Vyhledávání
Klub příznivců značky Daiwa
20.4.2010 | troutkiller | 103.284 zobrazení | 1.221 odpovědí
Vzhledem k tomu, že konkurence od Shimana už svuj klub víceméně má, tak mně napadlo založit konkurenční team příznivců všeho od Daiwy, nejlépe na vláčku.
Vkládat můžete fotky svejch miláčků, postřehy, novinky, prostě vše se značkou Daiwa!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 17. července 2010 ve 23:37 ® taťka
-
Jedna informace jak pro feedraře značky Daiwa (také pro držitele prutů Garbolino a Trabucco). Konečně slušná cena za feederové špičky – tyto špičky nejsou standardní. Jsou mimořádně slabé, snad 2mm v místě zasunutí a ze HM carbonu.
reagovat - Sobota 17. července 2010 ve 20:26 ® troutkiller
-
Zdar lovci a příznivci značky Daiwa
reagovatTak včera proběhl testík Milionaira a mužu říct že na smekáče už chytám hodně málo!Ta mašinka je jako švícary!!!!
- Úterý 13. července 2010 ve 21:51 ® dam reakce na …
-
Libor> no na mě ohromnej
reagovatwobler je super, líbí se mi jak chodí
- Úterý 13. července 2010 ve 20:48 ® Libor reakce na …
-
dam> ahoj, ale soudě podle whitefishe je to dobrej candát.
reagovat - Úterý 13. července 2010 ve 20:38 ® osprey
-
Jedna Daiwofotka – ruce a cajk jsou kolegy Martina, candát je trofejní kus z naší řeky a tu spoušť jsem nakonec zmačknul já…
reagovat - Neděle 11. července 2010 ve 22:37 ® dam
-
Bohužel jen jeden candát za dovču, musel jsem hlídat prťata…
reagovatale s výbavou maximální spokojenost
- Neděle 11. července 2010 ve 20:23 ® PetrC reakce na …
-
kaktus> akce? Jako být akční? Osobně se do žádných složitějších akcí nerad pouštím, jsem člověk v letech a navíc nemám rád jakékoli akce. Ale dříve jsem rád podnikal s kamarády různé akce a holky říkaly, že jsem kladný akční hrdina…
A vůbec nejhorší jsou takové ty akce v obchodech, kdy ti je za akční cenu nabízeno akční zboží. A víš co je nejlepší? Nevíš? Takové ty akce jako třeba když mezi lidem právě letí akční Šimáno, pak letí třeba akce Dragón, pak třeba cihla, a to je takové to pravé akční davové šílenství. A kdo není v akci, jakoby nebyl (akční???).
Jo a pokud jde o dragóny, tak jak jsem četl, tak uplatnit reklamaci je velikananánská akce, co vyžaduje skutečně skutečné akční jedince…
A Daiwa? Tak ta byla, je a bude, ale nedělal bych z ní zbytečně nafouklou bublinu. Pak totiž splaskne a je po bublině (viz např. Shimano apod).
reagovat - Neděle 11. července 2010 ve 20:10 ® troutkiller reakce na …
-
kaktus> Já dal dneska pade na biku a nemám už ani tu reakci
reagovatA to mně tahaly na sumce
Modlil bych se aby nějakej nezabral!
- Neděle 11. července 2010 v 19:50 ® kaktus reakce na …
-
PetrC> Chceš říct,že cajk Daiwa nemá akci
reagovat - Neděle 11. července 2010 v 11:12 ® PetrC reakce na …
-
troutkiller> na vedro bych to nesváděl – kde není akce, není ani reakce…
Fuj, to je ale vedro…
reagovat - Neděle 11. července 2010 v 9:31 ® troutkiller
-
Koukám že vedro umořilo všechny lovce a hlavně majitele krásnejch věciček od Daiwy
reagovat((
- Pondělí 5. července 2010 v 19:24 ® troutkiller reakce na …
-
sethy> Vyhozený peníze
reagovat - Pondělí 5. července 2010 v 18:41 ® sethy reakce na …
-
troutkiller> tak jak myslíš, stačilo by něco v ceně pulky Plutona…
reagovat - Pondělí 5. července 2010 v 18:26 ® troutkiller reakce na …
-
sethy> Já byl tak rozklepanej že by to ani foták za pade nezavostřil
reagovat)Až začne Daiwa dělat fotáky jdu do něj
)Zatim jsou duležitější nákupy
- Pondělí 5. července 2010 v 18:20 ® sethy reakce na …
-
troutkiller> pěkny. Už si konečně místo jedné Daiwy kup foťák co ostří tam kam chceš
reagovat - Pondělí 5. července 2010 v 18:02 ® troutkiller
-
Včerejší test Daiwy Ryukon 50–100g a Multíku Daiwa Pluton dopadl na výbornou
reagovatPo včerejším zatěžkávacím lovu nenalezena žádná slabá část sestavy
Tolstoj za ocas je větší mazec než Sumejš 160cm
)
- Pondělí 5. července 2010 v 17:38 ® troutkiller
-
Tak včera proběhl první ostrej test nádobíčka Daiwa
reagovat)Kámoš Sumce 124 a 162cm a já 2× Tolstoj metr a 115cm
Sumci za hubu a Tolstojové regulérně za svetr
Vše plave dál a máte šanci
)
- Pátek 2. července 2010 v 16:12 ® osprey reakce na …
-
HaD> Také jsem nedávno podnil malé „vaječné hody“ s tím, co mi má chabá zásoba náčiní dovoluje. Kudla a candát kolem 40 cm.
