Vyhledávání
Jak na sumce na Hrachach??
22.3.2010 | M.Pitrs | 16.096 zobrazení | 77 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych poradit od zkušenějších rybářů co jezdí na Hrachy na sumce, jelikož jsem sumcař amatér. Chtěl bych tam letos koncem června jet a nevim kam se tam na ně jezdí a kde je tam mam hledat a na co je chytat. A taky jak velký se tam obvykle chytají. Tak když by byl někdo tak hodnej tak at sem napíše nějakou zkušenost a nebo skrze osobní poštu poslat radu . Předem všem díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 19. října 2010 v 7:33 ® M.Pitrs
-
tak jsem si udělal výlet za španělskými sumci a nad míru spokojen .. 202 a 213cm
reagovat - Neděle 29. srpna 2010 ve 3:12 ® M.Pitrs
-
Ejpovice jsou strašně těžký, bez echolotu si neškrtneš, to samý na kaprech, a klabava? nu nevim nějakej sumík tam bude, ale neviděl jsem tam nikdy žádný sumčí útok, či puknutí, ale zase je pravda že nějakej místní domorodec říkal že tam nějaký prase utrhl
reagovatnjn lanko, kačenka a ,,malá" rybka
- Čtvrtek 5. srpna 2010 v 15:54 ® hant reakce na …
-
dikes. myslel jsem si že to bude ve Stříbře. Tak snad si to czechcarp přečte.
reagovat - Čtvrtek 5. srpna 2010 v 10:12 ® vagi reakce na …
-
hostovačku lze koupit ve Stříbře u rybářů
http://rybaristribro.cz/povolenky
reagovat - Středa 4. srpna 2010 v 17:59 ® hant reakce na …
-
a ještě protože si psal že se věnuješ Hracholuskám, nevíš kde se dá koupit ta hostovačka???
reagovat - Středa 4. srpna 2010 v 17:57 ® hant reakce na …
-
Zdarec. Jestli myslíš Ejpovické jezero nabo tu Klabavu tak určitě. Tam je to vyhlášený. Berounka taky ale to je těžká voda tam nechodim tak jen z doslechu.
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 22:54 ® M.Pitrs reakce na …
-
tam taky nějakej sumík je ?
reagovat - Úterý 27. července 2010 v 18:28 ® hant reakce na …
-
řekl bych že ano ale mám dojem jestli nebudeš muset až do stříbra. zeptal bych se kde ale chvilku mi to potrvá
reagovat - Pondělí 26. července 2010 v 10:47 ® czechcarp
-
Ahoj pojedu na hracholusky dá se tam někde koupit hostovací povolenka na jeden den?
reagovat - Neděle 18. července 2010 v 17:18 ® hant reakce na …
-
M.Pitrs> na sumce zkus ještě Ejpovické jezero nebo Klabavskou přehradu.
reagovat - Čtvrtek 15. července 2010 ve 21:27 ® hant reakce na …
-
tak to je pravda. neberou úplně bez zájmu. zkoušíme sedlec a ten je pro mě začarovanej. Kluci tahaj kaříky a já tam jenom čumim. Stejný žrádlo stejná nástraha. Zkus tam dravce jsou tam candáti a sumík tam taky nějakej bude. Ale chodí tam dost lidí.
reagovat - Čtvrtek 15. července 2010 v 19:42 ® Libor reakce na …
-
MB> nechceš-li živou rybu, já bych Ti doporučil rousnice.
reagovat - Čtvrtek 15. července 2010 v 18:35 ® MB
-
Zde bych měl taky dotaz… Jakou metodu lovu byste doporučili člověku, jehož veškeré zkušenosti se omezují na jednoho sumíka cca 40cm?
Sumce jsem zkoušel chytat loni na Jižní Moravě s jediným úspěchem – a to ještě když jsem na druhý prut lovil okouny
.
