Chytej.cz

Jak na sumce na Hrachach?? necteno

22.3.2010 | M.Pitrs | 16.096 zobrazení | 77 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych poradit od zkušenějších rybářů co jezdí na Hrachy na sumce, jelikož jsem sumcař amatér. Chtěl bych tam letos koncem června jet a nevim kam se tam na ně jezdí a kde je tam mam hledat a na co je chytat. A taky jak velký se tam obvykle chytají. Tak když by byl někdo tak hodnej tak at sem napíše nějakou zkušenost a nebo skrze osobní poštu poslat radu . Předem všem díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Úterý 19. října 2010 v 7:33 ® M.Pitrs
M.Pitrs

tak jsem si udělal výlet za španělskými sumci a nad míru spokojen .. 202 a 213cm :-)

reagovat
Neděle 29. srpna 2010 ve 3:12 ® M.Pitrs
M.Pitrs

Ejpovice jsou strašně těžký, bez echolotu si neškrtneš, to samý na kaprech, a klabava? nu nevim nějakej sumík tam bude, ale neviděl jsem tam nikdy žádný sumčí útok, či puknutí, ale zase je pravda že nějakej místní domorodec říkal že tam nějaký prase utrhl :-D njn lanko, kačenka a ,,malá" rybka :-)

reagovat
Čtvrtek 5. srpna 2010 v 15:54 ® hant reakce na …
hant

dikes. myslel jsem si že to bude ve Stříbře. Tak snad si to czechcarp přečte.

reagovat
Čtvrtek 5. srpna 2010 v 10:12 ® vagi reakce na …
vagi

hostovačku lze koupit ve Stříbře u rybářů

http://rybaristribro.cz/povolenky

reagovat
Středa 4. srpna 2010 v 17:59 ® hant reakce na …
hant

a ještě protože si psal že se věnuješ Hracholuskám, nevíš kde se dá koupit ta hostovačka???

reagovat
Středa 4. srpna 2010 v 17:57 ® hant reakce na …
hant

Zdarec. Jestli myslíš Ejpovické jezero nabo tu Klabavu tak určitě. Tam je to vyhlášený. Berounka taky ale to je těžká voda tam nechodim tak jen z doslechu.

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 ve 22:54 ® M.Pitrs reakce na …
M.Pitrs

tam taky nějakej sumík je ?

reagovat
Úterý 27. července 2010 v 18:28 ® hant reakce na …
hant

řekl bych že ano ale mám dojem jestli nebudeš muset až do stříbra. zeptal bych se kde ale chvilku mi to potrvá

reagovat
Pondělí 26. července 2010 v 10:47 ® czechcarp
czechcarp

Ahoj pojedu na hracholusky dá se tam někde koupit hostovací povolenka na jeden den?

reagovat
Neděle 18. července 2010 v 17:18 ® hant reakce na …
hant

M.Pitrs> na sumce zkus ještě Ejpovické jezero nebo Klabavskou přehradu.

reagovat
Čtvrtek 15. července 2010 ve 21:27 ® hant reakce na …
hant

tak to je pravda. neberou úplně bez zájmu. zkoušíme sedlec a ten je pro mě začarovanej. Kluci tahaj kaříky a já tam jenom čumim. Stejný žrádlo stejná nástraha. Zkus tam dravce jsou tam candáti a sumík tam taky nějakej bude. Ale chodí tam dost lidí.

reagovat
foto/forum/2010/th-img14388.jpg
Čtvrtek 15. července 2010 v 19:42 ® Libor reakce na …
Libor

MB> nechceš-li živou rybu, já bych Ti doporučil rousnice.

reagovat
Čtvrtek 15. července 2010 v 18:35 ® MB

Zde bych měl taky dotaz… Jakou metodu lovu byste doporučili člověku, jehož veškeré zkušenosti se omezují na jednoho sumíka cca 40cm? :-D

Sumce jsem zkoušel chytat loni na Jižní Moravě s jediným úspěchem – a to ještě když jsem na druhý prut lovil okouny:-D .

