to Stradicu nesaha ani po kotniky, mozna jsem to nenapsal dost jednoznacne. Hledam minimalne rovnocennyho soupere, klidne i lepsiho a za vic penez nez Stradic.
reagovat - Pondělí 13. září 2010 ve 12:48 ® hraji
-
Daiwa Crossfire-X 4000, návin 94 cm na jednu otočku
reagovat - Pondělí 13. září 2010 ve 12:46 ® hraji
-
Daiwa Procaster X 3050, návin 85 cm na jednu otočku
reagovat - Pondělí 13. září 2010 ve 12:07 ® kerob
-
jen pro info… existuje navi od Daiwy, ktery by mel na jedno otoceni klicky navin kolem 90cm? Tzn neco jako Stradic 4000? Popravde laka me otestovat nejakou daiwu vic a vic, ale nejak jsem nenasel nic, co by mi aspon papirove vyhovovalo. Dvojklicka by byla vyhodou. Nebo jeste jinak, ktery navi od daiwy je prvni o kterem ma smysl uvazovat, jako ze za to stoji?
reagovat - Pondělí 13. září 2010 v 11:16 ® tucnak11
-
Ta Caldia se mi libi jen nemusela byt tak bila.
reagovat - Pátek 10. září 2010 v 19:47 ® osprey reakce na …
-
hraji> Pokud ho postavíš proti Stradicovi s bojovkou, podle mě se mu nevyrovná. Ale cenově je někde na úrovni Exage a tomu si myslím může konkurovat víc než zdatně.
Já jsem bojovky po mnoha letech aktivního používání začal používat stále míň a nové už si nekupuju. Asi nejvíc mi bojovka vyhovuje u feederu, ale ani tam není nutná.
reagovat - Pátek 10. září 2010 v 18:36 ® troutkiller reakce na …
-
dam> Zdar trenére
reagovatKoukám že s tou Daiwou si stejně postiženej jako já
)
- Pátek 10. září 2010 v 8:25 ® hraji reakce na …
-
osprey> děkuji, nečekám od něj zázraky, za tu cenu rozhodně ne. Jen mě zaujal na pohled při brouzdání Googlem. Zůstanu o Shimana.
reagovat - Čtvrtek 9. září 2010 ve 22:16 ® dam reakce na …
-
kubas> nástrah není nikdy dost…ovšem někdy bych řekl, že už to přeháním
reagovat - Čtvrtek 9. září 2010 ve 21:28 ® kubas reakce na …
-
dam> no on to spíš byl keř porostlej takovýma těma ostnatýma šlahounama, takže to je snad ještě horší než strom
reagovatnavíc na ostrůvku, takže nejhorší možná kombinace ani jsem ho chudáka nemohl osvobodit
. No co už, třeba bude mít zanedlouho kamarády
- Čtvrtek 9. září 2010 ve 21:24 ® dam reakce na …
-
kubas> já furt říkám, že to maj povoďáci vykácet
reagovat - Čtvrtek 9. září 2010 ve 21:24 ® dam reakce na …
-
troutkiller> zdar vedoucí
reagovatjaká?
Já jsem nějak v časové tísni, nic nestíhám a potřebuju vyzkoušet nové vybavení…trochu dělám zase změnu v daiwách..ještě nevím jak to dopadne
- Čtvrtek 9. září 2010 ve 20:27 ® troutkiller
-
kubas> Percha mám naštěstí v dostatečné zásobě a ruzných provedeních
reagovat)
- Čtvrtek 9. září 2010 v 19:45 ® kubas
-
dam> no já posledního poslal kamsi ve tmě na strom a posléze jsem zjistil, že ten wob mě chybí víc než jsem čekal
reagovat - Čtvrtek 9. září 2010 v 19:07 ® osprey
-
hraji> Vzpomněl jsem si, že existuje něco jako Google. Je to on. Pokud vezmeš v potaz cenu, bude to slušně investovaných cca 1600,–. Ale nic, z čeho by člověk padl na zadek.
reagovat - Čtvrtek 9. září 2010 v 19:03 ® osprey
-
hraji> Myslím, že jsem to držel v ruce – zadní brzda plus bojovka a s ohledem na velikost těla poměrně malá cívka?
Pokud je to on, pak uspokojil, ale nenadchl. Skutečně super jsou až Daiwy postavené podle konceptu Real Four. Ty skutečně vyčnívají. Zbytek jsou takové „normální“ věci.
reagovat - Čtvrtek 9. září 2010 v 11:04 ® dam
-
hraji> bohužel, ale zadní brzdy nechytám
reagovat