Chytej.cz

Klub příznivců značky Daiwa necteno

20.4.2010 | troutkiller | 104.071 zobrazení | 1.221 odpovědí

Vzhledem k tomu, že konkurence od Shimana už svuj klub víceméně má, tak mně napadlo založit konkurenční team příznivců všeho od Daiwy, nejlépe na vláčku.

Vkládat můžete fotky svejch miláčků, postřehy, novinky, prostě vše se značkou Daiwa!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 21. června 2010 ve 20:37 ® troutkiller reakce na …

lubo OV> Příteli plavaná neni přívlač!Prubni a uvidíš,já sem ti jen chtěl ušetřit vyhozený peníze!

reagovat
Pondělí 21. června 2010 ve 20:14 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

troutkiller> když jsem ještě chytal plavanou na řece, ocenil jsem lehoučkou malou tisícovku, protože držet třeba 3 hodiny v ruce sedmimetrovou boloňku, to pak příjde vhod každý gram dolů :-))

reagovat
Pondělí 21. června 2010 v 19:32 ® osprey reakce na …
osprey

lubo OV> Zkušeností je málo. Ale jsou to použitelné navijáky za rozumnou cenu, tak bych se toho zas tolik nebál.

Ale přestože mám bojovky už asi 18 let a pořád je používám, kupuju teď všechno s přední brzdou. U mě je primární vláčka a feeder (kde mi bojovka přijde přínosnější), se musí přizpůsobit.

reagovat
Pondělí 21. června 2010 v 19:20 ® troutkiller reakce na …

boriak> Co chceš s 1000 dělat?Pod 2000 nemá cenu chodit páč ta malá cívka kroutí děsně vlasec:-(( Neni to použitelné ani na pstruhy!čím menší cívka tím huř se nahazuje!

reagovat
Pondělí 21. června 2010 v 19:17 ® troutkiller reakce na …

osprey> OK stav se:-) Krom uterý tam budu každej den do 17.30.

reagovat
Pondělí 21. června 2010 v 11:32 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

http://www.tropicliberec.cz/…pfire-x-1000

reagovat
Pondělí 21. června 2010 v 10:24 ® boriak

vyrába daiwa i velkost navijakov 1000?

reagovat
Pondělí 21. června 2010 v 10:13 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

osprey> Díky za odpověď. Taky jsem je měl v ruce jenom v obchodě, ale z toho já osobně prd poznám. Praxe je praxe. I když nastavování bojovky se mi zdálo na první pohled stejně citlivé, jak u shimana, tak mě to zaujalo. To např. s ticou se citlivost nedá srovnat. Tam stačí bojovku otočit o dva zoubky a brzda je skoro natvrdo. Nic pro mě :-)) Ptám se i proto, že už se mi nechce platit třetinu ceny za značkové jméno. Ale marná sláva, shimana měly bojovky dosud nejvymakanější :-)

reagovat
Neděle 20. června 2010 ve 22:52 ® osprey reakce na …
osprey

lubo OV> Osahával jsem, ale nepamatuju si. Takže asi to nebude extrém v žádném směru. To bych si pamatoval. No a životnost, ta se u osahávání neprojeví.:-)

reagovat
Neděle 20. června 2010 ve 20:40 ® lubo OV
lubo OV

Zajímal by mě názor na navijáky daiwa s bojovou brzdou (megaforce, procaster). Dosud jsem měl vždy shimana u kterých se Sahara velmi povedla, ale Exage, jako nástupce Sahary, je hluboce podprůměrný co do životnosti. Takže nemohu porovnávat. U té daiwy mě zajímá v prvé řadě životnost navijáku a citlivost nastavení bojovky. Máte někdo zkušenosti? Díky.

reagovat
Sobota 19. června 2010 ve 23:04 ® osprey reakce na …
osprey

troutkiller> Jsem zvědav. Ale rád bych se se ctí popasoval s tím, co mám.

