Vyhledávání
Co teď mám dělat???
16.1.2005 | Tomash | 6.396 zobrazení | 45 odpovědí
4all : Stalo se mi něco dost hroznýho! Nevím, jak bych měl začít… Asi
všichni znáte server mrk. cz. Taky asi všichni víte o tom, že David někdy
před měsícem vyhlásil akci – napiš článek a získáš podběrák.
Ještě před touto akcí jsem Davidovi poslal své dva články – „Za
rytíři našich vod“ a „Se splávkem na jeseny a tlouště“. Mimo jiné
jsem Davidovi zaslal také nedodělaný článek o „lovu na gumové
nástrahy“. HaD mi odepsal – Ahoj, děkuji za zaslaný článek. Bohužel
jsem už poměrně slušný článek
o přívlači obdržel od .........., který splňuje požadavky. Tvůj je
navíc příliš krátký. Pokud v dohledné době nedorazí články
z jiných kategoriií a Ty článeček rozšíříš (o praktické
informace), tak jej do akce zařadím.
Díky za pochopení
David
Já to pochopil tak, že David článek do akce nezařadí. Článek jsem časem dopsal, ale to už bylo na chytej napsáno, že podběráky za články jsou fuš… Mezitím jsem se dozvěděl, že na mrku dostanou autoři zveřejněných článků finanční odměnu. To mě motivovalo článek(již dodělaný) jsem zaslal na mrk. cz. David mi poslal domů trička a čepky s logem chytej. cz a také – k mému mega údivu raketový podběrák! Možná, že si vzpomínáte, jak jsem na to reagoval v diskuzi na chytej. cz. Myslel jsem si, že podběrák jsem dostal za článek o plavané, ale to byl omyl. David mi rakeťák zaslal předběžně za článek, který byl již v té době v rukou M. Maťáka… Tímto jsem zklamal nejen Davida Havlíčka a chytejáky,ale především sám sebe! Tuto věc jsem skutečně nezvládl, ale je pro mě důležité, abyste to věděli ode mě. Né z doslechu… David mě o této skutečnosti informoval během dnešního dne – napsal mi emaily a i mi telefonoval. Jsem u toho neuvěřitelně smutný! Je mi to moc líto, ale nechci to nechat jen tak! Neudělal jsem to s úmyslel někoho okrást, nebo si přivlastnit něco, co mi nepatří! TO NE! Píšu to vařejně všem chytejákům, aby věděli, co se také může stát a aby mi poradili jakékoliv řešení z této prekérní situace. Na chytej. cz jsem „objevil“ spoustu senzačních lidí, kterých si velmi vážím a mají veškeré mé sympatie, i když jsem se s nimi nikdy nesetkal osobně. tak například BigMike, jiris, Láďa vydra, Chose, Milky, pupak, Bass, dudu, mirmen, CeP, denyg, Rico a další. Davida Havlíčka aliaz Hada jsem si nechal na konec. David je skutečně skvělí člověk. Bohužel ho neznám osobně, ale do budoucna bych to chtěl napravit. Dříve než jsem se s Davidem „seznámil“ na chytej jsem četl jeho názory a jeho rady prostřednictvím časopisu Kajman. Celkově na mě David působí příjemným dojmem – je skromný, umí stále lovit velké ryby, je otevřený a ochotný se vším kdykoliv poradit. Né že by to neuměli třeba jiris, nebo Big Mike či Milky, ale je to prostě tak… Seznámil jsem vás se svým problémem. Sám problémy řešit umím, ale toto se týká i vás – nejen mě. Sypu si popel na hlavu. Kdyby šel vrátit čas, tak to udělám… Bohužel to nejde. Co se stalo stalo se. Mrzí mě to. Tento problém bych řešil několika způsoby – buď zabalit podběrák a s velikánskou omluvou ho vrátit Davidovi, nebo se pokusit napsat nový a ještě lepší článek… Obě řešeníjsem rozpačitě nabídl Hadovi v našem telefoním rozhovoru… Opravdu mě to moc mrzí a znovu vás žádám o váš názor na tento problém… Děkuji všem za upřímnost… PS : Nechci být za podrazáka a za toho, kdo je schopný zradit kamarády…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 19. ledna 2005 v 18:44 ® SALAM
-
Řekl bych, že to co si teď napsal, Tě jednoznačně očišťuje, takže buď v klidu a piš dál.
reagovat - Středa 19. ledna 2005 ve 12:38 ® Morous
-
Chceą si tady ulevit svědomí, OK. Příątě nenabízej jeden článek na dvě různý místa, protoľe by se to znovu otočilo proti tobě.