Takže na těžko, mrtvá ryba… a dál nevím
reagovat. Nejbližší revír mám Slezskou Hartu a na živé ryby lovit nechci, přijde mi to přehnaně brutální
. Poradíte? Vím, že je toho moc, ale aspoň ten základ, který pak můžu upravit, z těch článků nevím co si vybrat
- Čtvrtek 15. července 2010 v 16:55 ® M.Pitrs reakce na …
-
hant> ryby neberou vůbec , jestli je to tim pařákem nebo nevim, byli jsme ted chytat na boilies a vubec nic, ani kapr… pojedu na hrachy zkusit ještě sumíky a pak na celý hrachy už seru
reagovat - Neděle 11. července 2010 ve 23:41 ® hant reakce na …
-
na hrachach nejdou ryby vůbec. je tam překrmeno a ještě tohle počasí. každej rybář co tam je v kempu nebo chytá 24hodinovku tam sere kýble žrádla hlavně hrách a kukuřici. hádam že ryby budou nažraný do podzimu.
reagovat - Pátek 9. července 2010 v 10:29 ® sus1 reakce na …
-
M.Pitrs> Tak to už si to jisto jistě propás.Dnes je UŽ 9.7.2010.
reagovat - Pátek 9. července 2010 ve 2:00 ® M.Pitrs
-
koncem června dám Hrachám poslední šanci, pak na ně seru =D
reagovat - Pátek 25. června 2010 ve 2:46 ® M.Pitrs reakce na …
-
tebe jsem nemyslel
reagovat - Pondělí 21. června 2010 ve 12:29 ® albin reakce na …
-
M.Pitrs> Já ještě žiju!!!
reagovat - Sobota 19. června 2010 ve 22:15 ® M.Pitrs
-
tak zahájení na Hrachach nic moc, žádný sumec.. jen jsem viděl leklýho albína cca 130 a 197cm chytnutého sumcařemi co byli nad námi.. takže bída:/
reagovat - Pátek 4. června 2010 ve 3:03 ® M.Pitrs
-
už jen pár dní
reagovat - Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 13:09 ® M.Pitrs reakce na …
-
timbab> tšch 2,80 stačí.. spíš budu chytat na řekách a na některých nemáš šanci chytat s bojkou jelikož je tam zákaz lodí, tak se tomu musim nějak přizpůsobit
reagovat - Úterý 27. dubna 2010 v 17:48 ® miragaba reakce na …
-
Bylo to na bojku .
reagovat - Pondělí 26. dubna 2010 v 18:46 ® timbab reakce na …
-
M.Pitrs> Na podvoďák i na bójku?Spíš na bójku a na loď ne?
reagovat - Pondělí 26. dubna 2010 ve 3:40 ® M.Pitrs reakce na …
-
miragaba> jestli se mohu zeptat, tak ten sumec byl cíleně chytaný? a na co '? kdyžtak pošli osobní zprávu, díky
reagovat - Pondělí 26. dubna 2010 ve 3:35 ® M.Pitrs reakce na …
-
miragaba> jak to myslíš s těmi cejny???echolot nemám a půjčit si ho je blbost, za ty prachy bych si ho koupil, ale když jsem ho v životě neviděl, tak vim 100% že snim uvidim hovno, možná tak tu členitost toho dna, ale jinak nic, to radši najdu nějakýho domorodce a poptám se ho
reagovat. a stima vyjjímkama to co je psáno v RŘ jsem drobet zmatenej, moc hrachy neznám…
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 3:30 ® M.Pitrs reakce na …
-
timbab> já nevim jak s prutama a délkou tech 2,80 je univerzální, jak na podvodák tak na bojku, chci spíš nějaký univerzáli…
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 v 16:37 ® miragaba
-
Sumci na Hracholuskách jsou. Minulý rok utekl metr od lodě odhadem 2 m kousek kamarádovi . Lov na bojku je zakázán,ale jsou tam výjimky. Viz RŘ ÚS Západočeský MŽE 4.Já to párkrát protáhl. přívlačí bez úspěchu .Pozor cejnů na Hrach. je málo ,to dříve chytneš kapra.K místu chytání bych dodal jen to co bylo dříve napsáno, echolot a hledat. Echolot jde půjčit v prodejnách s ryb. vybavením.
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 v 11:43 ® timbab reakce na …
-
M.Pitrs> Jo myslím v úlovcích,spousta lidí si myslí že koupí vybavení a pak už to půjde samo.Ta Tica je výborná ale prut jsem v životě neviděl.Nechtělo by to na bójku něco delšího?
reagovat - Neděle 25. dubna 2010 v 7:15 ® M.Pitrs
-
http://www.red-fish.cz/…-gg-100.html naviják
reagovat