Vyhledávání
sonar
10.3.2010 | radek1 | 3.937 zobrazení | 11 odpovědí
Chtěl bych poradit jaké máte skušenosti s echolotem Eagle Cuda 300 Fishfinder nebo doporučit jiný do 5000Kč. Chytám Hlavně na přehradách v ČR.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 21. března 2010 v 0:52 ® jersey
-
Já teda nevím, třeba se pletu, ale pokud si v usa koupíš značkovej echolot,což schvaluju, (před asi pěti či šesti lety sem si ho odtud nechal dovézt za opravdu super prachy), tak když tady má výrobce zastoupení, měl bys případnou záruční opravu bez problémů uplatnit tady.Opravte mě někdo,pokud tomu tak není, ale asi by nebyl problém si to zjistit.
Jinak podotýkám, že mám echolot Garmin a chodí úplně bez problémů.Myslím,že pokud koupíš dobrou značku,není se čeho obávat.
reagovat - Neděle 21. března 2010 v 0:50 ® jersey
- reagovat
- Sobota 20. března 2010 ve 23:45 ® macek2 reakce na …
-
LeoC> obvykle ne.jem když má prodejce akci a když kupuješ dražší model tak bývá baterka zdarma.
reagovat - Sobota 20. března 2010 ve 22:17 ® LeoC
-
Tak mě napadlo, bývá u echolotů součástí balení i baterie nebo ta se musí dokoupit zvlášť?
reagovat - Sobota 20. března 2010 v 15:44 ® Zubac65
-
Zdravím lovce sumcu,najde se někdo kdo mi poradí.Koupil jsem Lowrance 125,ale nejsem z toho moc chytrý.Mohl by mi nějaky obbornik na lov na vabničku poradit jak sonar nadstavit krok za krokem,abych pod lodí viděl olovo a nástražní rybu.děkuji za každou profi radu.zdar
reagovat - Pátek 19. března 2010 ve 21:58 ® LeoC
-
Konkrétně se jedná o HUMMINBIRD 718, u nás cenově kolem 8 tis., možnost připojení GPS (není v základu), podrobnější popis na:
http://www.tropicliberec.cz/…hfinder-718x
reagovat - Pátek 19. března 2010 v 19:17 ® Stroft
-
Jo, ještě k tomu co píše LeoC-z USA to máš do týdne doma,idealní platba je přes Paypal.
reagovat - Pátek 19. března 2010 v 19:14 ® Stroft
-
Dobře to zvaž,echolot do 5000,–je z oddělení dětských hraček.Určitě ho nechceš kupovat na jednu sezónu a nasledný prodej takového sonaru je beznadějný.Raději kup v USA,pokud tedy oželíš češtinu,záruku a metry.Bez GPS bych nekupoval.Štastnou ruku při výběru.
reagovat - Čtvrtek 18. března 2010 ve 22:35 ® LeoC
-
Na ebay jsem narazil na sonary, které se vejdou do částky 5 tis. Kč a to i s dopravou. Problém je samozřejmě v záruce, nevím, jak se to řeší a navíc cesta ze Států je dost dlouhá. Je na zvážení, zda tato rizika vykompenzuje zhruba 1/2 cena.
Taky by mne zajímalo, zda sonary, které jsou běžně k dostání v našich e-shopech a nabízejí české menu, mají obecně menu v češtině i u výrobků, které se kupují v USA nebo jestli lze u nich dodatečně češtinu naistalovat.
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 18:22 ® LeoC
-
Sám taky uvažuju o koupi sonaru, ale zatím si nejsem zcela jist, zda ho plně využiju. Pročetl jsem spoustu názoru a rad a moje doporučení je následující:
"uvaž sám, kolikrát ho v roce použiješ a na co ho chceš použít. Zkušení borci budou tvrdit, že je třeba koupit sonar s GPS, jiní budou tvrdit, že se neobejdeš bez té či oné funkce. Do 5 tis. nekoupíš žádnou pecku a než kupovat něco jednoduchého, tak si připomenu jedno heslo: nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci. Tím chci říct, že pokud si přesvědčen o tom, že sonar budeš hodně a smysluplně využívat, tak bych cenovou hladinu zvednul alespoň o 2–3 tisíce.
Jinak bych řešil situaci tím, že bych si třeba na víkend sonar půjčil. Ale je to jen a jen můj názor a je na Tobě jestli si ho vezmeš za svůj.
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 17:26 ® macek2
-
tebou zminěný sonar nemám ale pkud ti můžu poradit tak nezáleží jakou značku zvolíš jestli eagle,lowrenc,humumbird pokud do toho chceš dát „jen“ 5000 kč, mel bys vědět na co ho potřeboješ pokud jsi kaprař tak ti bohatě vystačí ale jestli ho chceš i na sumce ( vábnička) tak bys mel lepší pořídit si výkonější model např.lowrence 85,125..
reagovat