Chytej.cz

Klub příznivců značky Daiwa necteno

20.4.2010 | troutkiller | 103.292 zobrazení | 1.221 odpovědí

Vzhledem k tomu, že konkurence od Shimana už svuj klub víceméně má, tak mně napadlo založit konkurenční team příznivců všeho od Daiwy, nejlépe na vláčku.

Vkládat můžete fotky svejch miláčků, postřehy, novinky, prostě vše se značkou Daiwa!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 29. června 2010 ve 22:41 ® PetrC reakce na …

troutkiller> spíš než biker jsem kolotlač a právě proto s kolem na ryby nemohu. Ale je fakt, že když to jde, tak si jdu zašlapat.

;-) ;-)

Tak se hezky a v klidu vyspi, ať jsi zítra v servisu jako rybička. A na zprávu o Daiwě se těším!

Dobrou!

reagovat
Úterý 29. června 2010 ve 22:28 ® troutkiller reakce na …

PetrC> Lovče mažu chrnět páč mně zítra čeká další pernej den v servisu:-(( Dám zprávu jak Daiwa šlape:-)

reagovat
Úterý 29. června 2010 ve 22:17 ® troutkiller reakce na …

PetrC> Taky biker??Je zajímavé kolir rybářu jezdí na biku a kolik bikeru chytá ryby:-)

reagovat
Úterý 29. června 2010 ve 22:16 ® PetrC reakce na …

troutkiller> jsi hodný a jsem zvědav.

Pokud by to skutečně vyšlo, určitě by bylo o čem diskutovat a nejen o rybách, ale i o bicyklech.

:-) :-)
reagovat
Úterý 29. června 2010 ve 22:11 ® troutkiller reakce na …

PetrC> Dám neboj!A s tim časem to nějak uděláme neboj:-)

reagovat
Úterý 29. června 2010 ve 22:06 ® PetrC reakce na …

troutkiller> nápad je to dobrý, ba přímo vynikající, ale jak se znám, tak se nikam nedostanu (musel by se stát zázrak).

Hlavně dej vědět, jak to lítá!

;-) ;-)
reagovat
Úterý 29. června 2010 ve 22:03 ® troutkiller reakce na …

PetrC> Třeba někdy dáme společnej rybolov a vystřídáme nádobíčko:-)

reagovat
Úterý 29. června 2010 ve 22:00 ® PetrC reakce na …

troutkiller> na té srdeční záležitosti něco bude. Proč myslíš, že setrvávám tam, kde jsem? Ale Daiwu mám rád, to ano.

;-) ;-)
reagovat
Úterý 29. června 2010 ve 21:58 ® PetrC reakce na …

troutkiller> za sebe mohu napsat, že je mi jedno, jestli palcem mačkám plošku na zadku MP či tlačítko na jeho boku. Ale to neznamená, že druzí na to hledí stejně, že?

Ano, jsou to vyšší navijáky, ale opět při porovnání s jinými kousky jiných výrobců, a to nemám moc velké dlaně.

Také asi zítra zkusím jerky, letos vlastně poprvé.

reagovat
Úterý 29. června 2010 ve 21:52 ® troutkiller

PetrC> Netvrdim že ne ale to ovládání odhozu mi nesedlo a byl dost vysokej.Zítra jdu testovat tak uvidíme!Zítřek patří Jerkum a vejkend lehčí vláčce:-) Daiwa je srdeční záležitost!!!!!

reagovat
Úterý 29. června 2010 ve 21:45 ® PetrC reakce na …

troutkiller> humpoláckej a těžkej? Pokud jde o hmotnost, tak si nemyslím, že je zbytečně vysoká. Jsou o dost těžší MP a nejen z vlastní stáje. A konstrukčně se jedná o nejjednodušší MP, žádné složitosti a žádné zbytečné součástky navíc. A výrobní tolerance? Udává se tolerance +/- 0,001mm… Nakonec se tato konstrukce od první poloviny padesátých let minulého století moc nezměnila, což o něčem svědčí.

Jo a kolik peněz tě stál Abu a kolik jsi dal za Daiwu?

Ale uznávám, pokrok je pokrok a jak Daiwa, tak i Abu mají co nabídnou a ve všech cenových skupinách. (Jenže klasika je klasika… ;-) ;-) )

reagovat
Úterý 29. června 2010 ve 21:31 ® troutkiller reakce na …

PetrC> Přišel mi takovej humpoláckej a těžkej!Ty Daiwy sou uplně jinde!

reagovat
Úterý 29. června 2010 ve 21:15 ® PetrC reakce na …

troutkiller> copak se ti na C3 nelíbilo? Nejsou to špatné navijáky a několik jich má k mé naprosté spokojenosti. Samozřejmě jsou i lepší Ambassadeury, ale…

reagovat
Úterý 29. června 2010 ve 21:13 ® PetrC reakce na …

skwor> zdravím tě.

