Chytej.cz

Vltava v Českých Budějovicích necteno

10.3.2010 | Rybapych | 3.028 zobrazení | 11 odpovědí

Zdraví Vás všechny Už jste někdo byl vyzkoušet Vltavu v Č.B.?Pod papírnou,v Č.Vrbným atd.?Nezlobte se,ale už jsem nadrženej a nevím,kam vyrazit!Díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 19. dubna 2010 v 11:54 ® osprey reakce na …
osprey

Snipper2> Nepoužívám MHD. Chodil jsem pěšky z nádraží po celém městě. Kamkoli. S čímkoli.

Letos už bych mohl jezdit autem, ale stejně některé vycházky odchodím jako dřív.

To chození kolem vody je jedna z nejpřínosnějších věcí, co člověk může udělat. Mě to naučilo skoro všechno, co umím.

reagovat
Pondělí 19. dubna 2010 v 11:28 ® Snipper2
Snipper2

tajně jsem trošku doufal, že mi poradíte zastávku mhd kde mám vystoupit a kam jít .-D

reagovat
Středa 14. dubna 2010 ve 23:47 ® osprey reakce na …
osprey

Snipper2> No, až tam budeš, zjistíš, že je to solidní regulačka. Ve městě jsou na Vltavě celkem tři nadjezí, z nichž jedno vzdouvá i dolní tok Malše. To je totální regulačka – navíc zakopaná do kamene a betonu. Ale kdybych chtěl chytit kapra, paradoxně bych tam tomu věřil nejvíc. Flek si vyber sám, já do ČB kvůli kaprům nejezdím.

Ta nadjezí na Vltavě jsou velká a monotónní a flek se tam bude hledat těžko.

A s ohledem na charakter vody si vezmi dost krmení a slušně si zakrm. Ryb je tam zatím docela dost.

reagovat
Středa 14. dubna 2010 ve 23:40 ® Snipper2
Snipper2

hele položenou, kaprařina

reagovat
Středa 14. dubna 2010 v 18:00 ® osprey reakce na …
osprey

Snipper2> A co bys chtěl chytat?

reagovat
Středa 14. dubna 2010 v 15:23 ® Sander reakce na …
Sander

Snipper2 > teda v Budějkách bych nechtěl bejt ubytovanej na kolejích, jezdí tam vlaky docela dost často.

Zkus se optat Scanixe, ten by mohl vědět místo i spoj.

reagovat
Středa 14. dubna 2010 ve 14:59 ® Snipper2
Snipper2

čau lidi, poradíte? Příští víkend jedu za přítelkyní do Č.B. Budu ubytovaný na kolejích, přemýšlím že vezmu pruty, kam by jste mi doporučili zajít? Bohužel nebudu autem, tak kdyby jste poradili i jak se na případné místo MHD dopravit. Snad takové místo existuje, díkes za připadne info

reagovat
Pátek 12. března 2010 ve 23:32 ® osprey reakce na …
osprey

Rybapych> Deset dní jsem nebyl. Dnes se mi zdálo, že by to mohlo jít a na rybu jsem si sáhl. Ale rok od roku je to horší.

S tím spaním u vody se pleteš – usínám nad klávesnicí…

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 19:01 ® Rybapych
Rybapych

Nazdar chlapci,to jste mi tedy zasadili ránu,já jsem myslel,že jde sněhová voda a ryba nejde,byl jsem minulou neděli na Lužnici v Plané,šlo vody,jako blázen,měl jsem 8čku návazec,jemné krmení a za 4h.jsem neudělal ani záběr.Byl jsem letos jen třikrát a ještě jsem si nepustil ani první rybu,Už jsem z toho na prášky.Ted to zase padá,sajrajt,už mě ta zima vůbec nebaví.Nebyli jste taky na Malši?Miro,ty u té vody snad i spíš,ne?

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 v 0:07 ® svaca

Ryby tam jdou.Po skole casto razim hned na Vltavu a vzdy chytnu.......

reagovat
Středa 10. března 2010 ve 23:46 ® osprey
osprey

No a proč nevyrazíš? Zamrzlé to nebylo ani v lednu, ryby tam jsou. Jestli je nikdo nechytá, tím líp – budeš první. Moc super počasí zatím není, ale ono už se to začne lámat.

reagovat