Vyhledávání
Pstruharina....rotacka,twistrik,wobler...
24.3.2010 | kingkubik | 9.052 zobrazení | 62 odpovědí
dobry den.vzhledem k tomu ze nam pstruh.sezona klepe na dvere rad by jsem se zeptal s jakou navnadou hodlate vyrazit ktera je pro vas top.ja treba vyhradne chytl s rotackami ale mam chut zkusit neco noveho.jestli muzete napiste treba i vase osvecene barvy zpusoby vedeni atd…kratim si dlouhou chvili:Ddiky za odpovedi
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 29. března 2010 ve 23:46 ® Koudy reakce na …
-
kamos007> takže rybám trháš huby jen z jara…aha…to mi stačí… Jinak je to jak psal kubas…
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 23:13 ® timbab
-
Tady jsou moje top nástrahy
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 22:51 ® kubas reakce na …
-
kamos007> proč by se to u roten a wobů nedalo(jednohák) a v čem vidíš výhodu toho, že na to chytáš z jara?
reagovat..... Koudy: já psal o těch mikro jigách a né o kohoutech
- Pondělí 29. března 2010 v 19:24 ® kamos007 reakce na …
-
Koudy> to nemám ale já rotačky a woblery používám jen z jara. a u strímrů se dá chytat vpoho s jednohákem což se u roten a wobů říct nedá.
reagovat - Pondělí 29. března 2010 v 18:44 ® Koudy reakce na …
-
kubas> to co má tucnak11 na fotce jsou tzv. kohouti, a ti jsou, pokud vím, původně konstruováni na vertikálni vláčku z lodě…tak možná proto ti nesedí…teda pokud s nima lovíš klasickou přívlačí.
reagovat - Pondělí 29. března 2010 v 18:41 ® Koudy reakce na …
-
kamos007> to je zajímavé…a na těch rotačkách a woblerech o kterých píšeš níže máš taky jednoháky jo??!!!
reagovat - Pondělí 29. března 2010 v 17:36 ® kubas reakce na …
-
tucnak11> jak se ti chytá s těma jigovkama? Já jich pár mám a zrovna dvakrát nadšenej z nich nejsu, ať už tvarem háčku nebo olova…
reagovat - Pondělí 29. března 2010 v 16:30 ® kamos007 reakce na …
-
tucnak11> já si dělám střímry doma na jigovce a jsou vpoho naco trhat rybá pysky trojhákama.
reagovat - Pondělí 29. března 2010 v 10:04 ® tucnak11
-
Hačky použivam na smačky tyto a strimry.
reagovat - Pondělí 29. března 2010 v 9:54 ® tucnak11
-
Letos nemam pstruhovou po 20 rokach kryze je kryze.jen jak jisem začina tak jen smačkami nymfami berkly a nymfami mister tvister.No a strimry.
reagovat - Pondělí 29. března 2010 v 9:45 ® KORNJD
-
kingkubik> Ahoj! Tak top na pstruhy má každej jinej:)Někdo nesundá rotačku,jinej woblera a někdo zase smáčka! Mám za sebou první sezonu kde jsem začínal s rotačkou a podle vody měnil barvy a apk jsem měnil nástrahy a to se děli věci!! Nikdo mi neradil tak jsem zkoušel a zkoušel!! Ale jedno známý pravidlo platí a to ví asi každej že se nástrahy okoukají když tam jde každej třeba jen se třpytkou!!Takže každej den můžeš zažít s jinou nástrahou úplně jiný zážitky!! Mě se to stalo a to několikrá:)!! A letos začnu s woblerama illex a jsem žvědavej!Nemáte s nima někdo zkušenosti???
reagovat - Neděle 28. března 2010 ve 23:05 ® spike reakce na …
-
kamos007> ty mám taky a chytám na ně okouny:)
reagovat - Neděle 28. března 2010 ve 22:46 ® kingkubik
-
smackovani smackovani:Dsakra ja ani nevim o co tam jde nemam nikoho kdo by kdy smackoval a neumim si to na rece ani nejak dobre predstavit:D
reagovat - Neděle 28. března 2010 ve 21:52 ® -zruseno
-
U mě rozhodně pujde první do vody 00 rotačka. Ale v poslední době jsem podlehl kouzlu smáčkování.
reagovat - Pátek 26. března 2010 v 16:27 ® kamos007 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> já je viděl zas jen ve frádlantě u prcka mají cca 0,5 g,prý to jsou muškařské jigovky ze kterých se robí strímrové (jezerní) mušky.cena je myslím 6 kč/ks. a ty microtwistery 3 kč/ks.
