Vyhledávání
Pstruhové zahájení 2010.
19.3.2010 | kamos007 | 11.408 zobrazení | 110 odpovědíLetošní zahájení se blíží!!!!
Jak jste připraveni na novou sezónu a jak se těšíte?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 16. dubna 2010 ve 21:01 ® kamos007 reakce na …
-
kubas> proč myslíš???
reagovat - Pátek 16. dubna 2010 ve 20:38 ® kubas reakce na …
-
bubu> to tak vypadá, že tomu prvnímu to bylo docela jedno
reagovat - Pátek 16. dubna 2010 ve 20:34 ® kamos007 reakce na …
-
bubu> ok
reagovat - Pátek 16. dubna 2010 v 19:52 ® bubu reakce na …
-
kamos007> Petře,jakákoliv manipulace s rybou ji,ať více či méně,škodí. Popřemýšlej,je li nutné fotit tyto ryby. Chápu,že máš radost z ulovené rybky,ale…
reagovat - Pátek 16. dubna 2010 v 18:07 ® kubas reakce na …
-
hraji> no a stoupe to dál, chytatelný to bude tak za týden nejdřív
reagovat. Včera to vypadalo víc než nadějně, ale přišla voda zvrchu a bylo vymalováno
- Pátek 16. dubna 2010 v 17:39 ® kamos007
-
tak jsem to byl skusit ráno jsem v 6:00 nahodil voda oproti včerejšku nebyla jak kafe a prutok byl o něco menší, ale jen 3 záběry a nic na břehu.tak jsem to po škole skusil znovu voda opadla od rána cca o 5 cm a byla poznatelně čistější výsledkem byli 4 potočmeni 15–25,5cm a ještě zhuba 10 nedobraných.
reagovat - Pátek 16. dubna 2010 v 9:52 ® hraji reakce na …
-
kubas> tak Svitavou teče krásných 14 kubíků, ideální na přívlač
reagovat - Pátek 16. dubna 2010 v 8:30 ® kubas
-
Tak přeji všem pstruhařům pěkné zahájení
reagovat - Pátek 16. dubna 2010 v 8:17 ® cormoran reakce na …
-
hering> Nádherný rybindy
reagovat - Pátek 16. dubna 2010 v 0:00 ® hering reakce na …
-
osprey> No a tohle je z předlońské zahájené.Menší 44 a větší 64.
Jak to bude zítra.Uvidíme?
reagovat - Čtvrtek 15. dubna 2010 ve 23:35 ® osprey reakce na …
-
Velmi pěkné ryby. Mě jen jednou něco takového spadlo.
reagovat - Čtvrtek 15. dubna 2010 ve 20:50 ® hering
- reagovat
- Čtvrtek 15. dubna 2010 ve 20:48 ® hering
-
No tak jsem se dnes dokopal a nachystal se na zítřejší svátek pstruhařů (poslední roky už to pro mě není až tak žhavé i když jsem u toho víc jak 20 let nechyběl).Pstruhovku si beru už jen z nostalgie.Posbíral jsem ze pstruhařiny co jsem loni různě poházel při končící sezoně tu v garáži,tu na půdě a zbalenej jsem byl za čtvrt hodiny!!!
frenky>pár fotek z loňské zahájené.Dva potoci 49 a 44cm.Oba jsem pustil,ale ani jeden se nedočkal konce pstr. sezony!!
Přeji všem pstruhařům krásnou zahájenou,pěkné úlovky a hlavně pohodu u vody.A těším se na zítřejší fotky „Z lovu“
reagovat - Čtvrtek 15. dubna 2010 v 19:15 ® kubas reakce na …
-
regulus> u Makra možná, tam jsem nebyl, ale v Obřanech a Maloměřicích je to v poho
reagovattak dobře 9 je dost, ale já čekal po týdnu pršení ještě něco horšího teda
- Čtvrtek 15. dubna 2010 v 19:13 ® regulus reakce na …
-
kubas> tobě se zdá 9 kubíků normální??? U Makra je to jako kafe.
reagovat - Čtvrtek 15. dubna 2010 v 19:05 ® kubas reakce na …
-
regulus> chčije ale voda je relativně čistá, až jsem byl překvapenej. Stouplá trochu je ale i podle čhmú je v normálu a má ideální stav vody.. Toš Svitava samozřejmě
reagovat - Čtvrtek 15. dubna 2010 v 18:59 ® regulus reakce na …
-
kubas> by mě teda zajímalo kde, vod rána nepřetržitě chčije …
reagovat - Čtvrtek 15. dubna 2010 v 18:36 ® kubas
-
Já dneska omrkl revír a vypadá pěkně.. trošku víc vody, ale je relativně čistá.. Takže můžu jít vcelku klidně spát žádnej kafeextrém mě nečeká
reagovat. kamos007: když si budeš chtít vzít pstruha, tak si za tím stůj a neschovávej se za nějaký záclony… To že by sis vzal pstruha jednou, dvakrát do roka není nic špatnýho, tak z toho nedělej kovbojku…
- Čtvrtek 15. dubna 2010 ve 14:23 ® kamos007
-
dneska při cestě ze šokoly jsem se díval na potok a teče vněm kafe s mlíkem a voda je zvednutá cca o 30 čísel.díval jsem se na netu na předpověď a zítra má srážek ubývat a na sobotu hlásí sluníčko
reagovat. tak snad se vypravím v sobotu nebo neděli.
