Chytej.cz

Víkend CHYTEJ. CZ bez ryb, ale o rybách! necteno

19.1.2005 | toulovec | 24.287 zobrazení | 243 odpovědí

Dovoluji si Vás předběžně pozvat na malou akcičku, která mi maličko přerostla přez hlavu, takže když už něco organizuju, tak ať je veselo.

TERMÍN: 18. – 20. 2. 2005 MÍSTO: Vranice, Toulovcovy Maštale, ubytovna TJ Jiskra LItomyšl, okres Svitavy BLIŽŠÍ URČENÍ MÍSTA: na mapě hledejte zhruba průsečík obcí Jarošov, Proseč, Nové Hrady

PROGRAM: vázání much, výroba woblerů made by BigMike ............ a ostatní vychytávky z dílny chytejáků. Kdo co umí předvede ostatním. Navrhována byla i mírná turistika, neb lokalita je v nádherné přírodě, ale to necháme na každém osobně. Pokud bude mrznout, budete mít možnost třeba dopoledne zajet zalovit na 13 km vzdálenou Poličku na dírky … Iniciativě se meze nekladou, ale hlavním programem bude rozhodně vázání hmyzu , pokec atd…

Cena za nocleh by neměla převýšit 100 Kč a na ostatních výdajích se domluvíme. Chata je vybavena společnými WC, sprchami, velkou společenskou místností s krbem, velikou jídelnou. Neb je po sezoně a část vybavení je v údržbě nebo v čistírně, bude nutno si přivézt vlastní lůžkoviny nebo spacák ))).

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 16. února 2005 ve 13:55 ® Dědek
Dědek

Toulovec : tak tomu říkám perfektní servis, posílám ti pusinku

reagovat
Středa 16. února 2005 ve 13:50 ® Milky
Milky

Dneska za Pelhřimovem směrem na dálnici skončila silnice! Jestli neuklidní Toulavec do pátku počasí, tak … tak se tam nikdo nedostanem. Já jsem mu říkal, že je to možná na dobrém místě, ale termín v polovině února je přinejmenším diskutabilní (diskuta – debilní!). Vhodnější by to bylo někde cca 5 km od dálnice, kam každej dojede a ne v Horní Lhotě za kostelem. Během zítřka budu zvažovat, co s tím. Počasí je proti a já asi dám na varovný prst osudu.

reagovat
Středa 16. února 2005 ve 13:50 ® toulovec
toulovec

Tak jsem se pánové dostal u kamaráda na 10 minut k netu, takže poslední aktuální informace. Od doktorkz kde jsem si vzyvedl neschopenku jsem se vydal do Vranic zapnout na chatě topení a otestovat průjeydnost, neb jsem byl dost nalomen, kdzž jsem to viděl. Z Nové Vsi, jak jsem původně avizoval, nemáme totálně šanci, Z Jarošova jsem to prošel pěšky dolů a možná by se to autama s řetězy dalo, ale mám srach že nahoru už bychom se nedostali. Takže jsem 2 hodiny jeydil po okolí a sháněl na pátek pluh, kterej by nám to tam prohrnul. Což se mi takz podařilo. Pojedete do Nových Hradů, z Nových Hradů pojedete asi 1 km směr Proseč. Asi po jednom km bude odbočka doleva – je tam ukazatel PILA, tam tudy pojedete, je to sice y poloviny lesní cesta, ale jeliko¨ž mi kamrád slíbil že to prohrne, dostaneme se až k chatě autama. Určitě si ale vezmě¨te řetězy jako pojistku, ale mělo by to jít i bez nich. všichni si opiště telefon na mě, popřípadě mi zavolejte ještě před srazem.

reagovat
Středa 16. února 2005 ve 12:53 ® Dědek
Dědek

Pif : to samé o tobě říká muf

reagovat
Středa 16. února 2005 ve 12:45 ® pif
pif

takže tam bude bečka piva,starat se nemusím?neptám se za sebe,jápivo nepuju,ale muf je závyslej-::::))))))))))))))

reagovat
Středa 16. února 2005 ve 12:34 ® HaD
HaD

už za 2!

reagovat
Středa 16. února 2005 ve 12:33 ® Bass
Bass

TAK SI TO TAM PÁNOVÉ UŽIJTE, BUDU NA VÁS MYSLET ! ! !

reagovat
Středa 16. února 2005 ve 12:33 ® HaD
HaD

takže projektor je zařízený, budeme platit 30,– Kč za hodinu provozu, tj. pokud poběží 10 hodin, tak je to 300,– což je asi 15,– Kč na osobu. To jde ne?. Pivo tedy vezmu 10° Gambrinus. Je někdo zásadně proti?

reagovat
Středa 16. února 2005 v 11:01 ® Dědek
Dědek

Jiris : pátek 18.2. ve 14:00 autobusové nádraží před halou, dojdu pro vás

reagovat
Středa 16. února 2005 v 10:42 ® pupak

Ted mi volal toulovec – pruser je tam snehu jak nasrano tak panove retezy N U T N E ! ! ! gdo chce prijet az k chate. Pro posery – ceka vas cesta dlouha . . . budete se brodit snehem po pas asi 500 metru:-)) ))

reagovat
Úterý 15. února 2005 ve 21:55 ® Padis
Padis

Toulovče to snad ne jinak bych se tam musel dostat jinak.

