Vyhledávání
DO ROKU 2013 VRÁTIT DO ČESKÝCH ŘEK LOSOSY I BEZ POLITIKY
12.3.2010 | DJ | 2.527 zobrazení | 27 odpovědí
Máte pravdu, že tohle s rybama nemá moc co dělat. Kuba nakonec na kandidátce nebude :(
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 16. března 2010 v 0:12 ® jersey
-
Losos je to červený, co mi tak strašně chutnalo na rybářským bále??? No tak to je tutovka.Okamžitě vrátit do našich vod!!!
A teď vážně:Cením si té snahy,která již desátým rokem běží, ale v tomto jsem skeptik.Myslím, že vzhledem k umělým překážkám na našich řekách to bude hoooodně skřípat.Ale tak trochu tajně doufám,že se mýlím…
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 17:54 ® chosebaits reakce na …
-
džigit> Na mě už taky.
reagovatNejvíc lítám po zahradě,nebo tu zaleju a mám rousňáky i v období sucha.Mít svuj vlastní chov by byl určitě supr,nebo sumejši mají velkou spotřebu.
- Pátek 12. března 2010 v 17:16 ® džigit reakce na …
-
chosebaits> Po zahradě,jak po zahradě,ale ve městě na mně už zavolali i policajty…
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 16:35 ® chosebaits reakce na …
-
džigit> To žížaliště schvaluji,také bych nějaké potřeboval.Kdo má pořád lítat s baterkou v noci po zahradě.
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 16:18 ® džigit reakce na …
-
chosebaits> bazalka a cherry rajské do květináče a taky hlína „v akci“ no nekup to! A navíc, co se mně týče založím si ještě ve sklepě žížaliště.
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 15:51 ® chosebaits reakce na …
-
džigit> tady sněží a tak k čemu ti toto bude?
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 14:02 ® džigit reakce na …
-
chosebaits> á prdlačky Tesco,skončil jsem v Hrombachu nakupováním chybějících zahradnických potřeb,kvítek a semen :-/
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 11:56 ® DJ reakce na …
-
Robur> Článek o hodpodaření na pstruhové vodě má jistě svou odbornou hodnotu. Já ji ale neocením, protože nemám dostatečný vzdělání a nemám v okoli žádnou pstruhovku pro vytvoření reálný představy. Dle jednoduchý představy a trochy selskýho rozumu co mám by to ale mohlo fungovat.
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 11:33 ® chosebaits reakce na …
-
džigit>
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 11:30 ® džigit reakce na …
-
chosebaits> mně už z toho času venku hrabe!Jdu se na NĚ podívat aspoň do Tesca
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 11:20 ® chosebaits reakce na …
-
džigit> také věnuji
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 11:08 ® džigit reakce na …
-
chosebaits> ale teď jsi tady,tak se věnuj rybám
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 11:01 ® chosebaits
-
Vrátit lososa je šlechetné,ale naše vody a náš stát potřebuje určitě spoustu jinýh věcí než lososi.
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 10:54 ® Robur
-
to by takové fórum muselo být věnované každé straně, snad až ná pár výjímek, což jsou strany nové bez přeběhlíků a starých tváří.
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 10:45 ® džigit
-
Vzhledem k tomu,že má Robur pravdu-politika na ryby nepatří,navrhuji toto fórum zrušit,nebo pozměnit téma fóra.Sorry,myslel jsem,že tohle bylo dotyčným pánem opravdu řečeno
reagovatNic to ovšem nemění na mém názoru,že kluci,kteří se o tohle opravdu snaží si zasluhují obdiv nás VŠECH!!!
- Pátek 12. března 2010 v 10:26 ® DJ reakce na …
-
Robur> Děkuju za příspěvek do diskuze. Obří bradavice byla jen vodítkem k jedinci, kterého nechci brát úst. O rybařině v programu nic nemá. V programu má totiž jen masová témata, které ocení lidé bez hlubšího přehledu. Například podpoříme český hokej, protože to ocení hospodský franta a Sáblíkové postavím halu a zruším poplatky u lékaře které jsem shodou náhod před lety prosazoval. Fórum které jsem založil má pouze evokovat faleš se kterou tento člověk přichází a i když to není o rybách, týká se to ať chceš nebo ne nás VŠECH !!!
