Chytej.cz

mušovske jezera nebo dyje 5 necteno

8.3.2010 | hanz.333 | 15.351 zobrazení | 53 odpovědí

čaute poradi někdo do jakeho mista nejlip na těchto jezerech byl tam někdo nejake zažitky od vody kdyžtak napište nejlepe nake ubytovani taky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 14. března 2010 ve 22:35 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

hraji>já se vzdávám,nebudu to zde dále rozebírat,pokud jezdíš do Malešek nebo na Kolo na závody,tak na Kole pokecáme s Petrem i Milošem.Telefony nepotřebuji,mám je oba i p.Kolčaříka.Takže do nové sezony ti přeji mnoho velkých ryb a na Kole matek,které tam před závodama p.Sedlák a p.Horák nasazují.

reagovat
Neděle 14. března 2010 ve 21:32 ® hraji reakce na …
hraji

IV.TO.ŠIRDA> Mimochodem, jak zlikvidoval hospodáře Miloše Horáka, když tento pán dělá hospodáře i v současnosti a Petr Sedlák je dlouholetý předseda MO? Že by další „jedna paní povídala“? Nechceš telefon na Petra, že bys mu ty svoje lži vysvětlila přímo?

reagovat
Neděle 14. března 2010 ve 20:52 ® hraji reakce na …
hraji

Stroft> a co je slušného na tom šířit nepravdivé pomluvy o lidech, kteří se nemohou bránit? Znám Petra Sedláka dost dlouho a svého času jsem dokonce byl v orgánu, který jej řídil a kontroloval. Hospodářské odlovy na revírech D7 a D5 se prováděly na základě dekretu a požadavku z MZe a ryby se nikdy nevozily do zpracovny, která patří soukromé firm. Ovšem tyto odlovy skončily někdy před těmi 15 lety. Ovšem v hospodských řečech samozřejmě přetrvávají a nafukují se nesmysly až nabývají obřích rozměrů. Postupně se vykládalo, že loví cejny, kapry, candáty a to dokonce v době, kdy již Pálava s. r. o. nelovila vůbec. Takže podle zásady na hrubý pytel hrubá záplata jsem si dovolil i ženě odpovědět zostra. Však nám v jiném fóru pořád naznačují, že se nám chtějí rovnat. Pokud se ona omluví Petrovi Seldákovi, omluvím se i já. Nemám s tím problém. Ale ona si začala.

reagovat
Neděle 14. března 2010 v 19:52 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

hraji> Sedlák je již v důchodu,to je pravda,ale byl ve spolku který chytal ve Věstonické nádrži agregátem ryby pro zpracovnu a na lodích jezdili až po hranici 1.mostu na Jihlávce a 1.mostu na Svratce a když odešel do důchodu,tak hned zlikvidoval velmi dobrého rybářského hospodáře Miloše Horáka.Více to nebudu rozebírat a klidně mě můžeš poslat kam chceš třeba i do ......

reagovat
Neděle 14. března 2010 v 19:41 ® Stroft reakce na …
Stroft

hraji> žadného Sedláka neznám, proto se nemůžu vyjádřit, ale očekával bych, slušnější reakci,nehledě k tomu,že píšeš ženě.:(

reagovat
Neděle 14. března 2010 v 19:39 ® vikikaca reakce na …
vikikaca

džigit> to mas pravdu

reagovat
Neděle 14. března 2010 v 19:23 ® hraji
hraji

IV.TO.ŠIRDA> Petr Sedlák je již několik let v důchodu a nikdy nelovil ryby pro zpracovnu. Navíc, v posledních patnácti letech zcela stoprocentně žádné ryby do sítí nelovil, natož agregátem. To co jsi napsala je lež, hnusnější o to, že se nařčený nemůže bránit. Udělám to za něj. Když víš houby a vykládáš nesmysly pouze z doslechu a hospodských řečí, nezasloužíš nic jiného než poslat do ...... (vyber si kam).

reagovat
Neděle 14. března 2010 v 19:11 ® džigit reakce na …

vikikaca> bych to zbytečně nehrotil.Tohle je normální,jako všude.Místní prostě neradi lufťáky.U nás jim to vydrží do doby,než si přijdou pro točené aněco k snědku.Pivo a kus domácího z vepře dělá divy :-)

reagovat
Neděle 14. března 2010 v 19:04 ® vikikaca
vikikaca

chtel jsem jet s manzelkou na musov na dovolenou ale jak vidim jak nas tam ostravaky maji v oblibe radeji zustanu verny te nasi severni morave

reagovat
Neděle 14. března 2010 v 18:21 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

regulus> strupatý,nestru­patý,hlavně jde o záběry a když se plétny třou,tak kapři cucají jikry a je vcelku dost záběrů,jezdíme si tam pouze zachytat,máš pravdu že je tam lidi jak máku a někteří jsou i dokonce agresívní.Jediný kdo chytá strupaté ryby je zpracovna chytající z lodi agregátem a berou i plné kapří matky.V Brně v Globusu ty strupaté plétny prodávají.Pocházím z Pohořelic, nevím jak teď,ale velel tomu Sedlák,ahojky.

