Vyhledávání
Klub příznivců značky Daiwa
20.4.2010 | troutkiller | 103.272 zobrazení | 1.221 odpovědí
Vzhledem k tomu, že konkurence od Shimana už svuj klub víceméně má, tak mně napadlo založit konkurenční team příznivců všeho od Daiwy, nejlépe na vláčku.
Vkládat můžete fotky svejch miláčků, postřehy, novinky, prostě vše se značkou Daiwa!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 21. července 2010 v 10:34 ® dam reakce na …
-
troutkiller> koljuška je taky krásná ryba, ne?
reagovat - Středa 21. července 2010 v 1:41 ® osprey reakce na …
-
kerob> Musela to být paráda. Já Mongolsko těžko někdy dám. Je to nad moje finanční možnosti.
Ale nebrečím. Snad se sem tam urvu aspoň do Skandinávie. Tam mají taky hezky a o rybu se tam ještě tu a tam zakopne.
reagovat - Úterý 20. července 2010 v 11:12 ® kerob reakce na …
-
osprey> je to jako vsude… kam jezdej lidi, tam to jde do kopru. Ja byl mesic v mistech, kam se ani Mongol nema sanci dostat (pohranici s ruskem) a je to raj. Ryb mraky, standardni ryba je lenok cca do 70cm (kolikrat 4 nahozy = 4 ryby), v noci je sance chytit vetsiho, nejaky tajmeny jsme pochytali (max neco pres metr, ale nekolik velkejch cca 130 a vic se nepodarilo zdolat) a ujeli jsme na raftech skoro 200km na 5ti rekach.
reagovat
Dneska je v Mongolsku nekolik oblasti, ktere maji pronajate cestovky z celeho sveta a casto tam nikdo jiny lovit nemuze a to jsou presne ta mista, kde to jde do kopru… jeste ze se mimo tyhle oblasti dostane minimum navstevniku, jinak by to bylo fakt v prdeli vsude a to velice rychle. Mongolove si nastesti zacinaj uvedomovat, jakou hodnotu jejich prirodni bohatstvi ma. Pokud pojedu znova, tak opet bez cestovky - Úterý 20. července 2010 v 0:53 ® osprey reakce na …
-
dam> Tak tam hlavně zaboduj. Našinec tam nejezdí obden a každou chvíli slyším, že to tam jde s rybami od desíti k pěti.
reagovat - Pondělí 19. července 2010 v 18:49 ® troutkiller reakce na …
-
dam> Konečně se naučíš chytat pořádný fiše normálních rozměru
reagovat)Né ty vaše koljušky
- Pondělí 19. července 2010 v 18:08 ® dam reakce na …
-
osprey> já taky zvětšuji, přírava na mong. stále trvá a doba odjezdu se pomalu blíží…Certate se mi také moc líbí.....ovšem paleta je to hrozná
reagovat - Pondělí 19. července 2010 v 17:27 ® osprey reakce na …
-
dam> Luviase 2500 mi půjčil David. Asi ho měl taky půjčený – od Tomáše Krejči. Holt správný cajk musí obíhat. Ten 2500 mi byl akorát.
Shodou náhod jsem si zachytal jednu vycházku i s tou tisícovkou. Je to hezké, ale malé. Navíc na UL netřeba naviják této cenové kategorie.
Pro mě by byly Daiwy jako je Certate, Infinity Q a Saltiga. Ale i tak je to peněz mraky.
A moje Twiny mi zatím vcelku vystačí.
reagovat - Pondělí 19. července 2010 v 16:55 ® dam reakce na …
-
aspius> není za co
reagovat - Pondělí 19. července 2010 v 16:26 ® aspius reakce na …
-
dam: Dík. Vyriešil si všetko.
reagovat - Pondělí 19. července 2010 v 16:14 ® dam reakce na …
-
aspius> http://www.norstream.cz/item.php?…
reagovat - Pondělí 19. července 2010 v 16:12 ® dam reakce na …
-
osprey> Infinity mám ve 3000 a je to super stroj, Luviase ve 2500, ta 1000 je malá, je to na malou vodu a vlasec do 0,10mm
reagovat - Pondělí 19. července 2010 v 16:03 ® džigit reakce na …
-
aspius> se obávám,že mou vinou došlo k mýlce.Jedná se o jiné zboží než Luvias
reagovat - Pondělí 19. července 2010 v 15:45 ® aspius
-
tucnak11: Kolko Ťa ten navijak stál bez poštovného? Na oficiálnej stránke ho totiž ešte p. Procházka nemá.
reagovat - Pondělí 19. července 2010 v 15:22 ® tucnak11 reakce na …
-
džigit> Ne nebyl jisem posylam si to poštou,nemam čas tam jet a nezvladl bym časově.
