Chytej.cz

Klub příznivců značky Daiwa necteno

20.4.2010 | troutkiller | 103.243 zobrazení | 1.221 odpovědí

Vzhledem k tomu, že konkurence od Shimana už svuj klub víceméně má, tak mně napadlo založit konkurenční team příznivců všeho od Daiwy, nejlépe na vláčku.

Vkládat můžete fotky svejch miláčků, postřehy, novinky, prostě vše se značkou Daiwa!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 25. srpna 2010 ve 20:46 ® Jak.novi
Jak.novi

Nejlepší je stejně Mivardi a Dragon. :-D

reagovat
Středa 25. srpna 2010 ve 20:19 ® troutkiller reakce na …

Hora> Tyhle sem nechytal ale mám prubnutej Super Shinobi a mužu jen doporučit!

reagovat
Středa 25. srpna 2010 ve 20:18 ® troutkiller reakce na …

Prutos> To já ho zítra v klidu na Fousky vezmu:-)) Já sem stejně mimo hru tak to neva:-)

reagovat
Středa 25. srpna 2010 ve 20:00 ® Hora
Hora

Mám dotaz.Zná někdo vlasce od Daiwy? Konkrétně tyto na foto?Jsou za zajímavou cenu a kapacita na cívce je taky zajímavá.

reagovat
foto/forum/2010/th-img14665.jpg
Středa 25. srpna 2010 v 19:59 ® Prutos reakce na …
Prutos

troutkiller> To víš, normálně bych na ty fišky ani foťák nevytáhl. A mezi twiny a caldie by se ještě nějaká ta snobská daiwička snesla… :-)

reagovat
Středa 25. srpna 2010 v 19:38 ® troutkiller reakce na …

sus1> Je zajímavé kolik fotek místní lovci vyplodí když je ve hře navi od světoznámé a snobské Daiwy:-)) )

reagovat
Středa 25. srpna 2010 v 11:07 ® sus1 reakce na …

troutkiller> Všechno jednou omrzí.:-)

reagovat
Středa 25. srpna 2010 v 7:57 ® troutkiller

Jak to tak sleduju s Daiwou na ryby už nikdo asi nechodí:-((

reagovat
Neděle 15. srpna 2010 ve 12:03 ® troutkiller

Tak sem včera vzal po delší době vyvenčit jerkáč Daiwa Ryukon páč sem se od kamaráda nechal ukecat do jerku Strike pro:-) Nástrahy vypadaly nádherně ale od čisté nuly mně neuchránily:-( (Spolulovec pochytal pár pidiokounu a kudlu na minirotačky,těžkej kalibr byl tentokrát pruvar:-( (

reagovat
Pondělí 9. srpna 2010 ve 23:29 ® osprey reakce na …
osprey

taťka> Ten test (EFFTA) jsem viděl taky.

Kudy chodím, tudy říkám, že průměr a nosnost vlasců jednak málokdy sedí a jednak to nejsou ty nejzásadnější vlastnosti.

Pokud má vlasec průměrnou nosnost, ale má ji plus minus stejnu i po roce, v mokrém uzlu a poté, co byl vystaven bůhví čemu, tak to už je jiná.

reagovat
Pondělí 9. srpna 2010 v 9:56 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> díky šéfe:-) dalo mi to práci, než jsem ho vybarvil9-)

reagovat
Pondělí 9. srpna 2010 v 6:19 ® troutkiller reakce na …

dam> Krásnej potočmen trenére:-)

reagovat
Neděle 8. srpna 2010 ve 23:29 ® dam
dam

jedna pro šéfíka

reagovat
foto/forum/2010/th-img14542.jpg
Neděle 8. srpna 2010 ve 21:32 ® taťka

osprey – máš pravdu v tom, že je to skutečný údaj na digitální váze. Takto se přišlo na chybu i u jednoho navijáku Daiwa, kde skutečná byla cca o 50g menší než psaná. Teď ale již nevím u kterého. Daiwa obecně má údaje buď přesné/skutečné někdy i ve svůj neprospěch. Dostal se mi do ruky velký test vlasců ze zahraničí a Daiwa co se týče přesnosti údajů je na špiči, neli špičkou. Někteří rybáři by se hodně divili jaké jsou skutečné údaje vlasců.

reagovat
Neděle 8. srpna 2010 ve 12:33 ® osprey reakce na …
osprey

taťka> Je sice možné, že můj údaj není přesný, ale je to napsáno přímo na tom prutu.

Taky bych ho mohl zvážit (když chodil kámoš s digitální váhou po krámech a vybíral si boloňku, to se obchodníci divili, co je psáno a co ukazuje ten displej), ale nepřikládal jsem tomu takový význam.

