Vyhledávání
Berkley Tactix
14.3.2010 | Tarzan | 11.045 zobrazení | 94 odpovědí
Dobrý večer, můj dotaz se týká prutu Berkley Tactix 210/2–12g, který v obchodě-odkaz dole nabízejí i s navijákem zdarma za 699. Ta cena se mě zdá nějaká nízká a tak se obracím na vás. Zajímá mě jestli s tímto prutem máte zkušenosti. Obchod: http://www.hobby-g.cz/…-ZDARMA.html
Děkuji za pomoc
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 4. října 2013 ve 13:15 ® Jarda Š.
-
Ten proutek jsem si v době, kdy bylo zadáno toto téma, koupil a rozhodně nelituji. Na rotačky vel. 1 a malé woblery je velmi dobrý. Opravdu výborný poměr mezi cenou a kvalitou. Jediná vada byla, že hned při prvním pokusu uvolnit nástrahu prutem se vylomil kroužek z koncového očka, tak jsem dal jiné a od té doby všechno v pohodě). S tím navijákem (Mitchell Avocet Steel 2000) se dokonce i dá vláčet, ale je to evidentně takový fórový plasťáček (např. má kuličkové ložisko v plastovém pouzdře), takže na prut nasadit něco bytelnějšího a dodaný si nechat jako rezervní.
reagovat - Neděle 21. března 2010 v 18:07 ® reakce na …
-
osprey> AHa tak to jo tak to sry to jsem nevedel…
reagovat - Neděle 21. března 2010 v 17:49 ® Robur
-
Osprey, on je inovovaný tím, že jsem uhlíkovou špičku zlomil před siganlizační částí, tak jsem přesunul koncové očko a vznikla zajímavá věcička.
reagovat - Sobota 20. března 2010 ve 22:17 ® pipa
-
neni špatnej …
reagovat - Sobota 20. března 2010 ve 22:02 ® osprey reakce na …
-
Ruzzzik> Je tam psáno, že je to quiver – to je něco jako picker – prut s jemnou výměnnou špicí.
Tam se ta vrhací zátěž udává zcela jinak než u vláčáků.
I když mám pocit, že zrovna tenhle model znám a fakt to moc UL není. Ale do vláčáku na 60 g to má podstatně dál.
reagovat - Sobota 20. března 2010 ve 21:28 ® Dredaty reakce na …
-
Ruzzzik> mozna kdyby sis to lip precetl a znal ten prut, tak to pochopis.
reagovat - Sobota 20. března 2010 ve 21:13 ® reakce na …
-
Robur> Prej do 60g vlacak na ul
reagovattak to si mazak:)
- Sobota 20. března 2010 ve 20:23 ® Dredaty reakce na …
-
osprey> Jsem prave taky postrehl, ze jsou si ty dve znacky posledni dobou nejak moc blizke. Zkusim se na to zeptat jeste v privlaci.
reagovat - Sobota 20. března 2010 ve 20:15 ® osprey reakce na …
-
Dredaty> Hodně produktů od Cormoranu jsou v poslední době převlečené Daiwy. Ale už roky jsem od nich neměl nic v ruce. Chce to zkusit.
Třeba budu chytřejší po veletrhu.
reagovat - Sobota 20. března 2010 v 16:27 ® Dredaty
-
osprey> dik, snad se mi podari ho nekde zahlednout a osahat, ale stve me jen ta jedna civka. Nevis jak si vedou navijaky Cormoran, aspon treba z doslechu? Me celkem zaujal treba tenhle http://www.tropicliberec.cz/…er-8pif-2000 , akorat se mi zda, ze ta brzdova matice celkem dost trci.
reagovat - Pátek 19. března 2010 ve 23:09 ® osprey reakce na …
-
Dredaty> Crossfirem jsem si točil na krámě a udělalo to na mě za tu cenu docela dojem. Opakuji – za tu cenu.
reagovat - Pátek 19. března 2010 ve 22:23 ® Tarzan
-
Ok stejně dík
reagovat - Pátek 19. března 2010 ve 22:21 ® Robur
-
končím debatu, je to o hovně
reagovat - Pátek 19. března 2010 ve 22:19 ® Tarzan
-
No budu chytat na ty nástrahy jak jsem psal. Je to tak od 2 do 10 gramů bych řek tak by se možná šikl ají ten light ale nezlomím ho když půjdu vyloženě na štiky na rybníček?
reagovat - Pátek 19. března 2010 ve 22:13 ® Robur
-
ele to je pořád o individ. pocitu, já mám na quiveru od Dragonu napsáno do 60gramů a mám ho na UL vláčku, prut který utáhne malé i větší nástrahy a ještě trochu pracuje je dle mého mezi 10 až 25 možná 30g, pokud dáš méně či více, tak už tíhneš k těžké či hondě lehké přívlači. Do toho si tam lae výrobce napíše něco, co vůbec nesedí.