reagovat
Neděle 14. března 2010 v 15:23 ® regulus reakce na …
regulus

IV.TO.ŠIRDA> jen tak pro zajímavost, ta migrace je před třením, je tam lidí jak na václaváku a když vás baví chytat strupatý ryby … =-|

reagovat
Neděle 14. března 2010 ve 14:54 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

hanz.333> díky za prozrazení tvých tajných míst,již 7.rok jezdíváme na Iváň ke vzdutí Věstonické nádrže.Jedná se o dva mosty,jeden na Jihlávce a druhý na Svratce.Je to asi 1km od sebe a pokud se trefíš do migrace ryb z Věstonické nádrže do těchto dvou řek,tak si zachytáš jak nikdy v životě.Ubytovaní jsme na Iváni v motorestu hned u řeky. Pokud tam pojedeš,držím ti opalce ať zrovna kápneš rybám do noty.

reagovat
Sobota 13. března 2010 ve 22:56 ® hanz.333

no loni sem se tam nedostal ale letos už tam chcu jet chtěl bych bud na 5 nebo 7 strachotin,, pavlov,, pasohlavky nebo brod nad dyji tak se ptam co by mohlo byt nejlepši s ubytovanim v chatkach kdybych jel pod stan tak se neptm

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:49 ® Losfedos
Losfedos

http://www.rybarka.cz/…sucheca.html

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:48 ® Losfedos
Losfedos

na odhajeni dravcu,pojedem asi sem-http://www.ry­barka.cz/chaty/0012-chata-u-sucheca.html

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 22:59 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

hanz.333 – ještě jednou se k tobě vracím a navrhuji ti kompromis. Napiš mi do osobky tvoje úspěšné rybářské místa na Ostravsku a já ti napíšu zaručené a krásné místa pod Pálavou.Největší úspěchy máme na řece a jsme převážně plavačkáři.Dá se chytat i na soukromých revírech.

reagovat
foto/forum/2010/th-img12396.jpg
Úterý 9. března 2010 ve 21:46 ® Stroft reakce na …
Stroft

hraji> myslel jsem první vesnici která „leží“ na Dyji pod vratama.Možná by bylo vhodné, kdyby jste kolegovi poradili vy, mistní.:-((

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 20:10 ® hraji reakce na …
hraji

Stroft> trošku nám kolegu mystifikuješ. Dyje 4B není pod výpustí ze 7-ky, první vesnice pod výpustí 5-ky nejsou Bulhary ale Nové Mlýny.

reagovat
Úterý 9. března 2010 v 19:54 ® Robur
Robur

http://www.chytej.cz/…/2481/forum/?… já budu taky sdílnější, díval jsem se co napsal Hora a podíval se na to, co kolega hans 333 založil za fóra, kdybch je zredukoval na 1/3 tak by ubylo duplicity a kdyby pochopil funkci vyhledávače, tak by možná nezaložil žádné, takovým jedincům patří nakakat a ignorovat. Páč i kdyby informace dostal, tak pochybuji, že tam vůbec dokáže dojet…

reagovat
Úterý 9. března 2010 v 19:47 ® Stroft
Stroft

Já budu trošku sdilnější než kolegové:-) ,neb mušovské jezera jsou obrovské a poradit přesné místo snad ani nejde.Jezero č.5 je hodně plýtké,6tka není revírem MRS a 7 je posledním jezerem před vypustí do Dyje,je oproti 5tce hlubší.Zachytáš si prakticky kdekoli ale je potřeba intenzivního krmení,klidně i 50litrů za odpoledne.Převažuje cejn,kapr,jesen­.Pokud chceš lovit na řece Dyji,tak vyzkoušej 4B je to část řeky pod výpustí z „jezera 7“.První vesnici pod vypustí je obec Bulhary,tam to vyzkoušej.Cej­n,kapr,jesen,su­mec,tolstolobik­.Co se týče ubytování,tak my jsme spávali buď v Bulharech nebo kdekoli kolem jezer.Privátu je tam celkem hodně.

reagovat
Úterý 9. března 2010 v 19:40 ® Hora
Hora

Loni jsi se ptal taky,nevím proč zakládáš nové fórum.Odpověděl jsem Ti dle svého uvážení.Nového se asi nic nedovíš.

reagovat
Úterý 9. března 2010 v 9:56 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

hanz.333-jezdíváme pod Pálavu každý rok. Největší úspěchy – sumec 195 cm,candát 90 cm, bolen 65 cm, kapři 12 kg, ale problem je v tom kde? Toto se prozrazuje jen opravdu nejlepším kamarádům,neboť kamarádů ve svém životě můžeš mít velmi mnoho, ale opravdové kamarády mám osobně pouze dva,kterým jsem ochotna tyto místa prozradit. Píšu ti to proto,že na takto založené forum se od žádného rybáře nic konkrétního (co se týče místa lovu) nedozvíš a když jo,tak to bude většinou lež a co se týče ubytování,tak to zjistíš na netu. Ahojky,Petrův zdar.

reagovat
Úterý 9. března 2010 v 8:41 ® hraji
hraji

Vážený kolego, dovolím si vás upozornit, že pojem „mušovská jezera“ zahrnuje tři nádrže na řece Dyji, v popisu revírů mají označení Dyje 5, Dyje 6 a Dyje 7. Dyje 6 není revírem ve správě MRS, platí na něj samostatné povolenky.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1