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 10:20 ® Robur
-
http://www.chytej.cz/…-p-revirech/ klidně bych se nebránil diskutovat o tomhle článku
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 10:12 ® Robur
-
DJ, prober se a přestaň sem tahat politiku. Pokud Paroubek něco slíbil, tak napiš kdy a kde. Napiš Paroubek a invektivy o obří bradavici si nech od cesty. A o tom koho kdo má volit nech rozhodnout dotyčného člověka sám. NEznám žádnou stranu, která má v programu něco o rybařině, ale jde spíš o všeobecnou kulturu vůbec. To jak někdo vypadá můžeš posuzovat max. z jeho chování, oblékání a vyjadřování atp. Totéž mne vadí i když se píše o jiných politicích a lidech. To jen pro případ, že by mne chtěl někdo škatulkovat.
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 9:53 ® DJ
-
Každej z vás tady má pravdu chlapi. Už jsem také četl o projektu navrácení lososa. Tohle Fórum ale není ani tolik o lososech, jako o tom, že nám vlastně kdokoli může slíbit něco, co už vlastně pár let běží. A jako odborníka mohou vybrat nějakou známou tvář z řad. Jakub by mohl být na kandidátce vedle Šlégra
reagovatMožná to přeháním, ale směr kterým se tahle zem žene mě malinko děsí a proto, pokud je tu někdo kdo by chtěl volit socany, ať to prosím nedělá. petrikveprik dobře napsal, že je fajn něco udělat, ale další věc je se to starat.
- Pátek 12. března 2010 v 9:11 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Co se týče vrácení lososů – je to velmi krásná představa,pantátové by se museli domluvit o zrušení tří překážek a investovat dost velký balík. Ale znáte to jak to u nás chodí.Z velkého balíku na lososy ve finále se stane balíček na zlatý prstýnek.Něco o tom vím a nemíním to více rozebírat.Je to pouze můj osobní názor.
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 8:58 ® hraji
-
Vracení lososa do českých řek přirozeným způsobem (to prosím zdůrazňuji), tedy tak, že se v dospělosti vrátí sami proti proudu na trdliště a vytřou se tady, je nesmírně důležité. Protože nejde jen o lososa, jde o další druhy ryb, které k nám dříve Labem táhly proti proudu. Nejde o tu rybu samotnou, jde o to, že se ekosystém vrací do stavu, který dovoluje přirozenou migraci a tedy ten nejpřirozenější způsob obnovy rybí obsádky. Jestli to má vazbu na volby neumím posoudit a nebudu se k tomu vyjadřovat. Kdo problematiku sleduje tak ví, že se pokusy s jikrami lososů ze Švédska i odjinud dělají roky a že se pár lososů do Kamenice vrátilo. Fungovat to tedy může
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 1:27 ® cercer reakce na …
-
džigit> njn,co naděláš..
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 1:10 ® džigit reakce na …
-
cercer1> to ještě dotyčný určitě nevěděl,že se mu to jednou hodit do předvolebního krámu :-/
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 1:07 ® cercer
-
džigit> jj,máš pravdu..do té řeky se vysazuje již více jak 10 let..projekt losos2000-měl jsem tu čest s ještě pár kamarády,, být u toho" a vysadit si ,,svého" lososa osobně
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 0:47 ® džigit reakce na …
-
DJ> prd.l je,že do jedné řeky už se ho snaží vrátit i bez přičinění onoho dotyčného „slibotechny“.Dokonce se už něco vrátilo.Těm borcům fandím-on o nich asi ví jen ze stranického tisku
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 0:43 ® DJ reakce na …
-
petrikveprik> Vlastně jsi zodpověděl vše na co se musí ptát člověk s trochou selského rozumu:)
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 0:39 ®
-
jj já věřím, že do roku 2013 nasypou do nějaké řeky pár lososů – proč ne? Otázkou je, jestli tam něco bude i v roce 2014 a jestli vysazování bude pokračovat..
reagovat