Vyhledávání
filmy
23.3.2010 | candatek | 14.560 zobrazení | 54 odpovědí
dobry den prosimvas chtel bych vas poprosit o nejake filmy k rybareni dik za vsechny odpovedi
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 20. srpna 2012 ve 20:29 ® lunimus reakce na …
-
Martin Mošna> len sa obavam, ze skor, ako to dopilujes, si tu vytvoris take meno, ze tvoje prispevky budu vsetci uspesne ignorovat i bez moznosti blokovania urcitej osoby …
reagovat - Pondělí 20. srpna 2012 v 16:51 ® Martin Mošna reakce na …
-
džigit> vím.však ja to dopiluju
reagovat - Pondělí 20. srpna 2012 v 16:25 ® džigit reakce na …
-
Martin Mošna> málo kujwa VELMI málo se snažíš!!!
reagovat - Pondělí 20. srpna 2012 v 15:32 ® Martin Mošna reakce na …
-
lunimus> ale ono je to tak že jsem zvyklý z facebooku psat rychle a s mnoha chybami.Ale uz si davam pozor a snážim se aby tam nebylo tolik chyb.
reagovat - Pondělí 20. srpna 2012 v 10:15 ® lunimus reakce na …
-
Martin Mošna> tak to sa tesim, ze si po sebe zacinas kontrolovat texty
… ono casto krat to staci naozaj len prebehnut ocami … a je lepsie stratit chvilu casu kontrolou vlastneho textu, nez potom vyzerat ako nejaky analfabeticky tupoň.
Inac nie je ani tak velky problem, ked niekomu obcas nieco ujde, alebo ak bude vsade pouzivat mäkke I. Hlavny problem nastava v pripade, ze ak je dotycny na chbu upozorneny, tak by mal sklopit usi a priznat, ze nie je dokonaly a nie kopat okolo seba a obhajovat sa, ze to tak nie je a tvrdit naokolo, ze pravopis predsa ovlada a ze chyba je niekde inde …
reagovat - Pátek 17. srpna 2012 ve 22:22 ® Martin Mošna reakce na …
-
lunimus> Jo už to začínam kontrolovat ale občas to jen očima přejedu a je to.
reagovat - Středa 8. srpna 2012 ve 12:56 ® lunimus reakce na …
-
Martin Mošna> hehe … nie ze by si bol rad, ze sa ta Osprey zastal … a este aj jemu sa budes branit
… ono nie je dolezite, kto ma ake znamky v skole … nikto v zivote sa ma v realnej praxi nikdy neopytal, ake som mal znamky v skole, ale zamestnavatel sa ma vzdy opytal, ci tuto robotu robit viem, alebo nie …
… ak tvrdis, ze v skole nemas zle znamky, dokaz nam, ze si ich zasluzis
… nepotrebujem scan tvojej ziackej knizky … uplne mi staci, ked si zacnes svoje prispevky po sebe kontrolovat.
Ale musim ta zaroven pochvalit, v poslednych prispevkoch od teba som tych chyb uz nasiel menej, i ked niektore stoja fakt za to
reagovat - Středa 8. srpna 2012 ve 12:35 ® Martin Mošna reakce na …
-
osprey> no tak vy mě ani neznáte.ja ve škole nedostávám zas tak špatné znamky.
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 v 19:12 ® osprey reakce na …
-
jouda.net> Kniha a film jsou dvě zcela rozdílné věci. Třeba jako obraz a hudební skladba.
Kniha pracuje s jazykem, dává prostor fantazii, film je komplexnější – je tam obraz, zvuk… Pokud někdo nemá dost bujnou představivost, může pro něj být film mnohem lepší.
Já mám doma víc rybářských knih než filmů, ale pro mě je vrcholem být u vody. Knihy a filmy beru jako inspiraci.
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 v 18:57 ® MIG-35 reakce na …
-
jouda.net> Tak vo tom žádná.. vždyť u knihy pracuje tvoje fantasie.
reagovatProstě si to vykreslíš podle sebe. Ale tady de o rybářský filmos a zkus si představit také „chytáme přívlačí“ v knižní podobě.
- Úterý 7. srpna 2012 v 18:40 ® jouda.net
-
Podle mě jsou lepší knihy, než filmy.
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 ve 21:36 ® osprey reakce na …
-
Martin Mošna> Proto se tě místy snažím podržet. Chytat ryby není výsada krásných, inteligentních nebo sečtělých. Měl jsem v kroužku lidi jako ty.
Ale když trochu ubereš na počtu příspěvků a aspoň sem tam si to přečteš, tak si tam určitě něco opravíš.
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 ve 21:22 ® Martin Mošna reakce na …
-
osprey> Já nejsem hrdý.mě to štve a to vy ani nevíte jak
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 v 19:36 ® superweb reakce na …
-
Martin Mošna> no je fakt ze se s tebou shodnu v nepouzivani diakritiky. Tu online pouzivam jen u dulezitejsich mailu, pripadne kdybych tvoril nejaky clanek..v diskuzich je to zbytecne zdrzovani
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 v 19:10 ® MIG-35 reakce na …
-
Martin Mošna> Asi táák jak píše pán nížejc!!! Taky dost často píšu jako prase, ale vetšinou je to záměr… chci provokovat a čekam, kdo se chytí. Tady to nemam za potřebu tohle dělam na jinejch webech, kde se pak kuli tomu do mě naváží „děti“ a já se mooc bavim! Buď hrdej na svůj rodný tak krásný a květnatý jazyk!!!