Tahle záležitost bud mít i svou druhou stranu – a to je náš vklad celé věci. Příští týden se za tebou asi stavím.

reagovat
Sobota 19. června 2010 v 18:57 ® troutkiller reakce na …

osprey> Tak příští týden by nám mělo dorazit slíbené nádobíčko:-) Sem moc zvědavej co nám pustí.Pokud to bude všechno co Martin objednal tak to bude super!

reagovat
Sobota 19. června 2010 v 18:26 ® osprey reakce na …
osprey

troutkiller> Trošku jinak. Proberem to, až se uvidíme.

reagovat
Sobota 19. června 2010 v 17:31 ® troutkiller reakce na …

osprey> Mně to bylo jasný hned jak sem si to přečet!Jak to udělat pro jednoho když už to samé dělám pro někoho jiného:-((

reagovat
Sobota 19. června 2010 v 15:52 ® osprey reakce na …
osprey

troutkiller> Hodlám, ale není to tak jednoduché.

reagovat
Sobota 19. června 2010 v 6:54 ® troutkiller reakce na …

hecht> Krásná kudla lovče:-)) Na pěknej cajk pěkná ryba to je jasný:-)) ))Jinak s těma dalekejma hodama mám stejnou zkušenost!

reagovat
Sobota 19. června 2010 ve 3:00 ® hecht
hecht

Tak hlásím že Caldia vyheverovala první pěknou rybu. Začínám propadat tomu točeníčku s ní čím dál více. Jsem rozhodnut přikoupit příští rok jednoho většího brášku. Zkoušel jsem si házet teď i s dalekonosným wobem, je to neuvěřitelné jak krásně a daleko se s tím hází. Tyhle civky mají něco do sebe, někdy jsem měl vážně strach že tu Berounku přehodím až na veverky.

reagovat
Pátek 18. června 2010 ve 21:24 ® kaktus reakce na …
kaktus

troutkiller> No jo cajkem to není já mám dvě vycházky a jeden okoun 25cm a zhruba stejně velkej perlín,ale bojoval jak lev

reagovat
Pátek 18. června 2010 v 19:59 ® troutkiller reakce na …

osprey> Copak copak,ty už nehodláš zviditelnovat Daiwu na rybářském trhu:-)) ))

reagovat
Pátek 18. června 2010 v 19:56 ® troutkiller

kaktus> Mně přijde že se letos učím taky:-)) ))Dvě vycházky a zatim Candoš 50 a 5 Okounu akvarijní velikosti:-)) )Bejt ulovky podle cajku mám už tři metrovky:-)

reagovat
Pátek 18. června 2010 v 18:58 ® kaktus reakce na …
kaktus

troutkiller> Ta větší ryba bude asi největší problém teprve se budu učit:-)

reagovat
Pátek 18. června 2010 v 17:49 ® troutkiller reakce na …

kaktus> Gratulace:-) Pěknej kousek!Ještě nějakou pořádnou rybu a je to komplet!Já na multík stále čekám a už mně to pomalu přestává bavit:-( (

reagovat
Pátek 18. června 2010 ve 14:38 ® kaktus
kaktus

Taky už mi dorazila mašinka čiší z ní síla:-D

reagovat
foto/forum/2010/th-img14054.jpg
Pátek 18. června 2010 v 0:30 ® osprey
osprey

Tak jsem se taky pasoval do klubu. Proutek ujde, naviják je velmi dobrý – jen je ho škoda špinit futrem.

Prozatím jedna vycházka, ryb hodně, nejvíc mě nadchly převody navijáku – velmi dobrý přenos síly. Zdolávačka půlkilové ryby je jak tažení většího wobbleru.

reagovat
foto/forum/2010/th-img14049.jpg
Úterý 15. června 2010 ve 22:33 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> toho se nebojím9-)

reagovat
Úterý 15. června 2010 ve 20:56 ® troutkiller reakce na …

tucnak11> To je stejný jako to já mám do Pasova:-)

reagovat
Úterý 15. června 2010 ve 20:01 ® tucnak11
tucnak11

Do Bielsko Biale mam 120 km nevim jak ty.Cena prutu 2900 kč

reagovat
Úterý 15. června 2010 v 18:21 ® troutkiller reakce na …

dam> Nestaví Nerstream náhodou taky svoje pruty na blancích Daiwa?:-)) )

reagovat
Úterý 15. června 2010 v 18:19 ® troutkiller

tucnak11> Já bych ho prubnul ale už mně neba na něj čekat víc jek tři měsíce:-((

reagovat
Pondělí 14. června 2010 ve 21:40 ® dam
dam

troutkiller> je to těžká kláda z Chiny…9-)

reagovat