Chytej.cz

MUŽI NA RYBÁCH - ANO? ČI NE ? necteno

9.3.2010 | scootrovka | 4.925 zobrazení | 58 odpovědí

Dobrý večer tak by mě docela zajímaly Vaše názory na tuto otázku.Já osobně proti chlapům na rybách nic nemám.Je to taková malá odvetka za fooorum Žena na rybách ano či ne?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Čtvrtek 11. března 2010 ve 22:38 ® regulus reakce na …
regulus

Dave20> začni se chovat slušně nebo vyfič, jasný???

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 ve 22:25 ® DJ reakce na …
DJ

hraji> Pravdu máš.

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 ve 22:16 ® hraji reakce na …
hraji

DJ> myslím si že to není žena, a ten věk 21 by seděl k tomu co napsal docela dobře. Nemá cenu se jím dál zaobírat.

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 ve 22:10 ® DJ
DJ

hraji> Mlží, ještě před několika minutama měl v profilu 63. Možná je to baba co nám zkouší nacpat hlavu feministickou slámou.

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 ve 21:56 ® cysy reakce na …
cysy

dedacek> Moje řeč, vždycky když je tam ženská je to poloviční zábava a dvojtá útrata. :-D

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 ve 21:56 ® hraji reakce na …
hraji

Dave20> chlapče, chlapče, nějak zapomínáš, že v době, kdy jsi se narodil, byli někteří tady již dlouho dospělí a tvoje výlevy ohledně našich životních zkušeností vyznívají ve světle tvých 21 let poněkud trapně. Netvrdím, že věk automaticky znamená zkušenosti a rozum a přehled, ale v tvém případě je zřejmé, že ti přehled a moudrost jaksi podstatným způsobem schází.

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 ve 21:49 ® cysy reakce na …
cysy

DJ> Nóó jistěěěě !!! :-D :-D :-D :-D :-D

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 ve 21:43 ® DJ reakce na …
DJ

scootrovka> Rozum ???? kladu si řečnickou otázku kým jsi, že rozhoduješ o rozumu či nerozumu :-)

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 ve 21:40 ® DJ reakce na …
DJ

Dave20> Nebudu vám nadávat ani se navážet do citlivých míst, kterých máte bezesporu mnoho. Nebudu řešit ani vaši sexuální minulost a svou přítomnost si taky nechám pro sebe. Já vás prostě nechám vodě :-) ta vše odnese :-) mně i vás.

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 v 19:56 ® scootrovka reakce na …
scootrovka

Dave20> Konečně někdo kdo má rozum.:-) A to co jsi napsal je pravda.Jsi muž s velkým M.

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 v 18:50 ® dedacek reakce na …

Dave20> nadávat ti nebudu, budu tě jen litovat.

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 v 18:43 ® Dave20 reakce na …

dedacek> dedecku to ma byt vtip?…prosimte nez se zacnes vyjadrovat precti si všechny předešlé příspěvky jo?…psal jsem o pravém opaku…to že někdo chodí k vodě kvůli sexu už někdo předemnou psal..:-) …teď si se akorát ztrapnil :-D

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 v 18:34 ® dedacek reakce na …

Dave20> Upřimně a hluboce tě lituji. Chodit za sex zážitkem se ženou na ryby, vyslovuji ti upřimnou soustrast.

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 v 18:34 ® Robur reakce na …
Robur

Dave20> lesbo:-D

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 v 17:59 ® Dave20

pro DJ a dodorider:..Pánové, když čtu ty Vaše stupidní názory tak je mi úplně jasný, že Váš největší sexuální zážitek ste prožili se svojí rukou…vůbec se nedivím jakýkoliv ženě, že reaguje na fóra typu žena na rybách ano či ne?…co to má být?…chytat ryby je úžasná věc a dělat by jí měl ten koho baví a je jedno jestli muž nebo žena.....a vůbec nechápu že bandu dospělých chlapů to tu baví řešit......A teď poďte a nadávejte mi do buzerantů…:-D

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 v 16:01 ® DJ reakce na …
DJ

dedacek> Jednou jsem byl v kině s kamošem :-) je pravda, že to bylo stejný jako být se ženou na rybách. V tom kině jsem se navíc cejtil dost divně.

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 v 15:44 ® dedacek reakce na …

Někdy ano, jindy jsou nepostradatelné.

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 ve 14:30 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

dedacek>Voni mám ty žencký kazí ten báječnej mužskej svět,viď?

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 ve 14:23 ® dedacek

Zajisté, že na rybách jen muži, od téměř narození až do sta let. Taky v hospodě, na kulečníku, v myslivosti jsou ženy rušivým elementem. Ale na př. do kina, divadla, taky restaurace si nedovedu představit, že bych šel s chlapem.

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 ve 14:10 ® DJ
DJ

džigit> Přeju fajn den kolego. Snad se tě nedotkne dojem který ve mně vyvolávají tvé zprávy, ale musím dát za pravdu cysymu . Jeho zpráva má hlavu i patu, zatímco ty mi příjdeš jako osoba co na sebe ráda poutá pozornost, ale neber to ve zlém. Jinak máš pravdu, legrace tu vážně je :-)

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 ve 12:31 ® cysy reakce na …
cysy

scootrovka> neděkuj, nereágoval jsem na tebe ale na jinou slečinku, takže já mám svý kowle a jsem s nimi spokojenej takže si nech svý kr… , nebo zkus džigita, vypadá to že už trénuje :-p

reagovat
Středa 10. března 2010 ve 22:32 ® scootrovka reakce na …
scootrovka

Děkuji.:-)

reagovat
Středa 10. března 2010 ve 22:07 ® džigit

cysy> neboj,nemám potřebu podlízat,ale neurážím!!!Koukni a pořádně si přeber tu spoustu „legrace“.Pokud je něco o potrefené huse,docela pasuješ :-D Ale neboj,osobně proti chlapům nic nemám :-P

reagovat
Středa 10. března 2010 ve 21:33 ® cysy
cysy

džigit> pokud jde o uspokojení, tak to s tím že sedím u pc nemá nic společného, ale když tě tak sleduju, tak ty jsi na tom se ženskejma asi hodně špatně vid? už nepodlejzej, je sranda a tupost. Drž se tý srandy a budou tě mít radši. :-))

reagovat
Středa 10. března 2010 v 19:53 ® Robur reakce na …
Robur

scootrovka> na to je taky dobrej vtip…

reagovat
Středa 10. března 2010 v 19:50 ® Mary reakce na …
Mary

scootrovka> 100 bodou

reagovat
Středa 10. března 2010 v 17:56 ® scootrovka
scootrovka

Také si myslím.:-)

reagovat
Středa 10. března 2010 v 17:56 ® scootrovka
scootrovka

Děkuji

reagovat
Středa 10. března 2010 v 17:55 ® scootrovka
scootrovka

A umíš si ty představit,že by jsi měl menstruaci?

reagovat
Středa 10. března 2010 v 17:44 ® Shrek23
Shrek23

Všichni máme práva chodit k vodě nekoukaje jestli je to muž či žena.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1