Chytej.cz

DO ROKU 2013 VRÁTIT DO ČESKÝCH ŘEK LOSOSY I BEZ POLITIKY necteno

12.3.2010 | DJ | 2.530 zobrazení | 27 odpovědí

Máte pravdu, že tohle s rybama nemá moc co dělat. Kuba nakonec na kandidátce nebude :(

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 16. března 2010 v 0:12 ® jersey
jersey

Losos je to červený, co mi tak strašně chutnalo na rybářským bále??? No tak to je tutovka.Okamžitě vrátit do našich vod!!! :-))

A teď vážně:Cením si té snahy,která již desátým rokem běží, ale v tomto jsem skeptik.Myslím, že vzhledem k umělým překážkám na našich řekách to bude hoooodně skřípat.Ale tak trochu tajně doufám,že se mýlím…

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 17:54 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

džigit> Na mě už taky.:-D Nejvíc lítám po zahradě,nebo tu zaleju a mám rousňáky i v období sucha.Mít svuj vlastní chov by byl určitě supr,nebo sumejši mají velkou spotřebu.pivo

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 17:16 ® džigit reakce na …

chosebaits> Po zahradě,jak po zahradě,ale ve městě na mně už zavolali i policajty… :-)

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 16:35 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

džigit> To žížaliště schvaluji,také bych nějaké potřeboval.Kdo má pořád lítat s baterkou v noci po zahradě.

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 16:18 ® džigit reakce na …

chosebaits> bazalka a cherry rajské do květináče a taky hlína „v akci“ no nekup to! A navíc, co se mně týče založím si ještě ve sklepě žížaliště.

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 15:51 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

džigit> tady sněží a tak k čemu ti toto bude?

reagovat
Pátek 12. března 2010 ve 14:02 ® džigit reakce na …

chosebaits> á prdlačky Tesco,skončil jsem v Hrombachu nakupováním chybějících zahradnických potřeb,kvítek a semen :-/

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 11:56 ® DJ reakce na …
DJ

Robur> Článek o hodpodaření na pstruhové vodě má jistě svou odbornou hodnotu. Já ji ale neocením, protože nemám dostatečný vzdělání a nemám v okoli žádnou pstruhovku pro vytvoření reálný představy. Dle jednoduchý představy a trochy selskýho rozumu co mám by to ale mohlo fungovat.

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 11:33 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

džigit> 8-(

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 11:30 ® džigit reakce na …

chosebaits> mně už z toho času venku hrabe!Jdu se na NĚ podívat aspoň do Tesca

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 11:20 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

džigit> také věnuji

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 11:08 ® džigit reakce na …

chosebaits> ale teď jsi tady,tak se věnuj rybám :-P

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 11:01 ® chosebaits
chosebaits

Vrátit lososa je šlechetné,ale naše vody a náš stát potřebuje určitě spoustu jinýh věcí než lososi.

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 10:54 ® Robur
Robur

to by takové fórum muselo být věnované každé straně, snad až ná pár výjímek, což jsou strany nové bez přeběhlíků a starých tváří.

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 10:45 ® džigit

Vzhledem k tomu,že má Robur pravdu-politika na ryby nepatří,navrhuji toto fórum zrušit,nebo pozměnit téma fóra.Sorry,myslel jsem,že tohle bylo dotyčným pánem opravdu řečeno :-) Nic to ovšem nemění na mém názoru,že kluci,kteří se o tohle opravdu snaží si zasluhují obdiv nás VŠECH!!!

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 10:26 ® DJ reakce na …
DJ

Robur> Děkuju za příspěvek do diskuze. Obří bradavice byla jen vodítkem k jedinci, kterého nechci brát úst. O rybařině v programu nic nemá. V programu má totiž jen masová témata, které ocení lidé bez hlubšího přehledu. Například podpoříme český hokej, protože to ocení hospodský franta a Sáblíkové postavím halu a zruším poplatky u lékaře které jsem shodou náhod před lety prosazoval. Fórum které jsem založil má pouze evokovat faleš se kterou tento člověk přichází a i když to není o rybách, týká se to ať chceš nebo ne nás VŠECH !!!

