Vyhledávání
Doufám, že tudy cesta nevede!?
19.3.2010 | jersey | 2.108 zobrazení | 10 odpovědí
http://www.novinky.cz/…it-ryby.html
Po pravdě,kdyby měly ryby vypadat takhle,asi bych si začal hledat nového koníčka.Hnus,jak z hororu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 23. března 2010 ve 22:44 ® peeter
-
oobčas sy vezmu sem tam pěknýho duháka potočáků jsem měl tři,takový co po vyoperování háčku by asi nepřežily,jinak jsem potočáky pouštěl.letos nás opět navštívyli kormorání a pěkně vyzbíraly co se dalo.tak nevím pro koho ty ryby šetříme.
reagovat - Úterý 23. března 2010 ve 22:30 ® peeter
-
někteří vysazení duhácí jsou bachratí s tupou hnusnou hlavou, podobnost čistě náhodná, takoví u mě dostanou milost,vyvolávají u mne podobné pocity jako ti mutanti, do huby bych to nevzal.
reagovat - Pondělí 22. března 2010 ve 22:32 ® Troopik
-
když jsem tu „rybu“ viděl málem jsem spadnul, ze židle jak jsem se lekl na druhou stranu v době kdy obrovsky narůstá počet lidí na zemi se nemůžeme divit takovýmto pokusům, ale i kdyby tyto pokusy, nedejbože, skončily nějakýmm úspěchem a možností tyto ryby normálně prodávat, k těm nejpotřebnějším (trpícím hladem) by se stejně nedostaly = všechny tyhle „výzkumy“ jsou k ničemu
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 15:33 ® MILHAUSKACHNA
-
Tak to asi bych nejedl
reagovat - Pátek 19. března 2010 ve 22:56 ® Magdalenka
-
To je hrozný opravdu hnus!!! Nechápu,jak tohle může někdo dovolit.
reagovatÚplně mě to děsí.. bojim.. bojim
- Pátek 19. března 2010 ve 20:05 ® džigit reakce na …
-
tomin> kecáš!Kdybys byl v Africe,nevěděl nic o originále,ještě by si byl vděčný
reagovatJenže smutné na tom je,že než jim pomoct normálně,vyhodí se za „výrobu amarounů“
- Pátek 19. března 2010 v 19:54 ® tomin
-
To je humus!!!!!! Ja myslel že mutanti sou jen ve filmu. Pro nakrmení lidí, příšerný!! Ryby jím , ale to bych do huby nedal
reagovat - Pátek 19. března 2010 v 19:24 ® jersey reakce na …
-
už ten titulek…nakrmit lidi.Děs,připadá mi to fakt jak z hororu.Pochopil bych,kdyby vymejšleli jídlo z mořských řas, ale ze zmutovaných zvířat????
reagovat - Pátek 19. března 2010 v 19:01 ® kamos007
-
mají zachránit ryby?????že je to zmutované neznamená že to není ryba.je to hnus.příroda tvořila druhy tak aby se jim žilo dobře a né tak aby byly tak macaté že ani pomalu nemůžou plavat.
reagovat - Pátek 19. března 2010 v 18:39 ® regulus
-
No popravdě řečeno, lidstvo si drahnou dobu koleduje o průser a tohle je dle mýho ta nejkratší cesta. Zastávám názor, že cokoliv geneticky modifikovanýho by se nemělo vůbec dostat na pulty obchodů. V případě zmutovanýho masa je to to samý. Ani jeden z těch šarlatánů nedokáže zaručit, že se to neprojeví za dvě tři generace, jde jim o jedinou věc, o peníze na další výzkum a je úplně jedno jestli tím primárním důvodem je touha bádat nebo touha po dobře placeným fleku ve výzkumném středisku. Osobně si nejsem jistý, jestli některý výzkumy nejsou jen zbytečně vyhozený peníze. Napadá mne v této souvislosti jen jedno dávný rčení.
Svět se změnil v prdel, všude, kam lidské oko dohlédne, je nasráno do výše dospělého člověka.
reagovat