Vyhledávání
Staňkovský rybník
29.3.2010 | cejnek | 2.621 zobrazení | 9 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s rybařením na Staňkovském rybníce?Sumčařina na Staňkovském rybníce.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 31. března 2010 ve 22:32 ® sus1
-
hraji> Jen to klidně napiš,mě to vadit nebude.
Nemam starost o tvé zdraví, jen jsem se zeptal,zda to není náhodou jedna z příčin.
reagovat - Středa 31. března 2010 v 16:50 ® worlik reakce na …
-
Pěkně děkuju za školení,ale mluvim a píšu jak mě zobák narost představ si že u nás pade sníh,mam doma sumčák a plnenej mražák a po dvoře mě běhá kačar a na tvoje používání mateřtiny se můžu akorát tak pěkně vykálet ty retardovanej češtináři.nazdar
reagovat - Středa 31. března 2010 v 16:06 ® hraji reakce na …
-
sus1> máš pravdu. Vadí mi pohrdání českým jazykem a neschopnost napsat větu správně česky. A taky lenost si ten svůj výtvor po sobě přečíst a případně opravit. Ale děkuji ti za starost o můj stav. Cítím se výborně. A abych ukázal dobrou vůli, tvůj příspěvěk nebudu hodnotit z jazykového hlediska, nebylo by to hezké čtení.
reagovat - Středa 31. března 2010 ve 13:49 ® sus1
-
hraji> Neber to prosimtě nijak .....,ale v poslední době kam přizpíváš,tak furt okolo sebe jen ,,kopeš".Něco se tě stalo?Nebo za to může nemoc?Připadáš mě nějak neustále napruženej.
reagovat - Středa 31. března 2010 ve 13:32 ® hraji reakce na …
-
worlik> Zdaleka nejsem neomylný, ale jestli tě to zajímá, máš v tom svém krátkém projevu minimálně deset prohřešků proti zažitým pravidlům písemného projevu. Ale nic si z toho nedělej, on to cejnek asi stejně nepozná. Znalost používání mateřského jazyka si u lidí cením hodně vysoko, protože to je jakási vizitka, kterou těm ostatním dávají. Tvoje vizitka nic moc. A nenapraví to ani fakt, že zřejmě máš doma dva pruty, jeden na sumce a druhý na sumče.
reagovat - Úterý 30. března 2010 ve 14:21 ® jarcina
-
Párkrát jsme tam byli na různých místech,ale úlovky nic moc.Zato příroda nádhera.
reagovat - Úterý 30. března 2010 v 1:00 ® osprey
-
Hezká voda, zvlášť místy. Sumce jsem tam ale nechytal.
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 22:57 ® worlik reakce na …
-
Ajeje zase jeden pan neomylný,co takhle mám prut sumčák nebo sumcák?Jinak k dotazu byl jsem tam dvakrát pěkný prostředí,ale ryby moc nic pár cejnů jeden kapr 55cm asi, ale takto to nejde brát všechno souvisí se vším.Období,čas strávený na rybách,příprava fleku,počasí.....
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 21:29 ® hraji
-
co to je sumeč?
reagovat