Vyhledávání
Jak na sumce na Hrachach??
22.3.2010 | M.Pitrs | 16.127 zobrazení | 77 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych poradit od zkušenějších rybářů co jezdí na Hrachy na sumce, jelikož jsem sumcař amatér. Chtěl bych tam letos koncem června jet a nevim kam se tam na ně jezdí a kde je tam mam hledat a na co je chytat. A taky jak velký se tam obvykle chytají. Tak když by byl někdo tak hodnej tak at sem napíše nějakou zkušenost a nebo skrze osobní poštu poslat radu . Předem všem díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 25. března 2010 ve 3:57 ® M.Pitrs
-
jenom si tak říkám , jestli mi to zato stálo sem něco napsat.. nejsem rybář začátečník, jen začátečník v lovu sumců(to je rozdíl). Myslím si, že každej z vás nějak začínal a každej byl moc rád, že mu někdo nějak poradil když si nebyl v něčem jistej a něco nevěděl.. ale to tu asi nehrozí…
reagovat - Středa 24. března 2010 v 16:50 ® reakce na …
-
chosebaits> Presne…
reagovat - Středa 24. března 2010 v 16:25 ® chosebaits reakce na …
-
timbab>Jak já říkám,o blbce nezavadíš.
reagovat - Středa 24. března 2010 v 15:07 ® timbab reakce na …
-
chosebaits> S místama je vždycky problém,nejvíc mě štve že to vždycky zplanýrujou ač to na zabodnutí stojanů s prutama není potřeba.
reagovat - Středa 24. března 2010 v 15:03 ® chosebaits reakce na …
-
timbab>Ne nebaví!!!
reagovatVždyť to říkám,každej má pak problém s místem který si pracně najde.
- Středa 24. března 2010 ve 14:59 ® timbab
-
Baví vás to?Jinak prozrazení místa už je jen to že tam jdu chytat.Jezdíme na Labe na sumce ve třech,vybereme nějakej nám známej flek.Někdo nás vidí(nebo nevím jak to dělaj) a příští tejden už je tam široko daleko vysekaná tráva,vykopaný schody k vodě a někdo si tam vesele trůní.
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 14:12 ® reakce na …
-
chosebaits> Ja tady vidim chytracka jen tebe:)
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 14:09 ® chosebaits reakce na …
-
Ruzzzik> To mužu prozradit,berou tam sumíci od mrňat až po pořádný kousky,ale nejčastěji jako všude jinde okolo metru. Jdi prodávat tu tvojí vejbavu,bude to určitě lepší než ty tvé chytrácké keci.Nazdar.
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 14:04 ® reakce na …
-
chosebaits> A taky jak velký se tam obvykle chytají. Tak když by byl někdo tak hodnej tak at sem napíše nějakou zkušenost a nebo skrze osobní poštu poslat radu........... EHM..............Ses pasak
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 14:00 ® chosebaits reakce na …
-
Ruzzzik> Tak si to přečti pořáááádně!!! Ptal se kam na ně jed a kde je hledat!!! Toto jsou věci který ti prostě nikdo asi neřekne,nebo je tu spoustu čumilu a jen čekají.Nejezdím tam a i kdybych tam jezdil,tak takové info neřeknu,nebo pak tam bude rybářu jako hnoje a já si ani nesednu.Spousta lidí nepíše jen kuli takovejm ,jako si právě ty.
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 13:39 ®
-
chosebaits> Prej profiku za profika se povazujes mozna ty
reagovat..... Ale urcite dobra rada precti co nejvic knizek.....i kdyby byl zacatecnik tak co?Na co tady jsou ty fora?Aby mu nikdo poradil ne?kdyz mu nikdo neporadi no tak ma smulu…on se neptal jak chytat sumce ne?ptal se na to jakou maji rybari zkusenost s timto revirem a chtel se podilet se zkusenostmi ne?napr jakou nastrazni rybu pouzit ..
- Středa 24. března 2010 ve 13:12 ® chosebaits
-
Ruzzzik>Co nechápeš???? Pokud se mě někdo zeptá,na co chytat,tak mi připadá jako začátečník který nic neví!!!! Sám napsal,že je amatér v tom si vybavuji že je neskušený!! Vono,mi jsme tedy všichni sumcaři amatéři,ale to je na jinou debatu-PROFÍKU!!!!!!
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 13:06 ® reakce na …
-
chosebaits> Jak muzes napsat ze nevi nic o lovu?CO je na tom ze nezna revir a chce poradit?CHtel radu ne skritizovat ze nic neumi co to je za chovani nechapu.....
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 13:06 ® chosebaits reakce na …
-
M.Pitrs> Tak tyto info ti asi nikdo neřekne,nebo než našel to své top místo,tak nad tím strávil několik dní a zřejmě budeš toto místo hledat taky tak,a potom si ho budeš taky vážit a nikomu to raději říkat nebudeš.Jestli si něco četl,tak tam jsou tipy na vískyty sumcu a touto cestou se budeš muset dát jako téměř každý z nás.Věř,není to nic těškýho,jen to chce čas a ten dlouhý čas ti dá pořádnou školu a pak vše pujde jak na běžícím páse.Hlavně,těch prvníh sumíku bez pomoci a s vlastní hlavou si budeš sakra vážit až do konce života.
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 12:07 ® M.Pitrs reakce na …
-
nu jo, to jsem toho pročetl dost, a videí jsem zkoukl docela hodně ale vlastní zkušenost je něco jinýho. jde mi o to jestli někdo sem vůbec napíše třeba kde se nejlíp chytaj třeba na Pňovanech na vábničku …já tu přehradu neznám tak nevim vubec nic , vim jen kde je voda a kde je břeh a to je všechno..
reagovat - Středa 24. března 2010 v 11:42 ® chosebaits
-
Dle otázek nevíš vubec nic o lovu a to by si měl změnit!!! Bylo by dobré si něco přečíst a pak je to jen o tom vyrazit k vodě.Do června máš času dost,a tak si pořiď nějakou knihu nebo DVD,třeba zde z chytej.Pokud toto přečteš,tak pak už jen zavést,dát rolničku a čekat na ten krásnej záběr.Mnoho štěstí.
reagovat - Úterý 23. března 2010 v 1:25 ® M.Pitrs
-
a nikdo napíše :/
reagovat