reagovat
Úterý 15. února 2005 ve 20:57 ® jiris
jiris

dědek – klídek, ano vezeš mě, jen poznámka kde na tebe s koudym máme čekat? Pokud možno u autobusového nádraží na tom parkovišti by to šlo

reagovat
Úterý 15. února 2005 ve 20:33 ® Dědek
Dědek

Jiris: pokud tě vezu s koudym, tak konečně napiš !!!!

reagovat
Úterý 15. února 2005 v 19:55 ® Chose
Chose

To tak vidím že projedu jen já se stodvacítkou.))) nebo si objednáme v místním kravíně traktory a ty nás na místo dovezou. jak vypadá cesta?je to pokrytý uježděným sněhem? koleje?

reagovat
Úterý 15. února 2005 ve 14:44 ® toulovec
toulovec

Takže přátelé! pokud se tu zítra neobjevím, umřel jsem, nebo ležím tam v komoře, nožky mám nahoře. Jdu se potit, abych byl schopen ten sraz absolvovat a pravděpodobně nebudu na netu. Pokud budete něco potřebovat ohledně srazu, volejte mi prosím na telefon 602 302 377.

reagovat
Úterý 15. února 2005 ve 13:14 ® mirmen

Toulovec: je dobré doplnit i o kloktání, například Stopangin, eventuálně i o Strepsils. Rozhodně alespoň 3 litry tekutin denně, doplnit o klasický černý čaj, ale i 2–3 šálky čaje mátového. Při dodržování klidu na lůžku a intenzivní péčetekutiny,léky, doplňky výživy-vitamíny) se to dá za 2–3 dny v pohodě zvládnout.

reagovat
Úterý 15. února 2005 v 10:57 ® HaD
HaD

> toulovec: si nedělej srandu. koukej zalézt do pelechu, Coldrex, paralen, nacpi se vitamínem c, nějakej multi vit., čaj s citrónem a medem a v pátek buď jako jura. a vůbec na nás tohle nezkoušej!!!

reagovat
Úterý 15. února 2005 v 10:33 ® toulovec
toulovec

HaD: tyvole já zapomněl odpočítávat!!!!!!

ono moc nejuchej, bůh ví jak to dopadne, jsem na umření, kdo ví jestli Vám nevotevřu chatu a nepojedu se domů potit

reagovat
Úterý 15. února 2005 v 10:21 ® HaD
HaD

za 3

reagovat
Pondělí 14. února 2005 ve 23:27 ® BigMike

Beru sněžnice, stan, kotlík, pušku, pořádnej nůž a na nějaký w. selu!:-)) ) A ještě tak 5 l vína na zahřátí a jak to tak vypadá, i squaw:-)) )

reagovat
Pondělí 14. února 2005 v 17:30 ® Padis
Padis

No nakonec zbude vzít si povině lyže a z Novejch hradů nebo odjinud tam dojet na nich.

reagovat
Pondělí 14. února 2005 ve 14:50 ® toulovec
toulovec

Bass: a to ještě nevíš, že jsem se tam byl v pátek večer podívat a že to tam je neprůjezdný. Doufám že obleva to trošku zprůjezdní, jinak budu muset vytýčit cestu jinými kotáry a lesními cestami, takže buďte ostražití!!!!!!!!!!­!!!!!!

reagovat
Pondělí 14. února 2005 ve 14:44 ® Bass
Bass

začíná ta akcička vypadat slibně, ale když se podivám do mapy a vidim ty polní cesty, po kterejch mám jet, tak mám husí kůži i na chodidlech (

reagovat
Pondělí 14. února 2005 v 0:26 ® kostnak
kostnak

bude tam aj nejaka vana, alebo nieco ine na otestovanie wobblerov?

reagovat
Sobota 12. února 2005 ve 21:20 ® Shimi
Shimi

jestli chcete muzu svuj dirkovej prut poskytnout volne k nabidnuti pac sem si jistej ze do policky nepachnu!!!!

reagovat
Sobota 12. února 2005 ve 20:47 ® HaD
HaD

dírkovejch prutů vezmu asi 4–5, takže nou problém. jen si vemte svoje navijáky!

reagovat
Sobota 12. února 2005 v 19:41 ® pif
pif

zedus:určitě,pokud vyjde počasí,bych se chtěl na dírky podívat!!!pořídil sem si dírkovou boloňku,asi 11 metrů dlouhá-:)))

reagovat
Sobota 12. února 2005 v 19:41 ® zedus
zedus

Tak to yo, to jsi jdu hned udělat ledovej pjoutek. Akorát doufám, že se k někomu vlezu do auta, jak to tak vidím, budu ještě ráno jako puma.

reagovat
Sobota 12. února 2005 v 19:19 ® pupak

zede skoro fsichni a ceny povolenek mas tady: www. rsvysocina. cz

reagovat
Sobota 12. února 2005 v 18:52 ® zedus
zedus

Pojedete někdo na dírky do Poličky? To je soukromá voda, co? Kolik tam chtějí za povolení?

reagovat