PS: porovnání s malou krabičkou od zápalek viz. foto.
reagovat - Pátek 26. března 2010 v 8:39 ® kingkubik
-
IV.TO.ŠIRDA :hejky ja treba nakoupil jigove hlavicky 1g a 2g na male vode s vetsi hlavickou uram dno a to neni dobre nejlepsi jsou ty jednogramovky a hlavne tenky vlasec ja mam treba 14tku a i to se mi zdy dost 12tka by bohate stacila ale zase kvuli vesakum je to lepsi na male vode cho chvilka visim na nejakym kraku a podobne:D
reagovat - Pátek 26. března 2010 v 8:19 ® Pepé reakce na …
-
já vím, zatím se mi to nechtělo na tu fotku sundávat, budu je každopádně muset přeháčkovat na bezhroT=áky nebo přinejmenším pořádně zamačkat.
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 22:42 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kamos007> kde kupuješ ty malé jigovky a jakou mají gramáž?Já to znám jen u Štiky a pod podloubím a nevím jestli je taky něco v Bašce.
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 22:29 ® kubas reakce na …
-
kingkubik> tak top asi je všeobecně známo co na pstruhy, takže teď to závisí jen na tobě s čím nejraději chytáš a na co v daný okamžik budou ryby brát
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 22:21 ® kingkubik
-
mno cekal jsem vetsi zajem a delsi debatu:Djak je videt kazdej ma strach prozradit svuj top:D
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 v 19:04 ® bubu reakce na …
-
Pepé> pan Gajdůšek nejde s dobou,jak se tak dívám na ty protihroty. S tím si moc na svých oblíbených revírech nezachytáš.
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 v 15:46 ® kingkubik
-
tulovec:Dano mas pravdu i me trapi zbytecne popichat 13cm krasnyho potocaka vsechny protihroty mam zacvakany zkousim si je ted i zapilovat coz by malo byt jeste lepsi.tu lososove ruzovou zkusim sehnat problem s mikrotwistriky je v tom ze se nedela tolik barevnych kombinaci jak by jsem si pral.muskarina je nadherna jako maleho me to ucil vedouci na letnim tabore problem je ze nemam v okoli vetsi reku a bohuzel financni krize mi ted nedovoli aby jsem se nejak rozsoupnul:Dale co mam 24 let casu zatim dosti
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 14:13 ® Pepé
-
u mě vítězí ruční práce od našeho místního „mistra“ pana Gajdůška, vynikající wobleři v přírodních barvách. Už několik sezon výborné do začátku.
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 13:48 ®
-
U me pujde jako prvni do vody jednoznacne streamer vlastni vyroby v barve strevle.
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 13:41 ® toulovec
-
první svou sezonu jsem na pstruhovce vláčel – převážně rotačky a twistery. Když jsem asi pátýmu pstroužkovi vypíchl oko a 10 rozerval hubu nadranc, předčasně jsem ukončil svou sezonu a začal jsem se věnovat studiu muškařiny. Od té doby jsem s tím neměl problém. Od chvíle co jsem začal používat bezprotihroté háčky, přestal jsem mít problémy s nedostatečně zaseklými rybami. Pokud mohu doporučit a trváš na vláčce – sežeň si nejmenší jigovky co budou mít a mikrotwistříky v barvě lososově růžové.
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 23:24 ® kingkubik
-
ja nejaky mikrotwistriky mam bile a bilocervene delka i s ocaskem 4cm max a jigove hlavicky taky k tomu 1g a dvougramove hlavicky brali mi na nej suprove okouni kdyz jsem se nudil na mimopstruhovce tak myslim ze to bude stacit pro sichr se ale zitra zastavim podivat v ryb potrebach:D
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 23:00 ® kamos007
-
kingkubik> já chytám na vodě 1,5 až 6 m a osvědčily se mi micro twistery od relaxu: bíla,hnědá a červená.ryby byrou suprově jen se špatně shánějí malé jigovky ale má shop kde je maj takže vpoho, ale dá se to vyřešit že se dá normální malý háček a předto broček taky jsem to skoušel a taky dobre.
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 22:03 ® kingkubik
-
mam tu v okoli potucek nebo ricku o sirce 1,5 az 4 metry chytat se da vesmes jen v tunkach tak nevim jestli se mi nejaky wobler vubec vyplati?ja prubnu asi ty twistriky a nebo nejaky nulky rotacky
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 21:49 ® kamos007
-
letos ze začátku dávám malout rotnu a potom důče kde čekám nějakého potočáka aji 30+ tak malý wobler.
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 21:45 ® osprey
-
kingkubik> Ta guma musí být pomalejší, dost dole a často je nutné, aby byla dost lehká (na velkých a hlubokých vodách tolik ne). Dál je to o tom si s tím pohrát.
Internet je fajn, ale nakonec tam stejně budeš ty, voda a ryby. I když na zahájení asi nejenom ty
reagovat