Vyhledávání
Veletrh Rybaření Brno 2010, 2011
21.3.2010 | HaD | 25.604 zobrazení | 302 odpovědí
Vše o veletrhy, postřehy, novinky atd. Současně srdečně zveme na návštěvu našeho stánku!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 13. března 2011 v 9:47 ® džigit
-
Ahoj,já byl vpátek a pocity smíšené.Povětšinou to bylo jak v samoobsluze se špatně označeným a nic moc fungujícím personálem.
reagovat
Kolkrát jsem postával u zboží a snažil se i hlásit jak ve škole,aby si mně všimli.Některé zboží „prý“ už bylo vyprodáno,některé ani nebylo/Shakespeare Feedry/takže smolík.Hodně „prodejců,či obsluh“ stánků si kecalo ve stáncích a bylo nutné docela důrazné připomenutí se.
Naprostá spokojenost na Kajmanu-perfektní přednáška o multících,u DOC-tam jsem málem koupil nepromokavý komplet,jenže nesedla velikost.Dobrý Gammarus,Mivardi,Flajzar.
Následná akcička v občerstvovně byla super.Takže sečteno podtrženo,hodnotím spíš plusově,protože krom zmiňovaných Shakespearů jsem se vlastně k většině nějak prokousal a večer info doplnil. - Sobota 12. března 2011 ve 20:37 ® HaD
-
Uff, tak máme dnešek za sebou. Byly docela davy lidí, i když bych řekl o chlup méně, než v minulých letech. Těšíme se na zítřek, stavte se!
reagovat - Sobota 12. března 2011 v 19:52 ® Char
-
Tož sém byl v tém Brnu, výstavka dobrá pohodová, něco málo značek jsem tam postrádal, ale co se dá dělat, když neni, neni. Lidí pomálu takže žádné tlačenice a člověk se v pohodě dostak ke stánkům a mohl si v uličkách máchnout prutem a nezranit 10 lidí okolo. Děkuji stánku chytej za poskytnutí zázemí ikdyž sami neměli místa nazbyt.
reagovat - Sobota 12. března 2011 v 18:07 ® skwor reakce na …
-
hecht> Koukám, lanka jaxon a smáčci – stánky nastrahy.cz a lovy.cz taky nevynechávám
reagovat - Sobota 12. března 2011 v 17:23 ® hecht
-
Výstava nepřekvapila, nezklamala, tak nějak normál. Možná jsem postrádal některé firmy, které bylo jindy vidět.Pokles 20 % o kterém psal HaD, se projevil hlavně u rybařiny, lepidel, koření a trhovské veteše neubylo. No strávil jsem v Brně nějakých 9 hodin, utratil hafo peněz, a potkal pár lidiček. Za rok na nějaké výstavě určitě zase bude moje účast.
reagovat - Sobota 12. března 2011 ve 12:55 ® sus1
-
Takže Praha(FF) přebírá prim ???
reagovat - Sobota 12. března 2011 ve 2:51 ® regulus
-
Krátký noční zpravodajství z veletrhu
reagovat - Sobota 12. března 2011 v 0:31 ® sethy reakce na …
-
pepanek> Vstup 60? Kde?
reagovat - Pátek 11. března 2011 ve 22:45 ® pepanek
-
Celý veletrh mi může být ukradený!! Vstup byl 60 kč a parkoviště 150 !!!!Dělají z lidí blbce!
reagovat - Pátek 11. března 2011 ve 20:12 ® HaD
-
Ivo: „nic není jako dřív, nic není jak bejvávalo…“
Lidí je méně, to je pravda, ale je to určitě více než 30
reagovatMě docela ten stav vyhovuje. Davy nemám rád a jsem schopen si s většinou lidí fajn popovídat. Zatím hodnotím kladně. Příjemné dva dny
- Pátek 11. března 2011 v 18:36 ® IVO reakce na …
-
HaD> Na Mrku je on line kamera z výstaviště. Díval jsem se, jak mezi stánky korzuje cca 30 lidí !!!!
Vzpomínam na doby minulé, kdy v pátek odpoledne nebylo mezi stánky možné projít.
reagovat - Pátek 11. března 2011 v 17:39 ® Kazan reakce na …
-
Acrewmog> http://www.bvv.cz/rybareni
reagovat - Pátek 11. března 2011 v 15:10 ® Acrewmog
-
Nevíte někdo náhodou od kolika do kolika hodin je veletrh otevřený. Nikde jsem to nenašel. Díky
reagovat - Pátek 11. března 2011 ve 13:59 ® 1Mara
-
Zdravím vás do Brna
reagovat - Pátek 11. března 2011 v 10:21 ® HaD reakce na …
-
Alov> třeba budou padat „howna s háčkama“ a radši místo ryb přijedeš
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 23:23 ® Alov
-
Tak jsem chtěl taky doject na vás číhnout, leč pracovní povinnosti mi to nedovolí
reagovatJediný volný den mám neděli, ale tu chci letos poprvé strávit u vody. Tak snad za rok nebo jinde nebo někdy
At se vám tam daří
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:43 ® džigit reakce na …
-
HaDová> sem myslel pudorys,ten sem nenašel ani v tym „Peefku“
reagovatSem se chtěl vypracovat itinerař
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:35 ® HaDová reakce na …
-
na str. bvv.cz/rybareni najdete v pravém sloupci seznam vystavovatelů a umístění
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:27 ® džigit reakce na …
-
HaD> hledat nějaký globus pavilonu s umístěním vystavovatelů asi není že?
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:18 ® jarda29 reakce na …
-
Díky
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:10 ® HaD reakce na …
-
jarda29> to rozhodně
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:08 ® jarda29
-
Je to tam přehlednější,než byla ta spleť uliček a odboček vloni?
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:04 ® HaD
-
Máme po prvním dnu a mohu se svěřit s prvními dojmy. Hned na úvod musím říci, že jsem poměrně mile překvapen, jak veletrh vypadá. Po dost pesimistických odhadech je nakonec hala zaplněná, i když tomu trochu napomohly větší uličky. Vystavovatelů je odhadem o 20 % méně než vloni (2010 bylo cca 81 firem vč. nerybářských stánků a letos je to asi 66 firem vč. nerybářských stánků). Lidí dnes přišlo relativně málo (můj odhad je okolo 3000 návštěvníků), takže pohyb po výstavišti byl bezproblémový. Dnes nás navštívila celá řada Chytejáků a těšíme se v dalších dnech na další. Pavla a David, od zítra i Míra a Lucka
Těšíme se na Vás!
PS: Fotky jsem nedělal, přijde mi to pořád dokola to stejné
reagovatLepší je se zastavit
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:01 ® jarda29 reakce na …
-
Zbyde na sobotu jedna pro mě,nebo v pátek na srazu?:-/
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:58 ® HaD reakce na …
-
jarda29>
reagovatmoc ne, ale nějaké tu jsou.
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:25 ® jarda29 reakce na …
-
HaD> Jestli máš s sebou dost knih:Sumec-životní výzva
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:14 ® HaD
-
Co Vás zajímá z letošního ročníku?
reagovat - Pátek 2. dubna 2010 ve 13:01 ® skwor
-
Nemáte někdo fotku té blonďaté hostesky Sportcarpu?
reagovat - Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 22:41 ® IVO reakce na …
-
mihy.san> netuším, divná narážka,kdo ví ?
reagovat - Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 22:26 ® mihy.san
-
IVO> Asi myslel Bond Girl, která byla jako proutek
reagovat