Vyhledávání
Pstruharina....rotacka,twistrik,wobler...
24.3.2010 | kingkubik | 9.096 zobrazení | 62 odpovědí
dobry den.vzhledem k tomu ze nam pstruh.sezona klepe na dvere rad by jsem se zeptal s jakou navnadou hodlate vyrazit ktera je pro vas top.ja treba vyhradne chytl s rotackami ale mam chut zkusit neco noveho.jestli muzete napiste treba i vase osvecene barvy zpusoby vedeni atd…kratim si dlouhou chvili:Ddiky za odpovedi
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 24. března 2010 ve 21:30 ® kingkubik
-
no me prave docela vadi ty trojhacky zacvakle protihroty atd jsou samozdrejmost ale pise chci letos prubnout ty twistriky nikdy jsem na ne na pstruhovce nechytal tak jsem cekal ze se neco malo dovim ten jednohacek me laka.zacinam ted chytat po par letech takze to prozivam jako malej tak se mi tolik nediv:Dletos si to hold uzivam precteny cely chytej+mrk nemuze me nic zaskocit:D:D
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 21:15 ® osprey
-
Já trojháky eliminuju. Chytám na všechno, co má jednohák a sem tam na wobblírky s trojhákem, když mi to na moje gumy a peří nejde.
A s čím hodlám vyrazit? Řekl bych, že večer před zahájením něco nacpu do kapes. Já to neprožívám. Ryby si chytím, o počet mi zas tolik nejde. Stačila by mi i jigová hlava a hrst chlupů ze psa (vyzkoušeno, taky to funguje).
reagovat