Chytej.cz

Oprava "mušáku" necteno

29.3.2010 | MB | 2.034 zobrazení | 4 odpovědi

Stala se mi nepříjemná záležitost. Ke konci loňské sezony mi praskl na mušáku horní díl v místě spoje (mám 2dílný prut) a nevím co s tím. Jde to spravit (v tom případě se musím zeptat kde je opravna na valašsku, přesněji v okolí rožnova pod Radhoštěm), případně jde dokoupit jen ta část prutu? :-D Nerad bych kupoval celý nový prut, není to nic levného…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 30. března 2010 v 17:36 ® MB reakce na …

Moc díky, do Jičína si bez problému zajedu

reagovat
Pondělí 29. března 2010 ve 22:49 ® miksik

přesně tak, Laďa Král, nebo se zkus zeptat na mrk.cz tam je pár rodbuilderů. Jenom si rozmysli, na kolik tě vyjde oprava nebo fungl nový prut…

reagovat
Pondělí 29. března 2010 ve 22:37 ® fikus
fikus

Opravy prutů přijímají v Novém Jičíně Rybářské potřeby Ladislav Král. Jestli chceš, můžu ti poslat tel. číslo přes osobku.

reagovat
Pondělí 29. března 2010 ve 21:34 ® hraji
hraji

Lidí, kteří opravují pruty není v republice tolik, aby byli v každém regionu. Takže tvůj požadavek na opraváře v okolí RpR je asi nadstandardní a nebude splněn. Zda prasklina půjde opravit ti tady nikdo neřekne, protože nikdo neví, kde je, jaká je atd. Prostě schází informace. Zkus napsat na e-mail lubor.zeleny@post.cz a zkus se domluvit s tímto pánem. Opravoval mi zlomené díly prutu a pracuje velmi čistě a kvalitně.

reagovat