Chytej.cz

Klub příznivců značky Daiwa necteno

20.4.2010 | troutkiller | 103.255 zobrazení | 1.221 odpovědí

Vzhledem k tomu, že konkurence od Shimana už svuj klub víceméně má, tak mně napadlo založit konkurenční team příznivců všeho od Daiwy, nejlépe na vláčku.

Vkládat můžete fotky svejch miláčků, postřehy, novinky, prostě vše se značkou Daiwa!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 28. července 2010 ve 22:08 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> takovejch bílejch fišek si ročně povodím…je ale zajímavé, že mezi nimi lupu boleny

reagovat
Středa 28. července 2010 ve 21:53 ® RM reakce na …

troutkiller> s cejnem jsem nikdy problém neměl, vždycky šel jak pejsek … :-)

reagovat
Středa 28. července 2010 ve 21:52 ® troutkiller reakce na …

RM> Já loni uvláčel Cejna tak 40cm,v první chvilce sem měl pocit že tahám metrovku:-)

reagovat
Středa 28. července 2010 ve 21:35 ® RM

troutkiller> proti tý kudle byl kapr nesouměřitelně větší soupeř a vyndal jsem ho jen díky tomu, že jsem měl sestavu na parmu, jinak bych neměl šanci. Ale nebyla to vláčka.

reagovat
Středa 28. července 2010 v 7:26 ® troutkiller reakce na …

RM> Tu kudlu beru ale to ostatní?Já tuhle uvláčel za kožich Tolstoje metr a 1.15,pěknej boj na pul hodky ale vláčkou se to moc nazvat nedá:-((

reagovat
Středa 28. července 2010 v 7:22 ® troutkiller reakce na …

osprey> Jé ten prut i navi znám!Dobrá značka:-)) )Kolik měla?

reagovat
Středa 28. července 2010 v 1:11 ® osprey
osprey

Troutkillerovi pro radost. Sice je už v rubrice Z lovu, ale co…

reagovat
foto/forum/2010/th-img14437.jpg
Úterý 27. července 2010 ve 23:31 ® RM reakce na …

dam> zvláštní úkaz … :-O

reagovat
Úterý 27. července 2010 ve 23:25 ® dam reakce na …
dam

RM> si piš:-D

reagovat
Úterý 27. července 2010 ve 23:22 ® RM

pánové …, že by měla ryba erekci po celém těle … :-|

reagovat
Úterý 27. července 2010 ve 23:12 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> moment, hned se vrátím, jen co najdu metr:-D

reagovat
Úterý 27. července 2010 ve 22:58 ® RM reakce na …

troutkiller> KAPR 74 v přítoku přehrady (!!!), parma 70+, kudla 90+ …

reagovat
Úterý 27. července 2010 ve 22:57 ® troutkiller reakce na …

dam> Pokud je to v klidu tak dávám zpátečku:-)) )

reagovat
Úterý 27. července 2010 ve 22:55 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> ouklej 22cmpivo

reagovat
Úterý 27. července 2010 ve 22:55 ® dam reakce na …
dam

RM> já měl taky možnost si je vzít, ale nějak jsem to prošvihl…kluci jsou spokojení, velmi. Já má úplně ty obyč a zatím stačí

reagovat
Úterý 27. července 2010 ve 22:52 ® troutkiller

RM> Já mám třeba Greys mušák a je to celkem povedenej proutek!A to nejsem hmyzák:-)) ))Co je to velká ryba???

reagovat
Úterý 27. července 2010 ve 22:52 ® RM reakce na …

troutkiller> myslím, že né … Už jsem vyndal pár velkých ryb ale nic moc to se mnou neudělalo … :-)

reagovat
Úterý 27. července 2010 ve 22:47 ® RM reakce na …

dam> plánuju dejcháče a do severských lokalit cestu neplánuju. Mám v plánu naše řeky ale i v chladnějším období, hlavně Ohře. Na to odhaduju „Platiniu od Greyse“ ale není to definitivní.

Nic méně …, nevím proč ale ta firma „Greyse" je mi nějak sympatická … :-|

reagovat
Úterý 27. července 2010 ve 22:40 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> no nic, nechám si ho tedy na feedera, s moji frekvencí vycházek na káápřiky bude za deset let jako novej a pak ho střelím jako starožitnost:-D

reagovat
Úterý 27. července 2010 ve 22:38 ® troutkiller reakce na …

RM> To je jen do prvního Fouska:-) Jak ho máš na prutě čudly tě přestanou zajímat:-)

reagovat
Úterý 27. července 2010 ve 22:36 ® troutkiller reakce na …

dam> šímo se zadní brzdou?Ani Zázvorkovou pokud by jí šímo začlo dělat!!!!

reagovat
Úterý 27. července 2010 ve 22:35 ® dam reakce na …
dam

RM> možností je fakt fůra, každý má něco vyzkoušené…zatím mě nepřesvědčilo nošení TOP dejcháčů. Chodím v nich celý rok do všech terénů a nemám problém. Je fakt, že jsem dobře vybaven různým termoprádlem. Boty má však simms asi bezkonkurenční. Jelikož jedu do Mong., tak si ale pořídím sadu od Simmsu, nebudu nic riskovat. Já v nich chodím i v zimě, to musí být voda hodně ledová a já musím vědět, že tam budu zalezlý dlouho, abych vytáhl neoprén…

reagovat
Úterý 27. července 2010 ve 22:33 ® RM reakce na …

troutkiller> ty jsi na sumíky a já na salmoše, takže průsečík v nedohlednu ale nic osobního … :-)

reagovat
Úterý 27. července 2010 ve 22:31 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> zdar snobíku:-D prodám twina se zadní, 3× na rybách, za litr je tvůj:-93;

reagovat
Úterý 27. července 2010 ve 22:30 ® troutkiller reakce na …

dam> Kéž bych se někdy dočkal podobné zprávy jako ty:-( (Od RM

reagovat
Úterý 27. července 2010 ve 22:24 ® RM reakce na …

dam> díky za tip, vyhodnotím, posoudím. Ale ty jsi mi poradil vždy správně …, takže formalita … :-)

reagovat
Úterý 27. července 2010 ve 22:20 ® troutkiller reakce na …

dam> Zdar trenére:-) Zdraví tě snob:-)) )

reagovat
Úterý 27. července 2010 ve 22:19 ® troutkiller

RM> Jen taková super nabídka:-)

reagovat
Úterý 27. července 2010 ve 22:18 ® dam
dam

troutkiller> už jsem ty proutky shlédl a musím říci, že nevypadají zle. Kdyby mě někdo naštval, tak ho tím asi umlátím:-D

reagovat
Úterý 27. července 2010 ve 22:17 ® dam
dam

RM> von to šéf přežije:-D i já mám lesatha, ale 5–20g zkráceného na 2,03m…nedám na něj dopustit…pokud chceš trochu poradit s brodkama, tak je více možností. Buď investuješ do simmsu, což je asi opravdu to nej a chybu neuděláš. Potom je mnoho dalších typů. Kluci hodně chytají v Platiniu od Greyse. Slušná cena i s botami a nebo se neboj sady kolem 5 tisíc is botami. Záleží na četnosti vycházek a terénu. Osobně vůbec nemám problém s těmi za 5, protože mi minimálně dva roky vydrží a pak je klidně vyměním. Mám Aguazy víc než tři roky a jsou pořád OK, jen boty nevydržely. Ale cca 500 vycházek, to je slušná výdrž, nestačí uschnout

reagovat