Páčky netřeba
reagovat - Pátek 2. července 2010 v 15:57 ® PetrC reakce na …
-
osprey> pár MP od Daiwy jsem viděl a měl jsem možnost si s nimi pohrát a i u klasického tvaru nebyl problém se mu pod sukni mrknout. Stačilo pootočit bajonetovým uzávěrem a byl jsem tam…
A nechápu, proč někteří výrobci (i Abu) znemožňují u některých kousků snadnou demontáž – hlavně u vody kvůli podstatnostem?! Takže uznávám, že některé jdou a některé bez vercajku nejdou (většinou vajíčka), ale to co jsem zkoušel, nedělalo sebemenší problém. Fakticky. A to, co nešlo byly Abákové…
Ano, Daiwa je dobrá a líbí se mi po všech stránkách. Nabízí i řadu vychytávek, ale Mörrum je Mörrum a vejce nechci ani jedno a ani od Abu a ani od Daiwy.
A až někdy budu mít potřebu (čti až to bude nutné), tak se budu poohlížet i u Seika/Epsonu! (
reagovat)
- Pátek 2. července 2010 ve 2:25 ® HaD reakce na …
-
osprey> já už s tím vajcetem chytal. Tři kudly který nestojí za zmínku. Ale funkce prutu i navijáku bezvadná a docela jsem při kouření ocenil tu jerkovací páčku. Fakt to funguje!
reagovat - Pátek 2. července 2010 v 1:35 ® taťka
-
Mám nachystaný prut Daiwa Infinity a navijáček Airity, ale teď by mne zajímalo, zda někdo nemá hlubší znalosti s těmito wobblery – GORAL(3 a 4cm).
reagovat - Pátek 2. července 2010 v 1:31 ® osprey reakce na …
-
PetrC> Musím říct, že rozebrat některé Daiwy (např. Millionaire) bych si na rozdíl od Ambassadeuru netroufl. Evidentně není žádoucí, aby se v nich hrabal kdekdo (moc šroubů na tom nenajdeš) a mé technické vzdělání tu narazilo na své hranice. Vajíčka, respektive jejich útroby, jsou o něco dostupnější.
Jinak jsem si mohl nedávno pár kolovrátky se sluníčkem zatočit a jsou opravdu velmi dobré. Zmíněný Millionaire je mnohem kompaktnější a chodí líp než nový Abu Mörrum. A vajcata jsou velmi příjemná.
reagovat - Pátek 2. července 2010 v 1:02 ® PetrC
-
troutkiller> to s rybou je skvělé a blahopřeji! Rozebírání MP bylo vždy snadné a hlavně důležité. Máš nějaké obrázky? Nafoť něco, prosím, a dej to sem. Rád se podívám. Stačí když naviják rozpůlíš a vyndáš cívku. Díky.
Jo a děkuji…
Jo a zdravím tě…
reagovat - Pátek 2. července 2010 v 0:56 ® PetrC
-
HaD> osobně ty své rozebírám, za účelem vysušení a provedení „denní“ údržby, vždy po každém lovu.
Na Daiwu jsem ale zvědav a kdyby kolega troutkiller udělal pár fotek, tak bych byl rád.
reagovat - Pátek 2. července 2010 v 0:16 ® osprey
-
troutkiller> Speciálně pro tebe je u Martina Vaněčka ta červená kulatá věc. Doufám, že ji oceníš.
Já budu od soboty lovit v Tatrách Yettiho, tak se s rybama nějaký čas nepotkám.
reagovat - Čtvrtek 1. července 2010 ve 23:29 ® dam reakce na …
-
HaD> já bohužel jedno za druhým, takže brnknu v nějaké pauzičce
reagovat - Čtvrtek 1. července 2010 ve 23:27 ® HaD reakce na …
-
dam> já žádný nemám
reagovat - Čtvrtek 1. července 2010 ve 22:26 ® dam reakce na …
-
HaD> jojo, snad se trefíme mimo jednání
reagovat - Čtvrtek 1. července 2010 ve 22:20 ® HaD reakce na …
-
dam> zitra si cinkneme?
reagovat - Čtvrtek 1. července 2010 ve 22:05 ® dam
-
troutkiller> ale je, máš to u mě
reagovatuž se těším, že provětrám Q, je to parádní kousek. Aldu zlákáme nejspíš na Dyji Pár kousků ze včerejška