Chytej.cz

Letošní startovní místečka... necteno

29.3.2010 | Vydra11111 | 2.149 zobrazení | 3 odpovědi

rybari poradte se kam letos jdete jako poprve na ryby a nebo kde berou takhle casne z jara…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 31. března 2010 v 9:19 ® hraji
hraji

Chodím na řeku, u nás v Brně na Svitavu, chodím na ni celý rok, protože řeka má tu velkou výhodu, že se v průběhu roku mění, není to jako rybník. Najít si místo, kam chodím rád a kde jsou ryby, to chce trošku času a taky umět číst řeku. Ryby jsou skoro všude a berou taky celý rok, ale ne každý je umí ulovit. A v tom je ta krása. Ne že nachytám kapry, ale že si krásně zachytám i v době, kdy naprostá většina rybářů nemá ani záběr. A přitom je to jednoduché. Většinu těch fíglů jsem popsal ve svém článku o lovu bílé ryby v podzimním a zimním čase, a ono to přiměřeně platí i pro lov v brzkém jaře, dokud je voda studená.

reagovat
Středa 31. března 2010 v 1:08 ® HaD
HaD

Doporučím Ti vlastní volbu! Když si na to přijdeš sám, budeš mít pak mnohem větší radost!

reagovat
Pondělí 29. března 2010 v 18:23 ® chosebaits
chosebaits

Věř,že toto neřeším.Neříkám,že nechci něco lapnout,ale určitě je pro mě duležitější hlavně vypadnout z baráku k vodě,kord po té dlo uhé zimě.Aktivně jsem byl u vody už dvakrát(pokud nepočítám dírky)a jsem spokojen i když ryba žádná nebyla.

reagovat