Vyhledávání
Veletrh Rybaření Brno 2010, 2011
21.3.2010 | HaD | 25.605 zobrazení | 302 odpovědí
Vše o veletrhy, postřehy, novinky atd. Současně srdečně zveme na návštěvu našeho stánku!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 22. března 2010 v 8:02 ® sus1
-
Taj jak na to koukam,bude asi lepší zůstat doma.A to napsalo zatim jen pár lidí,že je to bída.Do pátku určo ještě někdo přibude.
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 7:33 ® spike
-
Jak tak dívám tak vedle stánku chytej jsou Nastrahy.cz ztak tam taky zakotvím:)
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 1:37 ® regulus reakce na …
-
HaD> regulus nespí
chce se mi něco napsat, ale nenapíšu to …
Ciffik> nač bys chtěl mapu, když je to tam tak malý, je to jenom ve třetině pavilonu, tam nezabloudíš …
No a když to tak poslouchám, tak asi bude fakt lepší, když ty výstavy budou jen v Praze, voni to tam maj asi lepčí (nemůžu posoudit, letos jsem nebyl ani tam ani tady).
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 0:40 ® Ciffik reakce na …
-
HaD> než fotky stánků raději zapracovat fofrem na nějakém náčtru mapky…jak koukám na fotky celkem bludiště… nebo pokud možno víc z té ptačí perspektivy a pak už si to v hlavě nějak poskládám snad…
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 0:19 ® havel
-
HaD> rozhodně jsem to nemyslel na vystavovatele. U těch samozřejmě věřím v maximální úsilí návštěvníkovi vyhovět, ale výstaviště to bere trochu hákem…
Míra vaří? Tak ho pozdravuj
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 0:04 ® FOR FISHING reakce na …
-
HaD> co chceme vidět? Ty ZETORY!
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 0:02 ® HaD
-
Ale abych jen nehanil, líbí se mi kuchařská šou Míry Mužíka. To je zmáknutý docela dobře a je to fakt šou.
Zítra nafotím nějaké stánky. Co chcete vidět?
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 0:01 ® HaD reakce na …
-
CeP> regulus spí
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 0:00 ® HaD reakce na …
-
FOR FISHING> bohužel lidi slevy chtějí. Ale je pravda, že slevy se mají poskytovat z nějakého důvodu (množstevní, vada zboží, snížená záruka) ale rozhodně ne na standardní zboží nebo dokonce novinky.
reagovat - Neděle 21. března 2010 ve 23:57 ® HaD reakce na …
-
FOR FISHING> tssss… za celej den jsem měl tři kafe a litr čaje
reagovat - Neděle 21. března 2010 ve 23:57 ® CeP reakce na …
-
HaD> BVV si nejspis zatlouka hreby do vlastni rakve.. a co na to regulus?
reagovat - Neděle 21. března 2010 ve 23:57 ® FOR FISHING reakce na …
-
HaD> také věřím že vystavovatelé své prezentace berou vážně a že se snaží návštěvníkům nabídnout co nejvíce. Bohužel jsem opět zaznanenal jedno. A to stížnosti návštěvníků, že tam nejsou slevy. Kde se sakra bere myšlenka toho, že výstava = sleva, nejlépe zadarmo? Vždyť je to naopak, chceš novinku, připlať si. Má vůbec návštěvník ponětí, co taková výstava firmy stojí? Asi ne.
reagovat - Neděle 21. března 2010 ve 23:53 ® sot
-
zdarec,tak já dnes veletrh navštívil,ale nijak zvlášt chut si to užít v té strkanici nebyla.....příště v týdnu!jestli můžu doporučit.
reagovat - Neděle 21. března 2010 ve 23:51 ® HaD reakce na …
-
havel> zboží je dost, firem taky. Na co koukat je, ale je to opravdu bludiště – žádné centrální uličky, ještě se tam ani já pořádně neorientuju a hrozně namačkaný na sobě. Připomíná mi to styl výstav na zimákách, v kulturákách apod. A při těch cenách – je to ostuda BVV.
reagovat - Neděle 21. března 2010 ve 23:40 ® havel
-
No, tak koukám, že výstava nebude žádná velká hitparáda – pořadatel se moc nevyznamenal. Vystavovatelům to teda fakt nezávidím
reagovat - Neděle 21. března 2010 ve 23:33 ® FOR FISHING
-
HaD> Už tolik nepij na výstavě, pak propaguješ „kámoše“…
reagovatZítra skočím do banky, vyberu úspory a koupím alespoň nějaký mírně jetý ZETOR. Na ten bude stačit o něco méně zlaťáků. Jo a zarezervuj mi tam nějakou tu kůži, místo spacáku bude dobrá…
))
- Neděle 21. března 2010 ve 23:28 ® HaD reakce na …
-
CeP> třetinu ne, ale na můj vkus až moc
reagovat - Neděle 21. března 2010 ve 23:22 ® CeP reakce na …
-
HaD> a podle nekterych fotek mi to prijde, ze zbylou tretinu zabiraji prodejci asijskych poutovych cetek.
reagovat - Neděle 21. března 2010 ve 23:16 ® HaD reakce na …
-
FOR FISHING> už ne
No, na ty traktory velký jak barák asi bude potřeba přivézt hodně velkej kufřík se zlaťákama
reagovat - Neděle 21. března 2010 ve 23:05 ® FOR FISHING
-
HaD> Tak já si Davide přijedu do Brna ne pro nějaký proutek, ale pro pořádný ZETOR…
reagovatBudu mít pořádný dopravní prostředek na cesty za rybama, letos v zimě jsem 2× zapadl, s traktorem se mi to nestane.
Jo a víš o tom, že na jedné reportážní fotce níže děláš reklamu MULTISONICU?
)
- Neděle 21. března 2010 ve 22:51 ® sus1 reakce na …
-
HaD> No, to jo.
reagovat - Neděle 21. března 2010 ve 22:50 ® HaD reakce na …
-
sus1> to ani ne. Ale výstaviště se teda moc nevyznamenalo. Navíc dvě třetiny haly zabírají traktory a až budou ve čtvrtek balit a my ještě budeme vystavovat dál, bude to zajímavý.
reagovat - Neděle 21. března 2010 ve 22:48 ® HaD
-
Robur> to jsem neviděl
reagovat - Neděle 21. března 2010 ve 22:47 ® sus1
-
HaD> Hmmm,že by některým vystavovatelům stačila jen Praha??
Tak to tam za týden v pátek bude opravdu prdlajs.
reagovat - Neděle 21. března 2010 ve 22:46 ® HaD
- reagovat
- Neděle 21. března 2010 ve 22:46 ® HaD
- reagovat
- Neděle 21. března 2010 ve 22:45 ® HaD
- reagovat
- Neděle 21. března 2010 ve 22:44 ® sus1
-
Robur>
reagovat - Neděle 21. března 2010 ve 22:43 ® HaD
-
fotky z výstaviště