S tím, co jsi jinak napsal o tom prutu, souhlasím.

reagovat
Neděle 8. srpna 2010 ve 12:07 ® taťka

Prut Daiwa SR3 ve 13ft. mám. Jeho díly jsou stejně dlouhé a celkově je o něco tužší – udávaná zátěž POWER MEDIUM. Ty údaje nejsou úplně přesné co píše Osprey – váha v délce 3,6m je 182g – viz. http://www.hanackyrybar.cz/…dsdetail.asp?… a v délce 3,9m má 212g. – http://www.hanackyrybar.cz/…dsdetail.asp?… Mohu ho určitě doporučit i k lovu kaprů, ale není to žádný super silák. Na kapry cíleně raději Team Daiwa Heavy v 3,9m. Sice uvádí zátěž do 150g., ale je dost citlivý i pro lov menších ryb jako jsou cejni…Ale ta 3,6 SR3 je moc pěkný prut! 60cm kapry zvládá výborně – otestováno.

reagovat
Neděle 8. srpna 2010 v 11:50 ® osprey reakce na …
osprey

KA-1> Ještě ho mám doma, nejsem s ním hotov, ale aktuálně se tady s ním nedá chytat (povodeň).

Byl to ale feeder 12 stop. Lehký (211 g nemá leckterý vláčák ve 270 cm), tenký, tenkostěnný a za tím pádem to nemůže být žádná tyč. Akce je semiparabolická, rychle to jde do ohybu a pracuje hlavně střední díl, který je kvůli tomu nechaný v jednom kuse a hodně dlouhý (krátký horní, krátký spodní, ale střed je o dost delší a nese všechna „velká“ očka – na spodním díle už žádné není). Spodní díl je tuhý, jsou tam určitě silové rezervy, ale obě ryby, které je mohly prověřit, jsem rychle urval (poškozený návazec o kameny, blízkost vázky).

Krásně se s tím zdolávají velcí cejni a tloušti, pokud jde o kapry, 61 cm nebyl problém. U těch dvou, co jsem ztratil, nebyl problém v prutě, odešel návazec.

A jinak – nemá to psanou žádnou gramáž ani kategorii, viděl bych to na lehčí medium nebo medium light.

reagovat
Neděle 8. srpna 2010 v 10:12 @ KA-1

osprey> Mám imformácie, že si testoval prút SR3,môžeš mi prosím o tomto prúte niečo napísať,dík.

reagovat
Sobota 7. srpna 2010 ve 22:40 @ KA-1

taťka> Mohol by si mi napísať svoje poznatky o prúte SR 3 Leger 13ft a či je vhodný aj na kaprov?Ďakujem

reagovat
Sobota 7. srpna 2010 v 19:25 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

troutkiller> Super! :-D

reagovat
Sobota 7. srpna 2010 v 16:36 ® troutkiller

Jak.novi> Tak to je super reklamní slogan:-)) )Dostaneš v klubu na starosti propagaci:-)) ))

reagovat
Sobota 7. srpna 2010 v 16:31 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

troutkiller> Daiwu nechci, zní to moc Asijsky. :-))

reagovat
Sobota 7. srpna 2010 v 16:16 ® troutkiller reakce na …

Jak.novi> Písni že Okuma VS stojí za prd a budeš snob jako já:-)) )Jo a musíš mít doma nějakou Daiwu:-) Nejlépe ve víc kouscích:-)) ))

reagovat
Sobota 7. srpna 2010 v 16:14 ® troutkiller reakce na …

džigit> Multivan má kámoš a většinu léta v něm bydlí:-) Pěknej vozejk jen ta cena:-((

reagovat
Sobota 7. srpna 2010 v 16:14 ® Jak.novi
Jak.novi

troutkiller> Ale stejně je to zajímavý slovo – snob. :-))

reagovat
Sobota 7. srpna 2010 v 16:12 ® džigit reakce na …

troutkiller> na prut špatně,ale pruty do něj,to je supr.Lednice,sto­leček,nezávis­lé topení… Jen se to nesmí po…

reagovat
Sobota 7. srpna 2010 v 16:11 ® džigit reakce na …

troutkiller> ale tady to bude dost hustý http://www.novinky.cz/…trzenim.html

reagovat
Sobota 7. srpna 2010 v 16:10 ® troutkiller reakce na …

džigit> Jo tén:-)) )Tak ten se dost blbě přidělává na prut:-)

reagovat
Sobota 7. srpna 2010 v 16:07 ® džigit

troutkiller> to je trošku dražší multík,zn. VW :-))

reagovat
Sobota 7. srpna 2010 v 16:06 ® troutkiller

džigit> To máš ten multík jen jeden?:-)) ))

reagovat