reagovat - Pátek 19. března 2010 ve 21:36 ® Tarzan reakce na …
-
Robur> Jo já vím ale teď řeším tu gramáž chce to někoho kdo se v tom aspoň trochu vyzná a to já nejsem
reagovat - Pátek 19. března 2010 ve 21:26 ® Robur
-
základ je jít do obchodu, vybrat ze tří modelů a pak se zeptat, líbí se mne a, b, c. CO doporučíte z těch tří a nenech si doporučovat e,f, g, bo si nekoupíš nikdy nic nebo jo, ale bude to stejný výstřel od pasu jako kdyby jsi se neptal. Na netu bez osahání nic nekupuj. Nebo jeď na ten veltrh a celé martirium si ušetříš.
reagovat - Pátek 19. března 2010 ve 20:29 ® Tarzan
-
Robur> jak ve zvláštní škole já vím, ale jak se mám do prčic rozhodnout?? Tenhle prut u nás nemají
reagovat - Pátek 19. března 2010 ve 20:26 ® Robur
-
počkej podívám se do kříšťálové koule...........................................................tak už se to rozjasňuje a koule říká, že když půjdeš k řezníkovi, tak prý uvidíš jen maso, ale pokud by jsi šel do slušně zásobené rybařiny, tak by tam něco mít mohli. Chlape prober se, to jsou otázky jak v …
reagovat - Pátek 19. března 2010 ve 20:23 ® Dredaty reakce na …
-
Tarzan> to urcite ne, muzes mit 10 prutu stejne gramaze i delky, ale od jineho vyrobce nebo jen jiny model a ani jeden nebude stejny. Maximalne si muzes vzit do ruky stejny model ruzne gramaze nebo stejne gramaze a jine delky a „potrepat“ si s nim abys poznal odlisnosti. Ale zkusit treba draka 5–20g 240cm a to tvoje shimano a myslet si, ze je to to stejne a jen jinak vypada je blbost. Snad to chapes.
reagovat - Pátek 19. března 2010 ve 20:12 ® Tarzan
-
Hele myslíte že když půjdu do obchodu a kouknu se na nějaký jiný pruty stejné gramáže a délky tak to bude srovnatelný s tímhle šimánkem?
reagovat - Pátek 19. března 2010 v 19:40 ® skwor reakce na …
-
Tarzan> Nejspíš těch 5–20g (ML), to bych viděl jako zlatou střední cestu.
reagovat - Pátek 19. března 2010 v 19:35 ® Dredaty reakce na …
-
Tarzan> Shimano neznam, z tech levnejsich mel kamos tohle http://www.rsp-fishing.cz/…-2-40m-5-25g a chytat se s tim dalo. Pokud chces chytat woby do 7cm s lopatkou jako ty na obrazku, ne nejake s velkou lopatkou jako treba Shad rap, tak bych bral tu gramaz do 25g.
reagovat - Pátek 19. března 2010 v 19:25 ® Tarzan
-
No já už jsem tak natřičtvrtě rozhodnutej pro to shimano forcemaster délky 2,40 jen ta gramáž.....
reagovat - Pátek 19. března 2010 v 19:17 ® Dredaty reakce na …
-
Tarzan> Co se tyce gramaze na to co uvadis, tak bych volil kolem 5–25g. Osobne mi tyhle pozadavky splnuje Team Dragon 7–21g, ale to uz je mimo tvoje pozadavky.
reagovat - Pátek 19. března 2010 v 19:15 ® Dredaty reakce na …
-
Tarzan> Aby to chytani stalo tak nejak za to, tak na gumy potrebujes „uplne“ jiny prut nez na rotacky a woby. Da se sehnat prut, ktery to co chces relativne zvladne, ale nevim jestli v te cene jakou pozadujes. Do minule sezony jsem nekolik let vlacel se starou laminatovou sazavou. Ale az kdyz sem si koupil novy prut jsem poznal, jake to vlasne je mit kvalitnejsi prut urceny na to a to. Chytat se da na cokoliv, zalezi jen na tobe, jaky z toho chces mit pozitek.
reagovat - Pátek 19. března 2010 v 19:07 ® Dredaty reakce na …
-
osprey> Kdyz uz ses tady zminil o te Daiwe Crossfire, mas s ni nejake zkusenosti? Divam se po necem na UL a Sirio se mi zrovna kupovat nechce. Je k ni jen jedna civka ze?
reagovat - Pátek 19. března 2010 v 19:03 ® Tarzan
-
Teď nastane dilema light nebo medium/light moje představa o nástrahách je následující
reagovat - Pátek 19. března 2010 v 18:28 ® osprey reakce na …
-
Tarzan> Tak vláčej s ním. Je určitě použitelný.
reagovat - Pátek 19. března 2010 v 15:11 ® Tarzan
-
Naviják vlastním tenhle a snad by šel ze začátku použít. Koupil jsem ho u nás za necelejch 600 http://www.rybarshop.cz/…HTER-RSQ-940
reagovat