- Čtvrtek 15. dubna 2010 ve 12:37 ® AdamHT reakce na …
-
kamos007> jj usím tam zajít, ale jak prší tak si asi počkám než vyrazím na řeku.
reagovat - Čtvrtek 15. dubna 2010 v 7:34 ® kamos007 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> kormoráni tu byli 2. a asi 4 volavky.ty důče kde byli byly dobře vypucované ža vnich nic neplavalo.ale u splavů kde čekali tam moc šanci nemají přotože velký pstruh je skovaný někde v díře nebo v těch bublinkách a vyjíždí jen výjmečně.dovoluji si říct ža ve většině splavů je po 35+.každoročně se tu chytí pár ryb okolo 40 i více.byl tu chycený po (před 3 lety) na mušku, který měl 46 cm a měl v sobě pd v délce 28 cm.nejlépe se pozná přítomnost velkého pstruha tak že v tom místě je skoro prázdno.
reagovat - Čtvrtek 15. dubna 2010 v 7:29 ® kamos007 reakce na …
-
frenki> asi jo.ale pokud by to bylo v místech kde se pytlčí záclonami tak to asi ne. na dolním konci jsme loni nebo kerý rok to bylo našli klacky a nanich záclony a bylo to hozené v rákosí u splavu a ten splav byl dokonale vybraný.
reagovat - Středa 14. dubna 2010 ve 23:41 ® frenki reakce na …
-
kamos007> a když by jsi přelstil toho 40 potočáka, pustil by jsi ho?
reagovat - Středa 14. dubna 2010 ve 23:25 ® osprey reakce na …
-
kamos007> Ale ty můžeš jít 16.4. k vodě a můžeš chytat. Tím ten princip nijak nepadá. Já taky půjdu a když to nebude k tomu, projdu se, sem tam nahodím, chvíli se budu prát s podmínkami, abych si dokázal, že nejsem baba a neuteču sotva uvidím trochu kalu.
Pro mě zahájení jen otvírá sezónu. Za ním jsou další dny. Nikdy v životě jsem si na zahájení nebral volno – a na druhou stranu snad nikdy v životě (pokud jsem měl patřičnou povolenku) jsem u toho nechyběl.
A pokud to na zahájení moc nejde, víc ryb přežije do dalších dnů a dá se pak slušně chytat třeba i celý květen.
reagovat - Středa 14. dubna 2010 ve 22:30 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kamos007> v lokalitě kde je povolený určitý odstřel kormoše byl střelen kormorán a po dopadu z něho vypadla 38cm velká štička. Tím chci říct,že pokud ten potok u tebe v zimě nezamrznul,tak kdo ví jestli se s těmi krásnými pstruhy ještě vůbec setkáš. Přeji ti krásné zážitky při zahájení. My máme výlov.Do zahájení pstruhové sezony zbývá jeden den,8 hodin,29 minut.Petrův zdar.
reagovat - Středa 14. dubna 2010 ve 21:09 ® kamos007 reakce na …
-
osprey> ale o ty ryby nejde jde o pryncip 16. dubna je svátek na který se těším od zimy.odpoledne se vyjasnilo tak možná pokud nezaprší protože hlásí jen déšť a déšť. tak se voda pročistí přece jenom je to malý potok.
reagovat - Středa 14. dubna 2010 v 19:14 ® osprey reakce na …
-
kamos007> Co bude v prdeli? Ty ryby nikdo neukradne – chytnou se v nejhorším o pár dní později.
reagovat - Středa 14. dubna 2010 v 15:47 ® kamos007
-
zahájení zdáse říct že je v háji.zvedla se voda a ještě ktomu se zakalila pokud zítra nemude pršet tak by to šlo ale jestli bude luchat i zítra tak to bude v pr.....
reagovat - Úterý 13. dubna 2010 v 17:51 ® kamos007
-
AdamHT> já jsem myslel že s tou povolenkou to je sranda a ono není???? tak jestli ne tak honem běž do svaz pro p povolenku!!!! Do zahájení pstruhové sezóny zbývají 2 dny, 13 hodin, 8 minut a 6 sekund
reagovat - Úterý 13. dubna 2010 v 17:35 ® AdamHT
-
:D ještě že jsem přes zimu vázal mouchy protože bych asi neměl na co chytat jak jsem na to zapoměl že už je to před dveřma
reagovat