Chytej.cz

Veletrh Rybaření Brno 2010, 2011 necteno

21.3.2010 | HaD | 25.337 zobrazení | 302 odpovědí

Vše o veletrhy, postřehy, novinky atd. Současně srdečně zveme na návštěvu našeho stánku!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 1. dubna 2010 v 18:36 ® IVO reakce na …
IVO

chosebaits> nechápu. Jaká prut máš na mysli ?

reagovat
Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 3:37 ® HaD reakce na …
HaD

regulus> mě na to nemusíš říkat nic :-) Mě průser Brněnské výstavy netěší. Nejel sem tam za moře peněz zívat…

reagovat
Čtvrtek 1. dubna 2010 v 0:27 ® regulus reakce na …
regulus

HaD> co ti na tohle říct, jak už jsem psal, letos to posrali, nedokážu odhadnout jestli tam 20K návštěvníku bylo či nikoliv, z tržeb vzhledem k minulým létům se to taky tak úplně poznat nedá, je to značně individuální. Prodejce se podle toho možná nějak bude řídit, co k tomu říct, ne každej kšeft se vyvede, někteří zanevřou, jiní to opět zkusí, kdo z nás ví jaký to bude za rok …

reagovat
Úterý 30. března 2010 v 19:31 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

IVO>No,ten proutek na stánku musel být fajn.))

reagovat
Úterý 30. března 2010 v 18:32 ® IVO
IVO

taky názor : http://www.nikl.cz/…eni-2010.php

reagovat
Úterý 30. března 2010 v 17:35 ® HaD reakce na …
HaD

tomashr> no, to je na zamyšlenou…

reagovat
Úterý 30. března 2010 v 16:26 ® spike
spike

Jak se tak dívám příští rok má být 10–13.3, ale to se ještě mockrát změní jak to vidím.

reagovat
Úterý 30. března 2010 v 15:35 ® tomashr reakce na …

HaD> Jakub to pochválil, tak není co řešit, ten musí mít pravdu :-)

reagovat
Úterý 30. března 2010 ve 14:25 ® Robur
Robur

já jsem byl 2*, Frk sice jendou, ale je za dva:-D .

Věřím tomu co píše Míra Mužík, že vaření lidi zajímalo, když jsem tam byl já na ochutnávku, takse i diskutovalo. 20000 je takové divné číslo, klidně to tam mohlo v otmto množství projít, ale když si vemu, že projití trvalo minimálně dvě hodiny, tak tam muselo být v té hale minimálně skoro 1000 lidí, což se mně osobně nezdá.

reagovat
Úterý 30. března 2010 ve 14:16 ® CeP
CeP

a tomuhle nekdo verite?
Z předběžných výsledků průzkumu vyplývá, že primárně na výstavu RYBAŘENÍ přišlo téměř 20 tisíc návštěvníků (podle posledního realizovaného průzkumu – v r. 2008 – to bylo 16900 návštěv­níků).

reagovat
Úterý 30. března 2010 ve 14:00 ® HaD
HaD

http://www.bvv.cz/…/MKAA-83YJFY?…

reagovat
Pondělí 29. března 2010 ve 20:56 ® milvin reakce na …

NN. Ale moh bys mě poslat fotky tej ženskej jestly nšjaký máš

reagovat
Pondělí 29. března 2010 ve 20:44 ® MuRRon
MuRRon

Zdravím, Brno celkem šlo čekal jsme víc známých značek, podle mě tam převládalo dost krmení než od prutů, narazil jsem tam i na dost zbytečností.. ty cestičky mezi prodejci moc velký tedy nebyli, hodně se tam lidi na sobě mačkali, každopádně to co jsem hledal jsem tam našel, celkem to šlo nadšený z toho nějak nejsem :-) tak snad příští ročník to bude lepší

reagovat
Pondělí 29. března 2010 ve 20:42 ® cercer
cercer

milvin> a fotky nahatýho,zmalo­vanýho CePa bys nechtěl?? Těch mám dost…

reagovat
Pondělí 29. března 2010 ve 20:40 ® cercer
cercer

CeP> vono na zbytek života mají vystaráno i ti,co poznali tebe!!:-D

Libor> s regulem??změň pořadí..ryby bych na první místo ale určitě nedal:-))

