Chytej.cz

Pstruhové těsto Berkley mimo zimu? necteno

28.3.2010 | tomashr | 3.584 zobrazení | 4 odpovědi

Nazdar všem, měl bych jeden dotaz. Asi všichni znáte barevná těsta na pstruhy od Berkley, která se běžně užívají v zimě na dírkách – viz http://www.berkley-fishing.com/prod.php?…(1130663) . O tom, že se dají použít na dírkách není třeba diskutovat, máte ale někdo s touto nástrahou zkušenosti při normálním chytání? Ať už přímo na pstruhy na MP revírech s výskytem duháka, tak ale i na jiné ryby – třeba tloušť, okoun, ještě něco jiného… Pokud by to fungovalo, tak by se mi to občas hodilo – člověk někdy má možnost na ryby vyrazit tak nějak neplánovaně, třeba na chvíli z práce, kdy těžko může mít po ruce červy atd., tohle je jedna z nástrah, která se může válet v brašně a být k dispozici kdykoli :-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 28. března 2010 ve 21:48 ® -zruseno reakce na …

tomashr> Já jsem na tyto těsta chytal asi 2krát přívlačí s kamarádem na řece. Brali na to, převážně tedy nasazení duháci a taky všudypřítomní okouni. Jinak na Berkley těsta mimo zimu nechytám.

reagovat
Neděle 28. března 2010 ve 21:45 ® hraji reakce na …
hraji

tomashr> zkus to, já věřím tomu, že to bude fungovat i v teplejší vodě.

reagovat
Neděle 28. března 2010 ve 21:43 ® tomashr reakce na …

hraji> Zkusím, jednu barvu mám doma, takže nemusím nic investovat a není to problém. Nicméně by mě přece jen zajímalo, zda už s tím někdo laboroval – určitě to není pro naše podmínky zcela typické…

reagovat
Neděle 28. března 2010 ve 21:35 ® hraji
hraji

Já bych si dovolil navrhnout to zkusit a to dokonce v případě, že ti sem nikdo nedá žádnou pozitivní zkušenost. Nečekal bych na zprostředkované zkušenosti a pořídil bych si vlastní. Není důvod, aby se na to nechytaly ryby i v létě.

reagovat