reagovat - Úterý 18. ledna 2005 v 16:57 ® xycht
-
Cep: ale no tak já si opravdu myslím,že stavební fakulta ČVUT je lehčí než strojní nebo fel. ale třeba se pletu. V žádným případě nechci říct že je stávarna lehká, vždyt jí taky studuju Tomash: jo měl jsi to vyřešit bez fóra
reagovat - Úterý 18. ledna 2005 v 9:14 ® toulovec
-
Milý Tomáši! zase jednou téma na které mám důvod odpovědět. Víš, ono vůbec nevadí jestli jsi napsal článek do rybářství, nebo do českýho, nebo na MRK, nebo kamkoliv jinam. Problém nastal až v okamžiku této opravdu „histerické reakce“. Nebudu hodnotit jak se mi článek líbil nebo nelíbil (líbil) o ten tady totiž vůbec nejde. Mě tato tvoje reakce totiž VELICE SILNĚ připoměla článek „zabil jsem a mám výčitky“. Tehdy taky nikdo nikomu nic nevyčetl, protože to byla jen jeho věc, ale reakce pisatele byla nepřiměřená a sobecká. Jsi mladý kluk který toužící po slávě a neunesl jsi mírné zaškobrtnutí. Články tebou psané a Tvé fotografie publikované snad ve všech rybářských časopisech svědčí o jisté míře exhibicionismu a soutěživosti, kterou Ti nikdo nemá za zlé i když se přiznám že jeden čas tu bylo diskuse Tomash-denyg-death až moc a všimni si, že to sralo nejenom mě a málem sem přestalki chodit i stálí matadoři a odradili jste mnoho návštěvníků od reakcí. Prostě všeho moc škodí. Takových rybářů kteří by uměli to co ty a ulovili to co ty tu mnoho není, takže příště vyzkoušej třeba jen trochu přemýšlet než zadáš hloupou otázku která je všem ukradená. Těším se na některý z tvých článků.
reagovat - Pondělí 17. ledna 2005 ve 23:46 ® CeP
-
xychte ty mizero, jax to myslel s tou stavarinou. ze je min narocna nebo jak?. to jako ze sem vystudoval podradnopu skolu??? ty kance. tak to at se ti nejmin do konce sezony vyhejbaj fsecky supiny ve stredni evrope a v prilehlym okoli. prazske a budejicke vody nevyjimaje. howg…
reagovat - Pondělí 17. ledna 2005 ve 22:57 ® Tomash
-
xycht : Už ti nebudu znovu psát o tom, že to z mé strany není divadlo. S Davidem už jsem to vyřešil a vyřešil bch to i bez fóra… Chtěl jsem tím jen dokázat, že nejsem podrazák. Nevím, jestli se to povedlo, nebo ne, ale stejně jsem rád, že jsem vás touto cestou poinformoval. Díky za tvůj názor, i když se mi moc nelíbí… Samozřejmě, že děkuju vi všem ostatním, alespoň jste na to reagovali…
reagovat - Pondělí 17. ledna 2005 ve 22:44 ® xycht
-
Rico: stavárnu elektro ani strojárnu bych nikdy nemoh udělat
reagovat - Pondělí 17. ledna 2005 ve 22:25 ® Rico
-
xych: co studujes elektro nebo strojárnu ???
reagovat - Pondělí 17. ledna 2005 ve 22:01 ® xycht
-
Rico: to je ironie? nevim proč bys mě měl srát, vždyt o nic nejde. je fakt,že dělam asi chytrýho,ale já jen vůbec nepochopil proč to ten Thomas cpe na web, tohle si měli vyřídit spolu s Davidem a ne tu hrát divadlo. Samozřejmě že sem chybující člověk, ale tohle podle mě chyba neni. Takže se nezlob jestli sem tě urazil nebo tak něco
reagovat - Pondělí 17. ledna 2005 ve 21:59 ® Rico
-
xycht: jsi zvláštní člověk ale v hlave to mas víc oki nez ja… nezlob se na me za ten výpad… jsem vzteklous…
reagovat - Pondělí 17. ledna 2005 ve 21:53 ® xycht
-
Tomash: noo takovýhle akce já nedělam
reagovat - Pondělí 17. ledna 2005 ve 21:51 ® xycht
-
Rico: upřímně – ty mě ne
reagovat - Pondělí 17. ledna 2005 ve 21:13 ® Dědek
-
Nedělejme drama tam, kde není. Kdo zná Davida, tak je mu jasný jeho postoj.
reagovat - Pondělí 17. ledna 2005 ve 21:01 ® HaD
-
jaryn: měl bys dodat, žes mě to všechno naučil
reagovat - Pondělí 17. ledna 2005 ve 20:38 ® Klon
-
jaryn: a kdo né???????????,snad jen já – nekouřím a s pitím tak 2–3 do roka,a to jsem hulil přes krabku deně.
reagovat - Pondělí 17. ledna 2005 v 19:37 ® jaryn
-
Klon – napsal jsi, že Hada osobně neznáš a že si myslýš, že to je slušný chlap. Zapomeň. Já ho znám osobně, chlastá, kouří doutníky a moří malé rybky jen aby si ukojil choutky na velké sumce.
