Vyhledávání
Víkend CHYTEJ. CZ bez ryb, ale o rybách!
19.1.2005 | toulovec | 24.285 zobrazení | 243 odpovědí
Dovoluji si Vás předběžně pozvat na malou akcičku, která mi maličko přerostla přez hlavu, takže když už něco organizuju, tak ať je veselo.
TERMÍN: 18. – 20. 2. 2005 MÍSTO: Vranice, Toulovcovy Maštale, ubytovna TJ Jiskra LItomyšl, okres Svitavy BLIŽŠÍ URČENÍ MÍSTA: na mapě hledejte zhruba průsečík obcí Jarošov, Proseč, Nové Hrady
PROGRAM: vázání much, výroba woblerů made by BigMike ............ a ostatní vychytávky z dílny chytejáků. Kdo co umí předvede ostatním. Navrhována byla i mírná turistika, neb lokalita je v nádherné přírodě, ale to necháme na každém osobně. Pokud bude mrznout, budete mít možnost třeba dopoledne zajet zalovit na 13 km vzdálenou Poličku na dírky … Iniciativě se meze nekladou, ale hlavním programem bude rozhodně vázání hmyzu , pokec atd…
Cena za nocleh by neměla převýšit 100 Kč a na ostatních výdajích se domluvíme. Chata je vybavena společnými WC, sprchami, velkou společenskou místností s krbem, velikou jídelnou. Neb je po sezoně a část vybavení je v údržbě nebo v čistírně, bude nutno si přivézt vlastní lůžkoviny nebo spacák ))).
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 18. února 2005 v 11:12 ® HaD
-
v autě se mi už krčí soudeček s pípinkou
reagovat - Pátek 18. února 2005 v 10:43 ® Dědek
-
Milky : hodnej kluk
reagovat - Pátek 18. února 2005 v 10:21 ® Milky
-
Noooo, ..... jedu!
reagovat - Pátek 18. února 2005 v 10:14 ® Dědek
-
Poslední informace od toulafce : kupodivu sněží kdo má bernardýna, nechť ho vezme, možná se domu dostaneme až na jaře Kuřata nakoupena, právě nyní je na sádkách a kupuje cizé. Huš se těším
reagovat - Pátek 18. února 2005 v 10:06 ® HaD
-
jiris: ty kuo! TAK DNES! pif: já je včera koupil, tak to když tak odjezdim
reagovat - Pátek 18. února 2005 v 8:13 ® muf
-
hurááááááááá, za pár hodin jedem, se na to pěkně vyspím a za každou cenu s pifem přijedem, i kdyby jsme se měli prohrabávat ve 2 metrech sněhu, jsme přece závisláci
reagovat - Pátek 18. února 2005 ve 2:25 ® jiris
-
za nula ))
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 ve 23:11 ® pif
-
tak jsou potřeba řetězy,nebo nejsou potřeba řetězy!!?mám to risknout bez nich?
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 ve 22:31 ® jiris
-
Koudy dnes psal, že ma chřipku.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 ve 22:26 ® Dědek
-
Bohužel nepřijede Kelt, ale má zdravotní omluvenku.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 ve 22:03 ® Dědek
-
BigMike : to je aspoň řeč chlapa!!! Takže jedinej odpadlík bude asi bass
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 ve 21:53 ® BigMike
-
Je mi tedy na blití, ale když jsem přežil dnešek a obřady s řečma, zítra už to bude selanka. Takže, pokud neumřu, jedu!
HaD: platí v těch 14:00!
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 ve 21:47 ® Dědek
-
Takže poslední dotaz Kdo z přihlášených nepřijede. Milki dostal rozum a jede.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 ve 20:43 ® HaD
-
tak poslední zprávy od Toulovce: v lokalitě, kde se sraz koná napadlo za poslední dny naprosto zanedbatelné množství sněhu!!! (asi 1 cm. ano slovy jeden centimetr, tj. 10 mm, nebo 0,01 m, nebo 0,00001 km) takže žádný strachy!
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 v 19:34 ® Padis
-
Pikos-jakou trasou pojedeš.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 v 18:22 ® Chose
-
Tak boys,zítra už tam budem!!!! jupí.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 v 17:39 ® pikos
-
Chlapi, zítra později odpoledne vyrážím z Prahy sám. Mohu někoho vzít ssebou.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 v 16:24 ® Padis
-
Panové nikdy není tak zle jak to vypadá a proto HURÁ NA SRAZ.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 ve 12:34 ® HaD
-
Milky: nenahlížej na to tak katastroficky. krizovej je poslední kilometr a ten se dá dojít pěšky, jinak je to naprosto v pohodě!!! Tak sa nebuj!
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 ve 12:25 ® pif
-
dybych se měl plazit,hrabat,použit střelnej prach,tak tam s mufem dorazíme!!kuřátek je dost?
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 ve 12:21 ® pupak
-
Kdo prijede urcite neprohloupi, kdo nechce nebo se obava cesty jeho smula, aspon se koukne na Drapalika
reagovat)) Nikdo se premlouvat nebude chces prijed nechces nejezdi aspon se prezerem kuratek !
- Čtvrtek 17. února 2005 ve 12:17 ® Milky
-
Tady nejde o to, že Tolavec udělal kus organizační práce (za to mu dík a pusu), ale o to, že to je na blbém místě. Kdyby to bylo někde na hlavním tahu – každý se tam dostane i v téhle zimě. Kdyby to bylo v červnu, tak je mi to totálně šumák!
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 ve 12:03 ® kostnak
-
toto mi urobilo vcera vecer na dialnici auto. zlomila sa mi zadna naprava. ale pozical som si renault 5, rok vyroby 86 a zajtra vyrazam za vami. snad ma tam to auto dovezie. mate lepsi dovod neist?:)
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 v 10:04 ® HaD
-
za 1! tedy zítra ))))))))))))
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 v 10:01 ® Dědek
-
Souhlas s HaDem. Toulovec udělal kusisko práce, tak se musí jet. Bude nás tam hafo, tak nevidím problém si zájemně pomoct. Navíc má nakoupené věci pro nahlášené. JEDEM !!!
reagovat - Středa 16. února 2005 v 19:06 ® Chose
-
Jo souhlasím s Hadem-toulovec kolem toho lítá až moc obětavě,na to abysme to odřekli kvůli pár vločkám. takže si kupte řetězy a nedělejte hanyky. Tt těším se na vás. Jo apropó v kolik tam projede ten pluh? dneska sem v práci nadělával,abych moh vyrazit dřív…
reagovat - Středa 16. února 2005 v 16:54 ® pikos
-
všichni: Chtěl by někdo na sraz přivézt plastové krabičky od betacamových kazet? 175×115×30mm
reagovat - Středa 16. února 2005 v 16:16 ® Padis
-
To jo nebo lyže sebou
reagovat - Středa 16. února 2005 ve 14:40 ® HaD
-
4ALL: přesně tak, ne že budete srabíci a akci kvůli pár vločkám odřeknete! Toulovec se okolo toho nalítal, až mi je hanba, tak koukejte dorazit. Já dneska koupim řetězy a ev. vás odvozím nahoru i dolu – v tom nejni problém.
reagovat - Středa 16. února 2005 ve 14:19 ® toulovec
-
Dědek: hlavně přesvědčte basse a ostatní co to chtějí vzdát, aby to nevzdávali , kurva ať se alespoň nehoním nadarmo. Situace není tak katastrofická, jen to je v údolí, tak vás radši varuju včas, po tý cestě co jsem zajistil by to mělo být bez problémů
reagovat