Vyhledávání
Jak na sumce na Hrachach??
22.3.2010 | M.Pitrs | 16.098 zobrazení | 77 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych poradit od zkušenějších rybářů co jezdí na Hrachy na sumce, jelikož jsem sumcař amatér. Chtěl bych tam letos koncem června jet a nevim kam se tam na ně jezdí a kde je tam mam hledat a na co je chytat. A taky jak velký se tam obvykle chytají. Tak když by byl někdo tak hodnej tak at sem napíše nějakou zkušenost a nebo skrze osobní poštu poslat radu . Předem všem díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 25. dubna 2010 v 7:13 ® M.Pitrs
-
http://www.milobrno.cz/…xx-2-85m-new prut nejspíš tuten ?
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 v 7:06 ® M.Pitrs reakce na …
-
timbab> různě z netu to budu objednávat , přemýšlím nad prutama spro 2,85m a navijáky ted nevim , nějaký za 1600, pro začátek myslím že to bude stačit…
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 v 7:04 ® M.Pitrs reakce na …
-
timbab> jak myslíš ty úspěchy ? jako v úlovcích ? mám kamarády sumcaře, říkali že mě budou brát s sebou k vodě, a rybařina není o tom přijít a chytit, ale počkat si na tu rybu.. dravců jsem se něco nachytal a vím že to neni všechno hned , jsou desítky hodin i dnů než třeba něco chytnu a právě O TOM TO JE !
reagovat - Sobota 24. dubna 2010 ve 20:03 ® timbab reakce na …
-
M.Pitrs> Odkud budeš objednávat?Musíš tomu věřit,jsou lidi kteří se na to vykašlali jen kvůli tomu že ze začátku neměli úspěchy.
reagovat - Sobota 24. dubna 2010 v 19:59 ® M.Pitrs reakce na …
-
timbab> já taky budu kupovat z netu jsem nato zvědavej nu .. ale těším se na ně, snad nějakýho chytnu
reagovat - Sobota 24. dubna 2010 v 19:56 ® timbab reakce na …
-
M.Pitrs> JJ je to darda ale sumci ti to vynahradí(pokud tedy zaberou).Já si teď udělám objednávku v Milu a zbytek nakoupím tady v krámě.
reagovat - Sobota 24. dubna 2010 v 19:54 ® M.Pitrs reakce na …
-
timbab> já to radši nebudu ani počítat ale tipuju tak 10 tis + –
reagovat - Sobota 24. dubna 2010 v 19:47 ® timbab reakce na …
-
M.Pitrs> To já toho tolik nemám,myslím že bych se do 3–4 tisíc mohl vejít.
reagovat - Sobota 24. dubna 2010 v 19:46 ® M.Pitrs
-
já mýsim komplet vše, pruty navijáky šnůry trojháky splávky atd atd
reagovattu bude raketa v krámu
- Sobota 24. dubna 2010 v 19:36 ® timbab reakce na …
-
M.Pitrs> Nějak jsem nekupoval vybavení
reagovatuž mi toho moc nezbejvá,musím koupit šňůru,trojháky,nějaký bójky,podvoďáky,......a asi by to chtělo biváček.
- Sobota 24. dubna 2010 v 19:31 ® M.Pitrs reakce na …
-
timbab> jakejpa ?
reagovat - Sobota 24. dubna 2010 v 19:30 ® timbab reakce na …
-
M.Pitrs> taky toho ještě musím dost sehnat,mám z loňska deficit
reagovat - Sobota 24. dubna 2010 v 19:13 ® M.Pitrs
-
ještě se zeptám jak je to na hrachach s bojkou?prý se tam někde smí a někde ne ..
reagovat - Sobota 24. dubna 2010 v 19:12 ® M.Pitrs reakce na …
-
timbab> jojo je , už pomalu kupuju věci na fousáče ale ještě hodně mi toho chybí..
reagovat - Sobota 24. dubna 2010 v 18:28 ® timbab reakce na …
-
M.Pitrs> Blíží ale pořád to je doba
reagovat - Sobota 24. dubna 2010 v 17:55 ® M.Pitrs
-
už se to blíží, jsem o něco chytřejší, tak doufám , že něco chytnu, pokud ano tak jsem přidám fotky z výpravy
reagovat - Sobota 3. dubna 2010 v 18:06 ® M.Pitrs
-
nikdo už nic nenapíše??
reagovat - Sobota 27. března 2010 v 5:25 ® M.Pitrs reakce na …
-
vagi> nu já chci jet nahoru, což je butov. to mi je jasný že jsou všude, že se nebudou držet třeba jen u hráze…
reagovat - Sobota 27. března 2010 ve 3:47 ® vagi
-
Ach jo. Co chceš slyšet? 2mtrovky se chytly už u hráze, v prostřed přerady i skoro na začátku, což je Butov.
Jedinou radu, kterou ti chci dát, je zkoušet a sbírat zkušenosti. To je to nejkrásnější.Říkám to proto, že sumíci jsou už po celé přehradě, takže naději máš skoro všude
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 v 17:21 ® M.Pitrs reakce na …
-
chosebaits> na co sem se neptal?
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 v 17:18 ® chosebaits reakce na …
-
M.Pitrs> na to si se neptal
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 v 17:17 ® chosebaits reakce na …
-
Ruzzzik> Žádal jsem tě,abys na mě nereagoval!!! Jinak,jakou tady vidíš konkrétní radu??? Nech si to z té tvé hlavy vykydat.
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 14:53 ® M.Pitrs reakce na …
-
albin> nu tak echolot nemám, tak se musim spolehnout na vlastní intuici, vábničku mám, ale myslím že mi bude trvat než se to pořádně naučím. taky jsem slyšel o pár vytažených i pár fotek, ale přijde mi to málo na to, kolik lidi tvrdí že je jich tam mraky..
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 14:45 ® M.Pitrs reakce na …
-
timbab> v sumcařině sem tam psal asi 3× a bez reakce, montáže mi ukáže známej to není problem. najít sumcaře který mě veme sebou to už je těžší…
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 14:45 ® M.Pitrs
- reagovat
- Čtvrtek 25. března 2010 ve 14:45 ® M.Pitrs
- reagovat
- Čtvrtek 25. března 2010 ve 14:07 ®
-
chosebaits> Vidis ze se najde ze nikdo poradi:) a hezky poradil nahodou takhle sem to presne myslel:) ale ty si profik
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 12:06 ® albin reakce na …
-
M.Pitrs> Ahoj.Tadle přehrada je moje srdeění záležitost.Nikdy jsem tam sumce nechyt(asi proto,že na ně nestražím
reagovat,aleměly by být po celé přehradě.Nejlepší je vzít loď echolot a jezdit.Už jsem jich pár vyáhnout viděl echolot vábnička a cejn.
- Čtvrtek 25. března 2010 v 11:48 ® timbab
-
M.Pitrs> nejlepší by bylo sehnat nějakého sumčaře a jet s ním,nevím kolik lidí tady ví jak na sumce na Hracholuskách,já ani nevím kde to je
reagovatPokud chceš nějaký rady ohledně montáží tak se ptej.Nebo můžeš v sumčařině
- Čtvrtek 25. března 2010 ve 3:58 ® M.Pitrs
- reagovat