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 10:20 ® Robur
Robur

http://www.chytej.cz/…-p-revirech/ klidně bych se nebránil diskutovat o tomhle článku

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 10:12 ® Robur
Robur

DJ, prober se a přestaň sem tahat politiku. Pokud Paroubek něco slíbil, tak napiš kdy a kde. Napiš Paroubek a invektivy o obří bradavici si nech od cesty. A o tom koho kdo má volit nech rozhodnout dotyčného člověka sám. NEznám žádnou stranu, která má v programu něco o rybařině, ale jde spíš o všeobecnou kulturu vůbec. To jak někdo vypadá můžeš posuzovat max. z jeho chování, oblékání a vyjadřování atp. Totéž mne vadí i když se píše o jiných politicích a lidech. To jen pro případ, že by mne chtěl někdo škatulkovat.

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 9:53 ® DJ
DJ

Každej z vás tady má pravdu chlapi. Už jsem také četl o projektu navrácení lososa. Tohle Fórum ale není ani tolik o lososech, jako o tom, že nám vlastně kdokoli může slíbit něco, co už vlastně pár let běží. A jako odborníka mohou vybrat nějakou známou tvář z řad. Jakub by mohl být na kandidátce vedle Šlégra :-) Možná to přeháním, ale směr kterým se tahle zem žene mě malinko děsí a proto, pokud je tu někdo kdo by chtěl volit socany, ať to prosím nedělá. petrikveprik dobře napsal, že je fajn něco udělat, ale další věc je se to starat.

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 9:11 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Co se týče vrácení lososů – je to velmi krásná představa,pantátové by se museli domluvit o zrušení tří překážek a investovat dost velký balík. Ale znáte to jak to u nás chodí.Z velkého balíku na lososy ve finále se stane balíček na zlatý prstýnek.Něco o tom vím a nemíním to více rozebírat.Je to pouze můj osobní názor.

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 8:58 ® hraji
hraji

Vracení lososa do českých řek přirozeným způsobem (to prosím zdůrazňuji), tedy tak, že se v dospělosti vrátí sami proti proudu na trdliště a vytřou se tady, je nesmírně důležité. Protože nejde jen o lososa, jde o další druhy ryb, které k nám dříve Labem táhly proti proudu. Nejde o tu rybu samotnou, jde o to, že se ekosystém vrací do stavu, který dovoluje přirozenou migraci a tedy ten nejpřirozenější způsob obnovy rybí obsádky. Jestli to má vazbu na volby neumím posoudit a nebudu se k tomu vyjadřovat. Kdo problematiku sleduje tak ví, že se pokusy s jikrami lososů ze Švédska i odjinud dělají roky a že se pár lososů do Kamenice vrátilo. Fungovat to tedy může

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 1:27 ® cercer reakce na …
cercer

džigit> njn,co naděláš..

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 1:10 ® džigit reakce na …

cercer1> to ještě dotyčný určitě nevěděl,že se mu to jednou hodit do předvolebního krámu :-/

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 1:07 ® cercer
cercer

džigit> jj,máš pravdu..do té řeky se vysazuje již více jak 10 let..projekt losos2000-měl jsem tu čest s ještě pár kamarády,, být u toho" a vysadit si ,,svého" lososa osobně:-)

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 0:47 ® džigit reakce na …

DJ> prd.l je,že do jedné řeky už se ho snaží vrátit i bez přičinění onoho dotyčného „slibotechny“­.Dokonce se už něco vrátilo.Těm borcům fandím-on o nich asi ví jen ze stranického tisku :-D

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 0:43 ® DJ reakce na …
DJ

petrikveprik> Vlastně jsi zodpověděl vše na co se musí ptát člověk s trochou selského rozumu:)

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 0:39 ® 

jj já věřím, že do roku 2013 nasypou do nějaké řeky pár lososů – proč ne? Otázkou je, jestli tam něco bude i v roce 2014 a jestli vysazování bude pokračovat..:-))

reagovat