reagovat - Pondělí 17. ledna 2005 v 19:27 ® Rico
-
xycht: uprimne: seres mi…
reagovat - Pondělí 17. ledna 2005 v 19:13 ® Tomash
-
xycht : Hlavní důvod „tohoto divadla“ je, aby se všichni chytejáci dozvěděli co se stalo. Jinak jsem rád, že jsi prokoukl to mé „DIVADLO“. Jen tak dál! Do mě" Ty přece chyby neděláš, že?!
reagovat - Pondělí 17. ledna 2005 v 15:26 ® drda
-
Souhlasím s těmi, co vyjadřují různými slovy názor, že děláš z komára velblouda. Nejvíc se asi ztotožňuji s názorem xychta i když bych asi nepoužil tak nekompromisní výraz. Ale nejsme tady panenky z cukru, abychom si dávali pozor na to, co řeknem, aby se náhodou někdo neurazil. Každému holt ten „zobák“ narostl trochu jinak. Tím vůbec neobhajuji používání vulgárních výrazů a nadávek-naopak. Dokonce považuji zdejší přátelskou atmosféru za jednu z nejsilnějších zbraní proti konkurenci ( MRKu -například ). Já za sebe bych ti doporučil, abys byl zkrátka svůj. Přiznal sis chybu a to je dobře. Jak ji napravíš je jen na tobě, ale v tomto případě jsou lepší činy než slova. Podle činů se totiž lépe pozná, jaký kdo je i když to obyčejně trvá dýl.
reagovat - Pondělí 17. ledna 2005 ve 14:30 ® xycht
-
Rico: hod se do klidu, já mu neradim jen nechápu, že někdo udělá podraz a pak se z toho dělá takovýhle divadlo. už ti to dochází?
reagovat - Neděle 16. ledna 2005 ve 21:21 ® pupak
-
Pro priste nebejt hladovej a lacnej na jedne strane tricek a penez na druhe, jinak nechat si publikovat svuj vypludek jinde neni hrich (konkurence je zdrava) jen priste tomu prvnimu to oznam a pak mas cisty svedomi.
reagovat - Neděle 16. ledna 2005 ve 21:03 ® Tomash
-
Děkuji všem za upřímné názory. Ještě vám určitě napíšu, jak jsme se s Davidem dohodli…
reagovat - Neděle 16. ledna 2005 ve 20:13 ® CeP
-
to jsem byl ja. tenhle podberak jsem jeste v ruce nedrzel, ale neva. ocek je tam taky dost..
reagovat - Neděle 16. ledna 2005 ve 20:11 ® Klon
-
Tomash: Za mě můžu říct ještě že mě ani nenapadlo že bys měl být zloděj nebo podrazák,je to jen nedorozumění i když dost nepříjemné jak pro tebe tak i pro HaDa.
reagovat - Neděle 16. ledna 2005 ve 20:11 ® Chose
-
no tak,přece se tady nebudem hádat. Prostě Tom udělal chybu. postavil se k tomu čelem omluvil se. Ale možná by to stálo za zamyšlení. když píšu článek tak ho píšu proto abych se podělil o zkušenosti s kamarádama a ta čapka,nebo podběrák je už jen příjemnej vedlejší produkt. ale já jsem asi v jiné situaci. chodím do práce a peníze vydělávám. kdo je nevydělává tak se k nim chce dostat jinak. to schvaluju, ale nemělo by to být za každou cenu. Ale je to na Tomovi a Hadovi jak to vyřeší. Tt Jinak někdo tady navrhoval trest za každý uzlík na podběráku jeden článek,ale ty podběráky jsou bezuzlový…
reagovat - Neděle 16. ledna 2005 v 18:57 ® Rico
-
xycht: ty se tu ohaníš tím že si to musí vyřešit sám a ty mu nejvíc radíš. a histerka(to si možná ty)…
reagovat - Neděle 16. ledna 2005 v 15:00 ® xycht
-
jaryn: naprostej souhlas, to měl myslim Tomash udělat automaticky a ne se ptát jak by to Davidovi „vyhovovalo“ ) to mi přijde zvláštní se takhle ptát…
reagovat - Neděle 16. ledna 2005 ve 14:57 ® xycht
-
Tomash: jsi si opravdu jistej, že to co jsi napsal, je popis toho co se opravdu stalo?
reagovat - Neděle 16. ledna 2005 ve 14:51 ® xycht
-
Tomash: neřek jsem že jsi hysterka ale trvam na tom,že ta reakce byla hysterická
reagovat - Neděle 16. ledna 2005 ve 14:08 ® Tomash
-
4all : Chytejáci, důvod proč jsem napsal vůbec toto fórum nebyl ten, abyste mě litovali ,nebo za mě řešili můj problém. Chtěl jsem vás jen informovat o tom, co jsem nevědomky provedl. Chci aby bylo jasné, že nejsem ani zloděj ani podrazák!!! Chápu, že je hlavně na mě, abych to vyřešil a já to vyřeším…
reagovat