reagovat - Pondělí 19. července 2010 v 15:21 ® tucnak11 reakce na …
-
osprey> To maš pravdu
reagovat - Pondělí 19. července 2010 ve 14:15 ® osprey reakce na …
-
tucnak11> Jo jo, známe. Luvias jakýsi. Lehké, mrňavé a drahé…
Není nad pořádné Infinity Q ve 3000.
reagovat - Pondělí 19. července 2010 ve 14:14 ® džigit reakce na …
-
tucnak11> už jsi byl u Procházky?
reagovat - Pondělí 19. července 2010 ve 13:34 ® tucnak11
-
Kamaradi novinka ot Daiwy na ul.
reagovat - Neděle 18. července 2010 ve 21:02 ® osprey
-
troutkiller> Já vím, že jo. Občas – mám těch kolovrátků už nějak moc.
Ale ten pocit, že jsem ti ulehčil od takového břemene, abys mohl hrdě třímat prapor Daiwy, ten se nedá ani slovy popsat.
reagovat - Neděle 18. července 2010 v 19:57 ® troutkiller reakce na …
-
osprey> Dyt už točíš
reagovat - Neděle 18. července 2010 v 19:33 ® osprey reakce na …
-
troutkiller> Já se obětuju a klidně s ním budu točit místo tebe
Je to spolehlivý, odolný a relativně levný stroj. I když má jednu vadu – Daiwa to prostě není.
Ale jestli tě to potěší, veřejně tady napíšu, že na mě Daiwa Millionaire udělal lepší dojem než nový Abu Mörrum.
reagovat - Neděle 18. července 2010 v 18:58 ® troutkiller reakce na …
-
osprey> Abu už nikdy
reagovatVždyt víš že sem s nim nebyl moc dlouho kamarád
)A já mám prsty dost dlouhý
)
- Neděle 18. července 2010 v 18:00 ® osprey reakce na …
-
troutkiller> Mě by taky nelákaly. Ale mám krátké prsty a vejce sedí níž, takže je mi příjemnější do ruky.
Ale tem Milionář je poměrně malý a asi bych ho zvládal taky. Na Ambassadeury musím trochu protáhnout prsty.
reagovat - Neděle 18. července 2010 v 17:57 ® troutkiller reakce na …
-
osprey> Ten Zilion si musim taky pujčit
reagovatJinak ty vejce mně moc nelákaji.
- Neděle 18. července 2010 v 17:32 ® osprey reakce na …
-
troutkiller> Já už větral Zillion. Též velmi dobré. Původně mělo zůstat jen u něj, ale pak jsem zatočil kličkou takovýho červenýho krámu a říkal jsem si, že by se mohl nějakýmu Slavíčkovi líbit. Tak jsem udělal smutný oči a výsledek znáš
Jinak jeden z nejkompaktnějších a nejlépe chodících MP, co jsem kdy viděl. Akorát na tomto konkrétním kusu nejde zcela povolit zdolávací brzda.
A tyhle malé MP s lehkou cívkou, kterou roztočí i menší nástrahy jsou plnohodnotné vláčecí navijáky. Až se naučíš dobře manipulovat odhozovkou a palcem na cívce (trénuju snaživě), využiješ plný potenciál. Vada je jediná – v omezeném prostoru se s MP hůř hází (hody spodem, stranou apod. jsou daleko těžší než se smekáčem).
reagovat - Neděle 18. července 2010 v 17:14 ® troutkiller
-
Tak sem se ted vrátil z Orlasu kde sen pruboval co se dá tím Milionairem odhodit a zjistil sem že 10g hlava s gumou neni problém
reagovatS 0.13 Powerkou to lítá nádherně!Zrovna tak hladinové Skitter walky a Popy
Začínám multíkum přicházet na chutˇ
- Neděle 18. července 2010 v 8:04 ® troutkiller reakce na …
-
osprey> Až spolu zase vyrazíme na fišle tak jí vezmu a prubneš si jí taky
reagovatNesmíš s ní ale tahat Sumce páč sem namotal 0.13 Power Pro na štukatéry běžnejch Otavskejch parametru
))
- Sobota 17. července 2010 ve 23:50 ® osprey
-
troutkiller> Čekal jsem, že tě tahle mašinka osloví. Povedla se.
reagovat - Sobota 17. července 2010 ve 23:49 ® osprey reakce na …
-
taťka> Vyzkoušel jsem. Zaujala mě jedna věc. Daiwa pracuje nejen s ujímáním špičky, ale i s její délkou. Ve výsledku mají tyhle špice větší rozsah „uncáží“ než by bylo jinak možno.
Levnější feedery jako je Aqualite ale mají trochu jiné a o dost „humpoláčtější“ špice.
reagovat - Sobota 17. července 2010 ve 23:40 ® taťka
-
http://www.hanackyrybar.cz/…/default.asp?…
reagovat