Vyhledávání
Oprava "mušáku"
29.3.2010 | MB | 2.034 zobrazení | 4 odpovědi
Stala se mi nepříjemná záležitost. Ke konci loňské sezony mi praskl na mušáku horní díl v místě spoje (mám 2dílný prut) a nevím co s tím. Jde to spravit (v tom případě se musím zeptat kde je opravna na valašsku, přesněji v okolí rožnova pod Radhoštěm), případně jde dokoupit jen ta část prutu? :-D Nerad bych kupoval celý nový prut, není to nic levného…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 30. března 2010 v 17:36 ® MB reakce na …
-
Moc díky, do Jičína si bez problému zajedu
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 22:49 ® miksik
-
přesně tak, Laďa Král, nebo se zkus zeptat na mrk.cz tam je pár rodbuilderů. Jenom si rozmysli, na kolik tě vyjde oprava nebo fungl nový prut…
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 22:37 ® fikus
-
Opravy prutů přijímají v Novém Jičíně Rybářské potřeby Ladislav Král. Jestli chceš, můžu ti poslat tel. číslo přes osobku.
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 21:34 ® hraji
-
Lidí, kteří opravují pruty není v republice tolik, aby byli v každém regionu. Takže tvůj požadavek na opraváře v okolí RpR je asi nadstandardní a nebude splněn. Zda prasklina půjde opravit ti tady nikdo neřekne, protože nikdo neví, kde je, jaká je atd. Prostě schází informace. Zkus napsat na e-mail lubor.zeleny@post.cz a zkus se domluvit s tímto pánem. Opravoval mi zlomené díly prutu a pracuje velmi čistě a kvalitně.
reagovat