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 ve 14:39 ® osprey reakce na …
-
Martin Mošna> Ten čas by sis najít měl. Teď jsem se tě tu na pár místech zastal, ale rozhodně si nemyslím, že bys měl být na svůj písemný projev hrdý.
reagovat - Neděle 5. srpna 2012 ve 21:01 ® Martin Mošna reakce na …
-
superweb> no ja jich mam vic
reagovatale kdyz nemam cas se s tim tolik zdrzovat
- Neděle 5. srpna 2012 ve 13:31 ® superweb reakce na …
-
Martin Mošna> protoze nektere fakt biji do oci..„vjedet“ podle me nemuze vazne mysleno pouzit clovek, ktery ma za sebou alespon 5 trid ZS
reagovat - Neděle 5. srpna 2012 v 10:27 ® Martin Mošna reakce na …
-
džigit> proč tak řešíte chyby?
reagovat - Neděle 5. srpna 2012 v 9:31 ® džigit reakce na …
-
Martin Mošna> opravdu vjedet
reagovat - Sobota 4. srpna 2012 ve 22:19 ® Martin Mošna
-
skwor> nikdo nemuze vjedet vsechno
reagovat - Pátek 3. srpna 2012 v 17:56 ® osprey reakce na …
-
David Havlíček> S tímto naprostý souhlas.
reagovat - Pátek 3. srpna 2012 ve 14:37 ® HaD reakce na …
-
osprey> no to jo, ale ty věci jsou v drtivé většině každá od jiné firmy. Prut X, naviják Y, vlasec Z, nástrahy A, D, E, oblečení CH atd…
reagovat - Pátek 3. srpna 2012 ve 14:15 ® osprey reakce na …
-
David Havlíček> Vždycky tam něco je – naviják a prut neschováš, ukazuješ nástrahy. Ale není to primární. To je ten rozdíl.
Místo nějakého „tuhle rybu mi darovala Rapala“ tam máš „rybu, kterou jsi ulovil s UL cajkem na malou rotačku“, „štiku chycenou na jerka“ a podobně.
reagovat - Čtvrtek 2. srpna 2012 v 19:32 ® HaD
-
Luccini> to je otázka přístupu. Já se např. celé roky snažím, aby jsme tam žádnou reklamu neměli. A myslím, že úspěšně.
reagovat - Čtvrtek 2. srpna 2012 ve 13:41 ® Fryw
-
Nevim jak je to realny, ale tady u těch dokumentů by se mi líbilo, aby si je někdo mohl za poplatek rovnou od tvůrce z webu stáhnout. Poslat premiovou sms, nebo převod na učet a obratem dostat nějakej klíč na rozšifrovani, nebo stažení… Tady ty články co se nahromadí mezi tvůrcem a zákazníkem (minimálně pošta) si přihazují a zvedají nesmyslně cenu. A nemá z toho užitek ani autor a ani zákazník.
reagovat - Čtvrtek 2. srpna 2012 ve 13:07 ® superweb reakce na …
-
MIG-35> No hudebnici to maji snazsi v tom, ze kdyz daji sve album treba i zdarma, propaguje je to a mohou pak o to vic vydelavat na svych koncertech..v teto oblasi si myslim sdileni casto udelalo nekterym interpretum vic uzitku nez skody – i kdyz nekdy bez jejich vedomi a svoleni.
reagovat
Proti tomu tvurci filmu jsou ve slozitejsi situaci. U mainstreamu mohou za poplatek poskytnout velke platno v kine, pripadne 3D na velkem platne. U dokumentu a veci, ktere se do kina z principu nedostanou, jako jsou i rybarske filmy, se alternativni cesty k zisku hledaji tezko. Snad jen neco jako kickstarter – tedy ze by se fanousci na vznik filmu a primereny zisk tvurce slozili jeste pred jeho natocenim.. - Sobota 28. července 2012 v 10:24 ® MIG-35 reakce na …
-
osprey> Jo asi táák! Líbí se mi něktrý hudební skupiny co s těma vyžírkama vy.ebaly a dávaj to na net jak píšeš.
reagovat - Pátek 27. července 2012 ve 23:27 ® osprey reakce na …
-
MIG-35> Ono by bylo ideální, kdyby se to dalo pustit za malý poplatek rovnou z netu. Za o něco větší i stáhnout přímo z autorského webu. Já rád zaplatím autorovi, ale nebaví mě platit všem těm vyžírkům, co se na to nabalujou.
reagovat - Pátek 27. července 2012 v 11:14 ® MIG-35
-
No s těma právama je to na štírku… Stahuju jako fsteklej- japan anime, který fandové osadí cz titlema. Pokud by byli k dostání rád si je koupim. Tak jako mangu, která tu vychází! Na druhou stranu platim za každý prázdný medium soudruhům. Jo je to krapet mimo, ale… Vážim si práce druhých a když chci něco mít doma tak rád podpořim, ale to platí asi jen u dvd chytej. A to nejni pochlebování! Vaše filmy mi dost dali.
reagovat