:-) :-) Hezká reklama, ale šimánu málo platná a domnívám se, že kolega troutkiller má pravdu – co chtít od plastu.

reagovat
Úterý 29. června 2010 ve 21:00 ® troutkiller

skwor> Pane Huml to jste špatně:-)) ))Tady se řeší navi z opravdového kovu a né hračky z plastu:-)) )

reagovat
Úterý 29. června 2010 ve 20:58 ® troutkiller reakce na …

PetrC> ABU C3 sem vlastnil loni a nějak sme se neskamarádili:-(( Uvidim jak to bude s Daiwou:-)

reagovat
Úterý 29. června 2010 ve 20:57 ® skwor reakce na …
skwor

PetrC> Čau, už jsi viděl novou reklamu na shimano?

reagovat
foto/forum/2010/th-img14216.jpg
Úterý 29. června 2010 ve 20:49 ® PetrC reakce na …

troutkiller> není to tak strašné.

;-) ;-)

Už více než dvacet let používám pouze MP od Abu. Samozřejmě jsem zkoušel i jiné značky, ale klasika od Abu je prostě klasika. Léty prověřená a odolná a jednoduchá a spolehlivá a ve své podstatě dokonalá.

reagovat
Úterý 29. června 2010 ve 20:33 ® troutkiller reakce na …

PetrC> Až to vymotám tak se pujdu uklidnit na pivko:-)) )Co máš ty za multíky?Asi klasiku od ABU co?

reagovat
Úterý 29. června 2010 ve 20:30 ® PetrC reakce na …

troutkiller> vezmi si s sebou náhradní cívku s vlascem. V případě potřeby namotáš nový.

reagovat
Úterý 29. června 2010 ve 20:26 ® troutkiller reakce na …

PetrC> Přesně tak!Nejvíc se těšim na ten morethan a na ty motanice:-)) )

reagovat
Úterý 29. června 2010 ve 20:18 ® PetrC reakce na …

troutkiller> takže jerkový prut a klasiku, hmmm, to je dobrý základ…

Letos jsem zkusil MP UL a je to docela fajn. Až na ty mrňavé ryby (zase jich je mnohem víc i druhů). Ale tolik nenadřu – je to taková pohoda a klídek.

reagovat
Úterý 29. června 2010 ve 20:13 ® troutkiller reakce na …

PetrC> Na ten větší Ryukon 50–100g a na ten menší budu mít Morethan branzino do 28g

reagovat
Úterý 29. června 2010 ve 20:07 ® PetrC reakce na …

troutkiller> novinka top modelu ještě neznamená, že se jedná o top spolehlivost. Jedna novinka top modelu jedné nejmenované značky mě dost překvapila…

Zkrátka chce to čas a pak se uvidí. V každém případě dej zítra vědět, co nejmenšího jsi odhodil do přijatelné vzdálenosti!

Jo a co máš za proutí?

reagovat
Úterý 29. června 2010 v 19:51 ® troutkiller reakce na …

PetrC> Tak toho bych se u top modelu nebál!Model kterej mi dělá jméno nebudu šidit,to bych si sral do vlastního hnízda:-((

reagovat
Úterý 29. června 2010 v 19:46 ® PetrC reakce na …

troutkiller> novinka? Vybodni se na novinky, nic nového, kromě nové barvy a nápisu, nepřinesou. Navíc za ten rok výrobce zjistí, kde a co ošulit aby zlevnil výrobu.

Také chci zítra ráno trochu duhy před sebou. Otázkou je, co si s sebou vzít…

:-| :-|
reagovat
Úterý 29. června 2010 v 19:42 ® troutkiller reakce na …

PetrC> Tak třeba příští rok:-) Až bude nějaká novinka:-) Už se těšim jak je zítra prubnu!

reagovat
Úterý 29. června 2010 v 19:39 ® PetrC reakce na …

troutkiller> to přece nevadí. Také mám několikrát dva stejné MP a nestěžuji si. Je to hezké, když se to množí. Je hezký pohled na ty vyrovnané řady.

:-D :-D
reagovat
Úterý 29. června 2010 v 19:29 ® troutkiller reakce na …

PetrC> Páč nic lepšího už Daiwa nedělá:-)) )

reagovat
Úterý 29. června 2010 v 19:28 ® PetrC

troutkiller> proč?

reagovat