Chytej.cz

Staňkovský rybník necteno

29.3.2010 | cejnek | 2.621 zobrazení | 9 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s rybařením na Staňkovském rybníce?Sumčařina na Staňkovském rybníce.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 31. března 2010 ve 22:32 ® sus1

hraji> Jen to klidně napiš,mě to vadit nebude.:-)

Nemam starost o tvé zdraví, jen jsem se zeptal,zda to není náhodou jedna z příčin.:-)

reagovat
Středa 31. března 2010 v 16:50 ® worlik reakce na …

Pěkně děkuju za školení,ale mluvim a píšu jak mě zobák narost představ si že u nás pade sníh,mam doma sumčák a plnenej mražák a po dvoře mě běhá kačar a na tvoje používání mateřtiny se můžu akorát tak pěkně vykálet ty retardovanej češtináři.nazdar

reagovat
Středa 31. března 2010 v 16:06 ® hraji reakce na …
hraji

sus1> máš pravdu. Vadí mi pohrdání českým jazykem a neschopnost napsat větu správně česky. A taky lenost si ten svůj výtvor po sobě přečíst a případně opravit. Ale děkuji ti za starost o můj stav. Cítím se výborně. A abych ukázal dobrou vůli, tvůj příspěvěk nebudu hodnotit z jazykového hlediska, nebylo by to hezké čtení.

reagovat
Středa 31. března 2010 ve 13:49 ® sus1

hraji> Neber to prosimtě nijak .....,ale v poslední době kam přizpíváš,tak furt okolo sebe jen ,,kopeš".Něco se tě stalo?Nebo za to může nemoc?Připadáš mě nějak neustále napruženej.:-)

reagovat
Středa 31. března 2010 ve 13:32 ® hraji reakce na …
hraji

worlik> Zdaleka nejsem neomylný, ale jestli tě to zajímá, máš v tom svém krátkém projevu minimálně deset prohřešků proti zažitým pravidlům písemného projevu. Ale nic si z toho nedělej, on to cejnek asi stejně nepozná. Znalost používání mateřského jazyka si u lidí cením hodně vysoko, protože to je jakási vizitka, kterou těm ostatním dávají. Tvoje vizitka nic moc. A nenapraví to ani fakt, že zřejmě máš doma dva pruty, jeden na sumce a druhý na sumče.

reagovat
Úterý 30. března 2010 ve 14:21 ® jarcina
jarcina

Párkrát jsme tam byli na různých místech,ale úlovky nic moc.Zato příroda nádhera.

reagovat
Úterý 30. března 2010 v 1:00 ® osprey
osprey

Hezká voda, zvlášť místy. Sumce jsem tam ale nechytal.

reagovat
Pondělí 29. března 2010 ve 22:57 ® worlik reakce na …

Ajeje zase jeden pan neomylný,co takhle mám prut sumčák nebo sumcák?Jinak k dotazu byl jsem tam dvakrát pěkný prostředí,ale ryby moc nic pár cejnů jeden kapr 55cm asi, ale takto to nejde brát všechno souvisí se vším.Období,čas strávený na rybách,příprava fleku,počasí.....

reagovat
Pondělí 29. března 2010 ve 21:29 ® hraji
hraji

co to je sumeč?

reagovat