Vyhledávání
Nástrahy
22.3.2010 | Shimano911 | 5.340 zobrazení | 47 odpovědí
Dobrý den, chci se zeptat jestli lze používat woblery na prutu s gramáží 5–20 gramů a délkou 270.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 22. března 2010 ve 21:36 ® Shimano911 reakce na …
-
sus1> No novej. Taky jsem koukal…
reagovat - Pondělí 22. března 2010 ve 21:33 ® osprey
-
sus1> Oni je teď plošně zlevňovali. Takže možné to je.
K otázce: To Technium i ta Daiwa jsou dobré kousky. Mohl bych oba. Ale mám čím točit.
Ohledně těch borůvek napoví ta lokalita. Svängsta.
reagovat - Pondělí 22. března 2010 ve 21:30 ® sus1 reakce na …
-
Shimano911> Novej??
reagovat - Pondělí 22. března 2010 ve 21:28 ® Shimano911 reakce na …
-
Jako jedná se tady vážně o borůvky jo?
Ty jo. Poznal jsem už celkem hodně znalců od pivních plechovek až po lodě na dálkové ovládání,ale znalce přes borůvky,to ještě ne…
Já jsem sehnal Technium FB za 2150KČ což je super cena… Tak nevím. Asi je skutečně nejlepší si to osahat.
reagovat - Pondělí 22. března 2010 ve 20:34 ® osprey reakce na …
-
Shimano911> Do borůvek se nenavážej. PetrC je v nich fakt znalec. Říká, že nejlepší rostou ve Svängstě. Nemůžu to posoudit, je to moc na sevewru, tak daleko jsem ještě nebyl
Tu Daiwu bych ti s tím Techniem nerad vymluvil. Zkus si někde zatočit. Bývá to inspirující…
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 15:33 ® Shimano911
-
ML je medium light. Osprey má nejspíše pravdu. Asi přejdu na Technium FB. Není o tolik dražší než ta Daiwa. A co se týče mého nicku,nemám ho z důvodu že bych byl vysazený na tuto značku. Všem děkuji za názory. PS:Co ty borůvky??
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 15:30 ® Shimano911
- reagovat
- Pondělí 22. března 2010 ve 12:20 ® PetrC reakce na …
-
džigit> co se týče borůvek, tak to jsem odborný přeborník, to tedy ano, to je tedy fakt. Holý!
Na to jsem nepomyslel, počítal jsem s tím, že tazatel ví, že vím prdlajs. Ale jak psal Robur, ML = multilevelový prut, co ti umožní postoupit o level výš. Víš?
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 11:56 ® Robur
-
ML multilevel, prut tedy u mí všechno
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 11:49 ® džigit reakce na …
-
PetrC> ale už vím,za kým na borůvky-teda aspoň pro radu „jak na ně“
reagovatTazatel asi počítal,že Tvé znalosti oledně zkratky ML 270 jsou podstatně hlubší…
- Pondělí 22. března 2010 v 11:40 ® PetrC reakce na …
-
džigit> jako každý den, dalo by se napsat, že denně má nějaké ty pocity a potřeby.
Ale stále přemýšlím, proč je zmiňován onen prut. Přitom zmínit parametry by bylo vhodnější.
Ještě, že tomu nerozumím.
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 11:35 ® Robur
-
pánové o té velikosti mn mluvíte z duše. Na veletrhu jsem osahal 7 navijáků,chtěl jsem jednu velikost ke konkrétnímu prutu, ale někde bylo naspané 2000 a jinde až 4000. Do toho teď Osprey píše ještě půlkovou řadu 2500. Co ten údaj vlastně znamená? O těch rozdílech vím, původně jsem chtěl napsat co Hraji, ale po včerejším zážitku jsem si řekl, nedělej ze sebe chlapče vola. Copak víš jak je ta 2000 vlastně velká ve skutečnosti? Do toho se ještě nakmbinuje různě hluboká cívka či doknce více cívek a člověk, který kupuje jen podle obrázku je namydlený. To navíc píšu pod čerstvým dojmem článku, který jsem včera napsal. KDyž jsem však došel k boud naviják, tak jsem si řekl, že k tomu nenapíšu nic
reagovat.
- Pondělí 22. března 2010 v 11:26 ® osprey
-
Velikost 2000 je u Daiwy asi jako 2500 u Shimana. Oni si to číslují po každý po svém a my jim to žerem a dohadujeme se
Asi by to šlo, možná by byl lepší ve velikosti 2500. Koukl bych se i na verzi Exceller plus (tuším, že tomu tak říkají). Je trochu líp vybavená, ale (logicky) taky dražší.
A jinak Normark zlevnil řadu Technium FB, takže i zde by se mohl rýsovat možný kandidát navíc ctící značku.
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 11:13 ® džigit reakce na …
-
PetrC> si dneska ve formě!?!
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 11:02 ® hraji
-
Podle mě je ten naviják malý, volil bych o jeden stupeň větší velikost
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 10:34 ® PetrC
-
Pokud jde o Speed Master, tak jedině modrý, případně zelený. Jo a kdyby bylo nejhůř, tak hnědý.
Ale s Daiwou chybu neuděláš. Model Exceler sice neznám, ale určitě nebude horší, než jiné navijáky této třídy.
Ale vůbec tomuto problému nerozumím, jsem spíš na borůvky.
Ale nesmíš se na mě zlobit, myslím to dobře.
Ale…
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 10:29 ® Robur
-
kdo si dá nick Shimano, tak si nemůže kupovat Daiwu
reagovat. Co si dát naviják na prut a zkusit si s tím zatočit? tvoje pocity určitě nemusí být shodné s ostatními.