Vyhledávání
Vnadící směs Marcel VanDenEynde a Robinson
16.3.2010 | joscz | 3.216 zobrazení | 6 odpovědí
Jaká máte zkušenosti s vnadící směsí těchto značek a čím je popřípadě doplňujete.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 21. února 2011 ve 12:06 ® superweb
-
Jakozto „feeder amateri“ si nechavame s kolegou michat zakladni ekonomickou smes v zemedelskych potrebach. Trochu od kazdeho srotu, neco susenych nitenek, zlehka kaprich granuli a pak zkouknem nabidku co jeste vypada zajimave. 50kg vyjde na cca 500 Kc a uz samo o sobe to voni zajimave. Vetsinou pak dle situace dokoupim nejakou predvonenou smes, s Robinsonem nemam spatnou zkusenost – treba ta cerna plotice, nebo to Lorpio(tam mam oblibenou takovou cervenou barvu, nazev nevim) a micham 1:2 se zakladni smesi, dle potreby mozno pridat hlinu, pisek, cervy…
reagovat
Podle me se vyznam tech prevonenych a pomerne drahych smesi precenuje. Ale je to jen muj nazor - Pátek 18. února 2011 v 9:33 ® Piranha
-
Roman 7> tez jsem mel TTX a to bylo neskutecny.Pripadalo mi to jako by to bylo nejak ovoneny nejakou kukuricnou esenci jak to paradne a cerstve vonelo.
reagovat - Úterý 16. března 2010 ve 20:24 ® Roman 7
-
Marcel VanDenEynde je výborný krmení a není moc složité na míchání .Jejich TTX je jedna z nejlepších.Mají 2,5 kg základní krmení černé a světlé Turbo .Do základu se dá přidat jakékoli krmení na cílovou rybu třeba cejn ,plotice Jejich tekuté a sypké posilovače používám hodně často.Co je zajímavé že skoro všechno krmení je slané.
reagovat - Úterý 16. března 2010 ve 20:07 ® tomashr
-
MVDE běžně užívají i závodníci na vysoké úrovni, tak to vyloženě špatné být nemůže. Robinson mi nic neříká, což ale nemusí nic znamenat, jen jsem to zatím nepotkal.
Jinak osobně míchám směsi pro běžné chytání (nezávodím) celkem jednoduše – rozmíchám TTX a nechám nabobtnat, udělá se taková kašička. V druhém kýblu promíchám krmící směs (u mě obvykle Lorpio, letos asi už pod značkou Mivardi, ale je to skoro to samé), obvykle trochu naředím strouhankou, pokud je větší proud, tak přidám trochu PV1 lepidla, někdy trochu hlíny. Jako partikl užívám asi nejčastěji kukuřici z plechovky, ale záleží na cílové rybě a dalších okolnostech. No a pak do toho naleju ten TTX, a míchám, případně trochu vody a je to. S posilovači a různými „exotickými komponenty“ si život obvykle nekomplikuji. Napsané to vypadá složitě, ale v reálu to je skoro hned.
Nechávám teď stranou otázku živé složky – je určitě VELMI důležitá, ale přímo nesouvisí s volbou značky krmení.
reagovat - Úterý 16. března 2010 v 19:12 ® MP-E65mm
-
Používám především Robinson, začínám na černé plotici která se mi opravdu osvědčila brzo z jara. Postupem jak se voda ohřívá měním na cejna,kapra i směs určenou na feeder. Ve finále zjistíš, že je vcelku jedno co tam hodíš, pokud tam ty ryby nebudou tak je nenalákáš na nic, pokud ano stačí když tam pošleš strouhanku
reagovatBer to z rezervou
Robinson kupuji protože na to něco nalákám, směs má dobrou konzistenci a obal je pěkný
a hlavně za dobrý peníz
- Úterý 16. března 2010 v 17:45 ® HaD
-
Marcel VanDenEynde – s touhle směsí si pamatuji, že jsme někde chytali a kamarád, co ji používal, ji hodně chválil. Ale kdy a kde a co to bylo už si nepamatuju :-/
reagovat