Chytej.cz

Klub příznivců značky Daiwa necteno

20.4.2010 | troutkiller | 104.053 zobrazení | 1.221 odpovědí

Vzhledem k tomu, že konkurence od Shimana už svuj klub víceméně má, tak mně napadlo založit konkurenční team příznivců všeho od Daiwy, nejlépe na vláčku.

Vkládat můžete fotky svejch miláčků, postřehy, novinky, prostě vše se značkou Daiwa!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 11. května 2010 v 9:29 ® tucnak11
tucnak11

Mr.Stick> Calddiu měl jisem v ruce jen ve 25-ce hod ma krasny jen na vlačce to nevim.Mam Capricorna 4 roky a nemužu ho nahvalit,proto poslal jisem si mladšiho brahu take ve 25-ce hod ma tak jemny že nevim či se toči špula,starši ide stejně jen je robustnějši v střevah.střybrny je starši a pomaranč mladši.Shimu uš nehci,co mi vydržela tak jen Technium FA 6 let a ještě ogar na něho chyta.FOTKU UŠ JISEM DAVAL TAK TO NEVADI.

reagovat
foto/forum/2010/th-img13372.jpg
Úterý 11. května 2010 v 7:23 ® sus1

Mr.Stick> Protože jste oba založili stejnou otázku skoro ve stejnou dobu, akorát že každej jinde.:-)
Tak jestli právě spolu nevláčíte.
Norstream

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 23:54 ® Mr.Stick
Mr.Stick

sethy> Kdo ví … já mám 3000ovku a po roce celkem časté zátěže úplně ok. Pokud vydrží takhle ještě další 3, splní moje očekávání. :-)

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 23:37 ® sethy
sethy

Mr.Stick> No vidiš to a dotyčný tvrdil opak. Možná kus od kusu, kdo ví. Já Caldii v ruce neměl. Sorona jsem měl u vody jen v malé velikosti a tam byl chod luxusní. A třeba o caldii 4000 tvrdi pan Procházka, že by ho nechtěl ani za nic a proto ho prý taky nemá v nabídce. Prý už je v téhle velikosti hodně špatny. Ale Scanix ho myslim ve 4000 ma a nestěžuje si.

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 23:25 ® Mr.Stick reakce na …
Mr.Stick

sethy> Sorona jsem chvíli mučil loni na sumcích, je kámošův … a už jenom co se týče chodu nesahá Caldii ani po paty. K vnitřnostem se vyjádřit ale nemůžu. :-)

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 23:22 ® sethy reakce na …
sethy

Mr.Stick> to by mě taky zajímalo, že bys vypadal jak prutos nebo TR se říct neda :-93; mimochodem nedávno mi říkal jeden vlastník daiwy Caldia a Abu Soron, že soron se mu zdá lepší…

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 23:16 ® Mr.Stick
Mr.Stick

sus1> Však já nekoušu. :-) Spíš mě zajímá, proč tě to napadlo?

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 23:11 ® sus1 reakce na …

Mr.Stick> Dobrá, dobrá, jen jsem se zeptal.:-)

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 23:10 ® Mr.Stick reakce na …
Mr.Stick

sus1> To určitě ne. :-)

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 23:06 ® sus1 reakce na …

Mr.Stick> Nechytáš náhodou s HaDem přívlač??:-)

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 23:02 ® Mr.Stick reakce na …
Mr.Stick

troutkiller> No jo, my se vlastně nemáme rádi. :-)) )

Já dvě Daiwy v ruce už měl, UL Ryukon a med Infinity Q, u toho to bude otázka času, než zjistím, že ho „nutně“ potřebuju.

