Chytej.cz

Co teď mám dělat??? necteno

16.1.2005 | Tomash | 6.395 zobrazení | 45 odpovědí

4all : Stalo se mi něco dost hroznýho! Nevím, jak bych měl začít… Asi všichni znáte server mrk. cz. Taky asi všichni víte o tom, že David někdy před měsícem vyhlásil akci – napiš článek a získáš podběrák. Ještě před touto akcí jsem Davidovi poslal své dva články – „Za rytíři našich vod“ a „Se splávkem na jeseny a tlouště“. Mimo jiné jsem Davidovi zaslal také nedodělaný článek o „lovu na gumové nástrahy“. HaD mi odepsal – Ahoj, děkuji za zaslaný článek. Bohužel jsem už poměrně slušný článek
o přívlači obdržel od .........., který splňuje požadavky. Tvůj je navíc příliš krátký. Pokud v dohledné době nedorazí články z jiných kategoriií a  Ty článeček rozšíříš (o praktické informace), tak jej do akce zařadím.

Díky za pochopení

David

Já to pochopil tak, že David článek do akce nezařadí. Článek jsem časem dopsal, ale to už bylo na chytej napsáno, že podběráky za články jsou fuš… Mezitím jsem se dozvěděl, že na mrku dostanou autoři zveřejněných článků finanční odměnu. To mě motivovalo článek(již dodělaný) jsem zaslal na mrk. cz. David mi poslal domů trička a čepky s logem chytej. cz a také – k mému mega údivu raketový podběrák! Možná, že si vzpomínáte, jak jsem na to reagoval v diskuzi na chytej. cz. Myslel jsem si, že podběrák jsem dostal za článek o plavané, ale to byl omyl. David mi rakeťák zaslal předběžně za článek, který byl již v té době v rukou M. Maťáka… Tímto jsem zklamal nejen Davida Havlíčka a chytejáky,ale především sám sebe! Tuto věc jsem skutečně nezvládl, ale je pro mě důležité, abyste to věděli ode mě. Né z doslechu… David mě o této skutečnosti informoval během dnešního dne – napsal mi emaily a i mi telefonoval. Jsem u toho neuvěřitelně smutný! Je mi to moc líto, ale nechci to nechat jen tak! Neudělal jsem to s úmyslel někoho okrást, nebo si přivlastnit něco, co mi nepatří! TO NE! Píšu to vařejně všem chytejákům, aby věděli, co se také může stát a aby mi poradili jakékoliv řešení z této prekérní situace. Na chytej. cz jsem „objevil“ spoustu senzačních lidí, kterých si velmi vážím a mají veškeré mé sympatie, i když jsem se s nimi nikdy nesetkal osobně. tak například BigMike, jiris, Láďa vydra, Chose, Milky, pupak, Bass, dudu, mirmen, CeP, denyg, Rico a další. Davida Havlíčka aliaz Hada jsem si nechal na konec. David je skutečně skvělí člověk. Bohužel ho neznám osobně, ale do budoucna bych to chtěl napravit. Dříve než jsem se s Davidem „seznámil“ na chytej jsem četl jeho názory a jeho rady prostřednictvím časopisu Kajman. Celkově na mě David působí příjemným dojmem – je skromný, umí stále lovit velké ryby, je otevřený a ochotný se vším kdykoliv poradit. Né že by to neuměli třeba jiris, nebo Big Mike či Milky, ale je to prostě tak… Seznámil jsem vás se svým problémem. Sám problémy řešit umím, ale toto se týká i vás – nejen mě. Sypu si popel na hlavu. Kdyby šel vrátit čas, tak to udělám… Bohužel to nejde. Co se stalo stalo se. Mrzí mě to. Tento problém bych řešil několika způsoby – buď zabalit podběrák a s velikánskou omluvou ho vrátit Davidovi, nebo se pokusit napsat nový a ještě lepší článek… Obě řešeníjsem rozpačitě nabídl Hadovi v našem telefoním rozhovoru… Opravdu mě to moc mrzí a znovu vás žádám o váš názor na tento problém… Děkuji všem za upřímnost… PS : Nechci být za podrazáka a za toho, kdo je schopný zradit kamarády…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 16. ledna 2005 ve 13:39 ® Klon
Klon

Tomash: Já taky osobně Davida neznám ale věřím že to je slušný a skvělý chlap a i když si ho třeba podrazil či nas. l ,tak ti určitě odpustí třeba za nový článek nebo po nijaké domluvě. U tebe ocenuji že si se k tomu postavil čelem a né jako srab,ale podle mýho názoru se musíš domluvit z HaDem my ti přeci nemůžem žehlyt problémy nebo ti nějak radit. Myslým že Had nejvíc bude čekat jak zareaguješ ty a né my. Je to hold život někdy se to stává.