Takže na těžko, mrtvá ryba… a dál nevím:-D . Nejbližší revír mám Slezskou Hartu a na živé ryby lovit nechci, přijde mi to přehnaně brutální:-D . Poradíte? Vím, že je toho moc, ale aspoň ten základ, který pak můžu upravit, z těch článků nevím co si vybrat;-)

reagovat
Čtvrtek 15. července 2010 v 16:55 ® M.Pitrs reakce na …
M.Pitrs

hant> ryby neberou vůbec , jestli je to tim pařákem nebo nevim, byli jsme ted chytat na boilies a vubec nic, ani kapr… pojedu na hrachy zkusit ještě sumíky a pak na celý hrachy už seru :-D

reagovat
Neděle 11. července 2010 ve 23:41 ® hant reakce na …
hant

na hrachach nejdou ryby vůbec. je tam překrmeno a ještě tohle počasí. každej rybář co tam je v kempu nebo chytá 24hodinovku tam sere kýble žrádla hlavně hrách a kukuřici. hádam že ryby budou nažraný do podzimu.

reagovat
Pátek 9. července 2010 v 10:29 ® sus1 reakce na …

M.Pitrs> Tak to už si to jisto jistě propás.Dnes je UŽ 9.7.2010.:-))

reagovat
Pátek 9. července 2010 ve 2:00 ® M.Pitrs
M.Pitrs

koncem června dám Hrachám poslední šanci, pak na ně seru =D

reagovat
Pátek 25. června 2010 ve 2:46 ® M.Pitrs reakce na …
M.Pitrs

tebe jsem nemyslel :-)

reagovat
Pondělí 21. června 2010 ve 12:29 ® albin reakce na …
albin

M.Pitrs> Já ještě žiju!!!

reagovat
Sobota 19. června 2010 ve 22:15 ® M.Pitrs
M.Pitrs

tak zahájení na Hrachach nic moc, žádný sumec.. jen jsem viděl leklýho albína cca 130 a 197cm chytnutého sumcařemi co byli nad námi.. takže bída:/

reagovat
Pátek 4. června 2010 ve 3:03 ® M.Pitrs
M.Pitrs

už jen pár dní :-)

reagovat
Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 13:09 ® M.Pitrs reakce na …
M.Pitrs

timbab> tšch 2,80 stačí.. spíš budu chytat na řekách a na některých nemáš šanci chytat s bojkou jelikož je tam zákaz lodí, tak se tomu musim nějak přizpůsobit

reagovat
Úterý 27. dubna 2010 v 17:48 ® miragaba reakce na …

Bylo to na bojku .

reagovat
Pondělí 26. dubna 2010 v 18:46 ® timbab reakce na …
timbab

M.Pitrs> Na podvoďák i na bójku?Spíš na bójku a na loď ne?

reagovat
Pondělí 26. dubna 2010 ve 3:40 ® M.Pitrs reakce na …
M.Pitrs

miragaba> jestli se mohu zeptat, tak ten sumec byl cíleně chytaný? a na co '? kdyžtak pošli osobní zprávu, díky :-)

reagovat
Pondělí 26. dubna 2010 ve 3:35 ® M.Pitrs reakce na …
M.Pitrs

miragaba> jak to myslíš s těmi cejny???echolot nemám a půjčit si ho je blbost, za ty prachy bych si ho koupil, ale když jsem ho v životě neviděl, tak vim 100% že snim uvidim hovno, možná tak tu členitost toho dna, ale jinak nic, to radši najdu nějakýho domorodce a poptám se ho :-) . a stima vyjjímkama to co je psáno v RŘ jsem drobet zmatenej, moc hrachy neznám…

reagovat
Pondělí 26. dubna 2010 ve 3:30 ® M.Pitrs reakce na …
M.Pitrs

timbab> já nevim jak s prutama a délkou tech 2,80 je univerzální, jak na podvodák tak na bojku, chci spíš nějaký univerzáli…

reagovat
Neděle 25. dubna 2010 v 16:37 ® miragaba

Sumci na Hracholuskách jsou. Minulý rok utekl metr od lodě odhadem 2 m kousek kamarádovi . Lov na bojku je zakázán,ale jsou tam výjimky. Viz RŘ ÚS Západočeský MŽE 4.Já to párkrát protáhl. přívlačí bez úspěchu .Pozor cejnů na Hrach. je málo ,to dříve chytneš kapra.K místu chytání bych dodal jen to co bylo dříve napsáno, echolot a hledat. Echolot jde půjčit v prodejnách s ryb. vybavením.

reagovat
Neděle 25. dubna 2010 v 11:43 ® timbab reakce na …
timbab

M.Pitrs> Jo myslím v úlovcích,spousta lidí si myslí že koupí vybavení a pak už to půjde samo.Ta Tica je výborná ale prut jsem v životě neviděl.Nechtělo by to na bójku něco delšího?

reagovat
Neděle 25. dubna 2010 v 7:15 ® M.Pitrs
M.Pitrs

http://www.red-fish.cz/…-gg-100.html naviják

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1