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 22:41 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> shodné woby jako jsou Illex, Daiwa, Jackson…budou vždycky drahé, protože jsou kvalitní a fungují bezchybně…o víkendu jsem se opět v tomto potvrdil:-)

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 22:39 ® dam reakce na …
dam

HaD> já bych ti to taky nikdy nepůjčil:-D

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 22:07 ® troutkiller reakce na …

skwor> Neboj taky mám plastáka Number One:-)) )

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 22:06 ® skwor reakce na …
skwor

troutkiller> Já těm plasťákům moc nefandím. Oblíbil jsem si jeden a na ten si svoje know-how nechám pro sebe. Mikromrdka to není.

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 22:01 ® troutkiller reakce na …

skwor> Já mám taky radši větší kousky ale jednou za čas je to příjemná změna:-) Hodně sem zvědavej na Baby Crank od Daiwy,koupil sem ho v Brně a už se těším až ho prubnu!

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 21:55 ® skwor reakce na …
skwor

troutkiller> Já už dneska nepoužívám ani jeden. Vlastně tuhle velikostní sortu wobů už kromě hornetů k vodě vůbec netahám.

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 21:50 ® troutkiller reakce na …

skwor> Musel bych je prubnout ale já razim heslo že je lepší vyzkoušenej origo wob než dvě nebo tři náhražky:-) Nejsem tak bohatej abych kupoval nechodící zbytečnosti:-((

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 21:43 ® skwor reakce na …
skwor

troutkiller> Chod jak píšu níž – pracují v o trochu větší hloubce, což jsem ale uvítal. Háčky v pohodě (i kdyby nebyly, tak jejich výměna je pořád levnější než koupit předražený originál).

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 21:41 ® troutkiller reakce na …

skwor> Srovnával si chod?Háčky?Vyvážení a barvu?Docela by mně to zajímalo:-) Kopií už tu bylo hafo ale ten chod:-((

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 21:36 ® skwor reakce na …
skwor

HaD> Já teď myslel jenom tuhle velikostní sortu. Pokud chceš vysloveně něco jako je illex, tak to už taky není problém. Nedávno jsem viděl woblery dip minnow (kromě barvy naprosto to samé), nebo o něco málo hlouběji chodící Goldy tiny – ty mám a ilexíka zastoupí ve všem.

reagovat
foto/forum/2010/th-img13367.jpgfoto/forum/2010/th-img13368.jpg
Pondělí 10. května 2010 ve 21:28 ® HaD reakce na …
HaD

skwor> je to ale jinej tvar a barevností se nevyrovnají.

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 21:07 ® troutkiller reakce na …

HaD> Já mám Certate a o Luviasu zatim neuvažuju:-) Ted je v plánu multík:-)

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 21:06 ® troutkiller reakce na …

skwor> Tak to bych netvrdil:-(( Třeba Salmo wob jako Tiny nemá!Rapala taktéž ne!

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 21:02 ® skwor reakce na …
skwor

troutkiller, HaD> Chytá, ale ne víc než třeba Salmo tiny nebo malý Ugly duckling za třetinovou cenu :-)

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 20:58 ® HaD reakce na …
HaD

troutkiller> spíš jeden kamarád a týmovej kolega :-) S jeho cajkem jsem is to zkusil a je to opravdu rozdíl. Dokonalej pocit z lovu, zdolávání a ta lehkost…

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 20:40 ® troutkiller reakce na …

HaD> A jé!Koukám že trenér zapracoval:-)

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 20:38 ® troutkiller reakce na …

HaD> Naprostej souhlas!!!!!Chytá a to je to hlavní!

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 20:38 ® HaD
HaD

troutkiller> tenhle týden se stanu majitelem Luviase. Už jsem s ním o víkendu chytal v kombinaci s Stagem od Norstreamu a bylo to jak v pohádce. A to jsem si myslel, že twinny nikdy ničím jiným doplnovat nebudu.

reagovat
Pondělí 10. května 2010 ve 20:36 ® HaD
HaD

skwor> illex je drahej, ale chytá ryby a to je podstatný. Raději dvě kila přidám a budu tahat ryby, než abych koupil šmejd a kilo, kterej nejede, ryby ho nechtěj. Kvůli tomu k vodě nejdu.

reagovat