Vyhledávání
olešna nebo horni bečva
8.3.2010 | hanz.333 | 2.957 zobrazení | 20 odpovědí
čaute da se chgytit na těchto revirech naky větši kapr nad 60cm ma někdo takovy ulovek jestli jo napište ale i ostatni ryby mužou byt
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 18. března 2010 ve 21:09 ® hanz.333
-
čaute nechysta se někdo na horni bečvu
reagovat - Čtvrtek 18. března 2010 v 9:25 ® Koudy reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> nic se nestalo
reagovathlavně že je kost venku…
- Středa 17. března 2010 ve 23:51 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Koudy>omlouvám se za tu jednu nulu navíc,na kterou mě hned upozornil Džigit v restauraci Eliáš,ale zrovna mi zaskočila kost z kapra v krku,kterého jsem chytla na jistebnické mlýnce.
reagovat - Středa 17. března 2010 ve 22:23 ® Koudy reakce na …
-
Ciffik> tím že jsem napsal že se mi to zdá drahé jsem určitě nemyslel 16 000…
reagovat - Středa 17. března 2010 ve 21:31 ® kamos007 reakce na …
-
Ciffik>
reagovat - Středa 17. března 2010 ve 20:39 ® Ciffik reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> nesekla ses o nějakou nulu u Mp pro členy ostatních MO? za 16000,– koupím povolenky pro celou rodinnu na všechny soukromáky v okolí
reagovat - Středa 17. března 2010 ve 20:12 ® Koudy reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> dík. Ale musím říct že je to celkem pálka pro členy jiných organizací vzhledem k tomu že je to jen na dvě vody a potok pod hrází Olešné
reagovat - Středa 17. března 2010 v 16:43 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Koudy> ceny povolenek : pro členy MO F.M 750 MP,600 P
roční pro členy jiných MO MP 1 6000 a P 800
pro nečleny a přispívající členy roční MP – 3000,týdenní 1000,denní 250
pro nečleny a přispívající členy roční P – 3000,týdenní 1 100,denní 360
reagovat - Středa 17. března 2010 v 15:44 ® Koudy reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> ahoj,kolik prosím tě vůbec stojí roční hostenka na Olešnou?díky
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 16:37 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
hanz.333> máme Olešnou dobře zarybněnou,protože už x let sadíme kapry nad 40 cm,jsou tam i velcí sumci,candáti a štiku jsme zvedli na 60,ale musel by sis koupit hostenku buď celoroční nebo dle potřeby,protože jsme sam.hospodařující oraganizace.Pokud se rozhodneš jít na Olešnou,tak mě najdeš v buňce u chovného rybníku Řehánek.Tento rybník je spojen malou hrázkou s Olešnou.Na členských schůzích jsme rozhodli,ža na Bašce a Olešné budeme zahajovat lov od 1.4.2010.Doufám,že mě nikdo nezdrbe,že jsem ti to prozradila.Ahoj a Petrův zdar.
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 21:52 ® sus1
-
regulus: A mě to bylo divný,že sem nějak mín píšeš (nejen ty) a vono je to tim, že máš(te) problém s psaním??!!
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 20:38 ® osprey
-
regulus: Placený redaktor opravdu nestojí o to, aby se tu scházela duchovní elita v počtu baj voko třicet exemplářů a plkala ve dvaceti zavedených fórech
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 20:37 ® osprey reakce na …
-
hanz.333> Jde tady o jednoduchou věc. Na otázky většinou odpovídají lidé, kterým psané slovo nedělá problémy. Ti, co mají problémy psát, ti nenapíšou.
A ti se pak obvykle diví, že si zadavatel otázky nedá kus práce s tím, aby ji napsal pořádně. Nějaká chyba nikoho nerozhází, ale ty to prostě neřešíš ani trochu a přitom ty něco chceš.
Takže i já ti nakonec odpovím – co jsem slyšel, kapr přes 60 cm se tam chytit dá. Ale rozhodně tam nestojí za každým kamenem.
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 20:21 ® lubo OV reakce na …
-
hanz.333> všudesedachytitvětšinebomenšikapr.akoratnechapucotětahnenatyhlerevirykdyžsepěknikapřidajichytitparmetruzaostravou
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 3:12 ® Jak.novi reakce na …
-
hanz.333> Koukám, že jsi nepochopil nic z toho, co ti tady hraji a regulus chtěli říct.
reagovat - Sobota 13. března 2010 ve 22:22 ® hanz.333 reakce na …
-
tak snad se mužu zeptat jestli na horni bečvě na přehradě sou chyceni naci velci kapři to neni nic špatneho ne tak co kutite
reagovat - Středa 10. března 2010 v 18:54 ® fikus reakce na …
-
regulus> jj, už to vidím, odpověď Hrajiho sedla jak hrnec na prdel.
reagovat - Středa 10. března 2010 v 0:57 ® regulus reakce na …
-
fikus> má to vliv na to, že hans333 zakládá stále v určité periodě tyhle stupidní fóra, mohl bych je smazat, ale neudělám to, když to neudělá ani majitel serveru ani placenej redaktor. Hrajiho odpověď je adekvátní vůči položené otázce, na funkci živočicháře ani na velikost kaprů to nemá vliv žádnej.
reagovat - Úterý 9. března 2010 v 16:39 ® fikus reakce na …
-
jakou mají velká počáteční velká písmena souvislost s tím, jestli se v přehradě loví velcí nebo malí kapři? A chytnu na dolní bečvě malého kapra?
jen tak…
reagovat - Úterý 9. března 2010 v 8:36 ® hraji
-
Vážený kolego, tvoje otázky jsou zpracováním i obsahem značně nevyvážené. Samozřejmě, že se na uvedených revírech dají chytit i větší ryby, dokonce je zde několik skutečně trofejních úlovků. Hlavně v přehradě na Horní Bečvě (všimni si, že jsem na rozdíl od tebe u obou názvů místa použil velká písmena na začátku slova) se loví velcí kapři a amuři.
reagovat