reagovat
Pondělí 29. března 2010 v 18:58 ® milvin

Caw borci. Poslaly byste mě někdo pár fotek té pěkné slečny co tam po ní kreslily??? PLZZZZ pošlete mi to na mail: Sedler.M@seznam.cz

reagovat
Pondělí 29. března 2010 ve 13:14 ® Libor reakce na …
Libor

regulus> v lednu přijeď do Prahy, dáme klobásu, pivko a řeč o rybách, ženských, o focení atd. :-)

reagovat
Pondělí 29. března 2010 ve 12:47 ® FOR FISHING reakce na …

hraji> Na to Ti řeknu jedno. Zde na Chytej neprobíhá cenzura, zde na Chytej je plně objektivní prostředí na rozdíl od MRKu. Proto tu nedochází k hádkám, který vyvrcholí tím, že admin kritizujícího zabanuje. Ahoj.

reagovat
Pondělí 29. března 2010 ve 12:26 ® džigit

CeP> a to mi říkal Rezi/ten ukecany vedle mně/,esli nesem marod.Že sem se nikde nazakecal,fšecko enem do 20 minut… :-D

reagovat
Pondělí 29. března 2010 ve 12:15 ® regulus
regulus

FOR FISHING> taky ještě poslední příspěvek. Neměl jsem žádnej dotaz, jen jsem suše konstatoval.
Pokud se nicku týká, tak jak jsem už konec konců napsal, je to každýho věc a je mi jedno pod jakým nickem se kde prezentuješ, to je čistě tvoje věc. To jestli je nebo není na MRKu cenzura je mi jedno ještě víc, nechodím tam, nelíbí se mi tamní prostředí a hledání oněch inkriminovaných příspěvků bylo asi rekordní dobou co jsem na tomto serveru strávil za posledních 5 nebo i víc let.

Pokud se oněch příspěvků týká, tak jak jsem hned v první reakci napsal, že vůbec nejde o to co, ale jakým způsobem a že sis to nepřebral správně mě nenakecáš, musí ti být jasný, že šlo o formu nikoliv obsah, kdyby jsi tam napsal to co ve svým posledním příspěvku („… z čeho soudím že pražská …“) tak prosím, něco jinýho je doměnka či předpoklad na základě nějakých faktů a něco jinýho je tvrzení. Za normálních okolností by se nad tím nikdo nepozastavil, ale v kontextu této diskuse je zcela jasný, že si přihříváš vlastní polívčičku, což taky chápu a svým způsobem se ti nedivím, účel světí prostředky. :-)

reagovat
Pondělí 29. března 2010 ve 12:02 ® CeP reakce na …
CeP

džigit> cheche.. a jiní, kteří tě viděli taky prvně v životě mají na půl života vystaráno. ale to patří do jiného forka :-D :-D

P.S.: a uz se tesime naprezrok. ;-)

reagovat
Pondělí 29. března 2010 v 11:43 ® džigit reakce na …

HaD> ono se taky hned těžko něco řeší,když jsi mně viděl prvně.Já bych si na sebe dal taky majzla :-D

reagovat
Pondělí 29. března 2010 v 11:40 ® HaD reakce na …
HaD

džigit> děkuju!

reagovat
Pondělí 29. března 2010 v 11:27 ® džigit reakce na …

HaD> ono není za co.Tenhle frmol chápu,aspoň jsem si udělal obrázek o zájmu.Příště dám Smajla :-) Jinak jsi mi něco naznačil,tak po tom půjdu

