Vyhledávání
Zkušenosti s firmou Robinson
12.3.2010 | Knak | 2.868 zobrazení | 8 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s výrobky od firmy Robinson? Používáte od této firmy navijáky na feeder a nebo feederové pruty?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 25. června 2010 v 11:09 ® kerob
-
Mam Diaflex chvejivku a je to dokonalej klacek… vse od sedla navijaku pres ocka az po blank snesou nejprisnejsi meritka. Rada Cortez je taky super. Nizsi rady jsou uz hodne o kompromisu.
reagovat
Kazdopadne navijak bych si od Robinsonu fakt nekoupil. Rotacky jsou sice levny, ale jsou z mekkyho dratu a maj pomerne mizerny hacky… - Čtvrtek 24. června 2010 v 19:39 ® osprey reakce na …
-
cormaxx> Kdybys to opravdu chtěl dělat, dej to recenzí, tady to rychle zapadne.
reagovat - Čtvrtek 24. června 2010 v 19:38 ® rimar reakce na …
-
cormaxx> ahoj a nemohl by jsi o tom diplomatu napsat něco víc prosím nějaké tvoje zhodnocení, jakou má akci jak se sním chytá jak nahazuje jakou gramáž mají špičky atd. vybírám si hevíčko feedr a tenhle mne docela zaujal děkuju ahoj M
reagovat - Pondělí 15. března 2010 ve 21:53 ® cormaxx
-
Mám Diplomat feeder a splňuje to co od něj chci,takže jsem spokojen
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 19:45 ® Losfedos
-
mam Corteza UL od Robinsnu a velka spokojenost.
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 8:35 ® ollo
-
Ako každa značka majú a šity aj dobré veci ,udice na prívlač veľmi dobre ,cena – kvalita.Mám 2 navijaky 6 rokov a kevlar feeder som spokojný .
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 13:53 ® HaD reakce na …
-
pokud vím, některé věci používala i česká repre v přívlači, takže to nebudou špatné věci
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 9:19 ® Knak
-
Já mám od této firmy prut na vláčení a s tím jsem velice spokojen je to Cortéz 1.5–12g. Zajímají mě i jiné výrobky od Robinsonu.
reagovat