Vyhledávání
filmy
23.3.2010 | candatek | 14.562 zobrazení | 54 odpovědí
dobry den prosimvas chtel bych vas poprosit o nejake filmy k rybareni dik za vsechny odpovedi
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 26. července 2012 v 16:07 ® Luccini
-
Ale panove, takhle se tu opirat do dorostence ktery o svete byznysu a o tom proc tyhle filmy vznikaji nema ani paru… no prijde mi to vas trochu nedustojne. Jedine co mi vadi na youtube a ulozto apod. je ze donutil tvurce znicit hodnoty obsahove. Myslim, ze tu vsichni dobre vite, proc tyhle filmy VETSINOU „ne vzdycky“ vznikaji a ze se jedna pouze o propagacni material at uz nejake rybarske znacky nebo jinych ekon. subjektu tvoricich v branzi. A taky dobre vite, ze touto pridanou hodnotou se tvurci, nebo spis investorovi, ktery tvurci zaplati, penize vrati a nekdy i neco vydela. Ochotne bych zaplatil za kazdy film s cistym obsahem, bez propagace jakychkoli ekon. subjektu, ktere na tom timto zpusobem ziskavaji. Takhle ani nekupuji ani nestahuji, jelikoz vetsina tech „vytvoru“ moc hodnoty nema, i kdyz nekomu dala dost prace…
reagovat - Středa 25. července 2012 ve 21:06 ® skwor reakce na …
-
Martin Mošna> Nechápeš ještě hodně věcí…
reagovat - Středa 25. července 2012 ve 20:07 ® radimekk
-
Martin Mošna> tak příště ty peníze investuj do doučování českého jazyka a pravopisu. Sám často dělám pravopisný chyby a ani normálně je jiným neopravuju, ale to co v těch tvých fórech poslední dobou čtu, to je fakt úlet. Ano, může ti bejt jedno to, že to na youtube.com nebo na uloz.to někdo dal, ale pokud máš rád rybářské filmy na dvd a chceš, aby se natáčeli nové a nové filmy, je dobrý toho tvůrce podpořit tím, že si to nestáhneš, ale koupíš.
reagovat - Středa 25. července 2012 v 19:24 ® Martin Mošna reakce na …
-
osprey> tak mne to muze byt jedno je to na you tube ja to tam nedeal a s uložtem to samí.
reagovat - Středa 25. července 2012 v 15:48 ® osprey reakce na …
-
Martin Mošna> Myslím, že ses přesně netrefil do toho, co si myslíme.
Nejde o to vydělat si peníze prací. To tady děláme skoro všichni.
Ale pokud koupíš kameru, střižnu, půl roku vyrábíš film a ten je krátce po dokončení někde na uložto, kde si ho každý zadarmo stáhne, tak sis jako autor vydělal co?
Správně, kulový.
reagovat - Středa 25. července 2012 v 6:49 ® Martin Mošna
-
vy si myslíte že ja nevim co znamenají peníze to se mílíte protože ja vím co znamenaj ja abych mohl rybařit tak musím chodit na brigádu prostě si musim sehnat peníze na rybařinu.
reagovat - Neděle 22. července 2012 ve 12:48 ® nnnap reakce na …
-
osprey> je to tak. Neúcta k autorským právům ochuzuje lidi o hodně. Já jsem se taky vysral na spoustu aktivit, zejména na poli hudebním. Nejsem narcis a nestačí mi, že lidi čuměj s otevřenou hubou. Hladovou. Ať si jí nacpou kolchozními brambory.
reagovat - Neděle 22. července 2012 ve 12:39 ® osprey reakce na …
-
nnnap> Mě je to taky jedno. Kdysi jsem měl nějaké cukání, ale uvědomil jsem si, že tolik času, práce a investic vynaložených na to, aby si nějaká chamraď měla co přepalovat a stahovat z netu, mi za to prostě nestojí.
Neštovice jsem plané měl a černými se naposled nakazilo pár lidí v Rusku, když vyhazovali na skládku matroš z nějaké zrušené laborky.
reagovat - Neděle 22. července 2012 ve 12:11 ® nnnap reakce na …
-
Martin Mošna> hele, ty 3!!! patří Ostravě. Tak to respektuj!!!
reagovat - Neděle 22. července 2012 ve 12:11 ® džigit reakce na …
-
osprey> děcka o přežití bohužel nic neví.Tata s mamu daji do hrdla,tak co…
reagovat - Neděle 22. července 2012 ve 12:10 ® nnnap
-
můžou též na neštovice. Nám je to totiž jedno.
Rači smile.
reagovat - Neděle 22. července 2012 ve 12:04 ® osprey reakce na …
-
Martin Mošna> Ano, všechno to stáhnem z uložto a tvůrci filmů ať si chcípnou hlady.
reagovat - Neděle 22. července 2012 v 11:16 ® Martin Mošna
- je možnost stahnout na ulož to!!! reagovat
- Sobota 22. ledna 2011 v 19:15 ® jirka99
-
videl ste uz nekdo nove dvd s mivhalem kučerou atd.. chytame kapry male i velke??? jake to je??? jinak doporucuji film po stopach velkych kapru 1,2 poklad na labi a tour de france
reagovat - Sobota 27. března 2010 v 16:07 ® Beer.Beda reakce na …
-
candatek> Máš to na mailu.Poslal sem ti to tam protože sem by se to nevešlo.Resp.nešlo mi to vložit.Jsou tam názvy takřka všech filmů co kdy vyšly.Tak na to koukni a pak můžeš shánět.
reagovat - Středa 24. března 2010 v 15:15 ® candatek reakce na …
-
Ruzzzik ano dik
reagovat - Středa 24. března 2010 v 15:14 ® candatek reakce na …
-
ne nechci!!! jen se ptam jestli neznate nejake dobre filmy rybarske !!!
reagovat - Středa 24. března 2010 v 11:33 ® džigit
-
http://edice.chytej.cz/…notliva_dvd/
reagovat - Středa 24. března 2010 v 11:12 ®
-
Ja si myslim ze autor fora se chce dozvedet kde zkounout nejakej filmik o privlaci …a ne ulivky z videii napr youtube …
reagovat - Středa 24. března 2010 v 9:53 ® džigit reakce na …
-
Robur> bych zrušil obojí,akorát to svádí k levotě!!! Kluci se snaží,točí to pro nás,tak si nějakou odměnu zaslouží…
reagovat - Středa 24. března 2010 v 9:29 ® Robur
-
zničit, smazat, uspat, zakopat, obonoveno fórum rybářská videa
reagovat - Středa 24. března 2010 v 1:13 ® Filip00
-
ne! chce další čepici nebo triko
reagovat - Úterý 23. března 2010 ve 23:43 ® Jak.novi reakce na …
-
hraji> Dle toho, že je to zařazeno do kategorie obchod, tuším, že po nás chce, aby jsem mu nějaký film s rybářskou tématikou prodali. Ale možná se mýlím.
reagovat - Úterý 23. března 2010 ve 20:17 ® hraji
-
Kamaráde, na internetu je kupa rybářských videí, stačí trošku pohledat. Například na Youtube. A i přímo tady na Chytej máš nějaké filmy. A nebo jsem vůbec nepochopil, co po nás chceš.
reagovat