reagovat
Pondělí 29. března 2010 v 11:11 ® HaD reakce na …
HaD

džigit> moc se ještě jednou omlouvám :-((

reagovat
Pondělí 29. března 2010 v 10:49 ® džigit

A teď můj názor jen k výstavě.Prav­da,musím souhlasit se všemi,kterým vadil stísněný prostor a chaos v uličkách.To že to bylo jen o kaprech bych neřekl,jen byly jejich nabídky více vidět.Beru to jako fakt,že je to větší byznys související s poptávkou.Já si své,mimo kapry,našel.Že bylo míň lidí beru jako výhodu,prodejci se mi věnovali dostatečně.Nakoupil jsem,pokecal-pravda nedořešil vše na stánku Chytej protože jsem nebyl sám,co si chtěli s klukama a p.Hadovou nevyjímaje pokecat a určitě se znají více,tak jsem nezacláněl.Tohle beru jako skutečnost,svědčící o zájmu a zatím solidním prostředí zde na servru a následný sraz mi to potvrdil :-) Pokud se mi někdo nevěnoval,šel jsem jinam,což se mi taky stalo.Asi toho měli chlapci plné kecky…

reagovat
Pondělí 29. března 2010 v 10:37 ® IVO reakce na …
IVO

hraji> Osobně si myslím, že letošní výstava byla výrazně horší ve srovnání s minulými ročníky. Ty důvody jsem již popsal tak jen krátce. Souhlasím, že doba trvání výstavy byla zbytečně dlouhá. Prodejcům to dle mého žádný efekt nepřineslo a je asi víc než jasné, že především prodejci tvoří jádro výstavy a spokojenost z nich tedy příliš nesršela. Fatální organizační potíže a přehmaty v případě opakovaných změn termínů konání výstavy a chybně uvedené termíny konání výstavy např. v soupisech revírů. Když jsem telefonikcky mluvil s několika kolegy z okolí Brna a řekl jsem, že jsem v pátek na výstavě, tak se divili a říkali, jak je to možné, když podle jejich informací výstava končila ve čtvrtek !!! Spojení s traktory a prodejci kravat, čistidel na boty atd. taky nepovažuji za příliš povedené. Je jasné, že pozitivní ohlasy na Brno měli tu podobu, že tam bylo málo lidí, žádné davy a tudíž že se i dobře a v klidu a bez front dalo nakoupit. Dobrá – je to názor. Ovšem nemyslím si, že z něho prodejci jásají. Pamatuji Brněnské výstavy, kdy bylo sice všude hafo lidí, ale spokojeni byli nakonec všichni, vystavovatelé, prodejci i návštěvníci. Dříve tam bylo sousta akcí, doprovodných programů , soutěží atd. Letos krom vaření nic. Kdo má možnost srovnání letošní výstavy s těmi předešlými ročníky, dá mi jistě za pravdu. je to můj osobní názor.

reagovat
Pondělí 29. března 2010 v 10:32 ® džigit

HaD> ahoj,taky souhlas s Mihym.Ty jsi se snažil být korektní,jenže to asi nemělo být zde do fóra.Spousta lidí ihned cítila potřebu se zde „odborně“ vyjádřit a prezentovat názory za někoho jiného.Myslím za organizátory a vystavovatele.Tohle by jste si vlastně měli vyříkat vy,jmenovaní výše,a nám rybářům pak tak akorát předložit nějaký závěr a vyhodnocení.Tohle už opravdu patří asi někam jinam

reagovat
Pondělí 29. března 2010 v 10:04 ® hraji
hraji

FOR FISHING> myslím, že kdybys zde vystupoval stejně jako se prezentuješ na MRKu, dostal bys ban i zde. Víc se vyjadřovat nebudu.

reagovat
Pondělí 29. března 2010 v 10:02 ® hraji
hraji

Hovořil jsem s vystavovateli opakovaně, byl jsem na výstavišti celkem třikrát, a shodli se na tom, že výstava byla zbytečně dlouhá. Ovšem těžko z toho vinit prodejce, oni dostali podmínky nadiktované předem. Myslím, že význam výstavy je v tom, že i kolegové z menších měst a vesnic, kteří nejsou na internetu jako doma, se podívali na novinky a na nabídku. Chápu, že mlaďoch, který sjíždí net a většinu e-shopů dvakrát denně, protože se ve vlastivědě nudí, se na takové výstavě jen těžko dostane k něčemu novému. Myslím, že prodejci sami vytvořili dostatečně velkou zpětnou vazbu na organizátora výstavy, aby se formát veletrhu upravil tak, aby vyhovoval oběma stranám.

reagovat