reagovat
Neděle 16. ledna 2005 ve 13:28 ® Rico
Rico

Tomáši, jseš chlap ale taky jenom člověk. To co se stalo neni hezké vůči ostatním hlavně HaDovi ale atávájí se takové věci… Udělal si dobře. postavil ses k tomu čelem, ale ty jsi sám spadl do tété situace. tak ukaž že ji umíš vyřešit . uděl to co si myslíš že je správné a věřím že ty to víš! Rádce jsi mi dobrý a taky jím zůstaneš a tvé články čtu rád…

reagovat
Neděle 16. ledna 2005 v 11:55 ® jaryn

je to mezi tebou a Davidem. Tak se mu omluv a vrať podběrák a je to vyřízený. Bud to přijme a nebo ne, víc s tím neuděláš. Z „Chytej“ tě nikdo nevyhodí a jsou horší věci, třeba slepota

reagovat
Neděle 16. ledna 2005 v 11:53 ® Čajda

Tomash:Nechápu sice dost dobře co očekáváš v odpovědích na svůj opravdu trochu hysterický článek. Všechno se dalo přece vyřešit domluvou s Davidem ještě předtím,než jsi to poslal na mrk. Plně souhlasím s tím,co tu už zaznělo. Třeba si uvědomíš,že dělat všechno jen pro svůj osobní prospěch,se ne vždy vyplatí.

reagovat
Neděle 16. ledna 2005 v 10:45 ® Milky
Milky

Na jedné straně je dobré, že se k celé záležitosti hlásíš a jak píšeš – chceš, aby se to všichni dozvěděli od tebe a ne z doslechu. Na vzniknuvší situaci to sice nic nezmění, ale aspoń se k tomu dokážeš postavit. Celá věc ti možná do budoucna bude varující tím, že kvůli momentálnímu prospěchu (podběráku, nebo čemukoli jinému) se většinu nevyplatí přesedat z jenoho koně na druháho uprostřed závodu. Jak se k tomu postaví ti ostatní je pouze na nich. Jestli tě do budoucna bude tato záležitost motivovat k zamyšlení a myslíš to vážně, tak jen dobře.

reagovat
Neděle 16. ledna 2005 v 8:14 ® Tomash
Tomash

xycht : Nejsem histerka!

reagovat
Neděle 16. ledna 2005 v 1:42 ® CeP
CeP

ucin sobe velke pokani a za kazdej uzlik na tom podberaku napis pro chytej clanek. pote budiz tobe odpusteno chytejackou verejnosti. odpusteni od velkeho maga HaDa si musis vyslouzit skutky ane sebemrskacstvim… . kaj se hrisnice!..

reagovat
Neděle 16. ledna 2005 v 1:22 ® jiris
jiris

Nebudu tady opisovat předchozí, ale je lepší, když píšeš pro někoho, než pro něco, pak se vyhneš tomu co se přihodilo.

reagovat
Neděle 16. ledna 2005 v 1:20 ® Láďa_vydra

seš frajer že se veřejně přiznáš k tvýmu průseru , ale musíš si to vyřešit sám v tom ti nikdo nepomůže.

reagovat
Neděle 16. ledna 2005 v 1:13 ® Vydrain
Vydrain

Asi tě nedorozumění mrzí, ale s tím, co se stalo nic neuděláš. Je fajn, že píšeš články, piš je dál, doufám, že tričko nebo podběrák k tomu potřebovat nebudeš a vyhneš se těmhle situacím.

reagovat
Neděle 16. ledna 2005 v 0:43 ® xycht

Tomash: hlavně nechápu co sleduješ touhle hysterickou reakcí, sám musíš vědět jak to bylo a podle toho se zachovat. nevim co od toho čekáš )))

reagovat
Neděle 16. ledna 2005 v 0:39 ® Tomash
Tomash

xycht : Napsal jsem již, co se stalo… Já teď jen hledám to nejvhodnější řešení. Souhlasím s tím, že vůbec nejlepší by bylo, kdyby k takovému problému vůbec nedošlo…

reagovat
Neděle 16. ledna 2005 v 0:31 ® xycht

Tomash: hele ty seš fakt dobrej ))) jak to jako myslíš s tim, co by mu vyhovovalo…?

To snad musíš vědět ty sám ne??

reagovat
Neděle 16. ledna 2005 v 0:23 ® Tomash
Tomash

HaD : No, to je taky pravda, ale jde o to, že jsem to vzal za špatnej konec… Myslel jsem, že soutěž o podběráky je pryč… . Tak mi taky napiš, jak to mám teĎ udělat? Co by ti nejvíc vyhovovalo???

reagovat
Neděle 16. ledna 2005 v 0:20 ® HaD
HaD

Tomáši, ještě by jsi to měl doplnit o to, že jsi mi na můj mail odpověděl, že tedy článek rozšíříš, aby vyhovoval…

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1