Vyhledávání
proutek na pstruhy
8.4.2010 | kingkubik | 16.493 zobrazení | 65 odpovědí
dobry den.chtel by jsem poradit chystam se koupit si novy proutek na pstruhy.chytam na malych vodach takze mam jasno s delkou 210 ale nemuzu prijit na spravnou gramaz jelikoz chytam na mikrotwistry s jig hlavou 1g a na rotacky do velikosti 1 a potrebuji trefit nejak tu gramaz?bral by jsem na gumy gramaz do 10g ale mam pocit ze to bude moc meky na trpitky.muzete mi pls poradit po pripade hodit i nejakej tip na kup?ale prosim z te levnejsi kategorie.nebo jsem i ochoten koupit neco starsiho pokud nekdo nabidne.dekuji vsem
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 8. dubna 2010 v 11:45 ® FISHERBOY
-
upřímně můj první prut na pstruhy byl v gramáži do 30g a nikdy nejsem nemel problém ani s nejmenší třpytkou, co jsem měl ve výbavě:) je pravda že jsem ten prut dostal sam bych si koupil asi neco kolem tech 10–15g
reagovat - Čtvrtek 8. dubna 2010 v 10:36 ® jižan reakce na …
-
kingkubik> O té tvrdosti prutu při použití rotaček mám úplně opačný názor. Snad i proto jsem si pořídil chvějku. Mám za barákem taky celkem malou říčku a používám hmotnostně a i velikostně nástrahy o kterých píšeš a jsem s ní dost spokojen.
reagovat - Čtvrtek 8. dubna 2010 v 10:30 ® hraji reakce na …
-
kingkubik> Mám na pstruhy prut od Colmicu, doporučená gramáž 2–8 gramů a zvládá velmi dobře jak lehounké nástrahy tak malé rotační třpytky. Prostě je potřeba nedělat z toho vědu, ale jít se podívat do obchodu a nebo na net do e-shopu. Jak se bude prut chovat stejně poznáš až tak po třech odvláčených dnech.
reagovat - Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 4:55 ® Robur
-
mám jakýsi bazmek od Mikada a je to příjemný prut, kupoval jsem ho v Břeclavi a byl jich slušný výběr za slušný peníz. Gramáž kolem 10g bude správná volba. Ohledně tvrdosti je to psíš i otázka, jak moc jsou ty tvoje malé vody proudné. 1g je dle mého poddimenzovaný
reagovat - Čtvrtek 8. dubna 2010 v 0:30 ® kingkubik
-
je mi jasne ze se ozve 1000 chytraku ze na 1g nejakej na ul ale co zase s temi milovanymi rotackami opoustet je nechci a nechci chytat jen na gumy zase.proste potrebuji to nejak vyladit tak aby to nebyl special ani na jedno ale aby se s tim dalo chytat na obje navnady.co takhle gramaz 5az15g nejaky pruty jsem uz videl ale uz nevim od koho?
reagovat