Vyhledávání
Štika 60 cm
6.3.2010 | chosebaits | 81.529 zobrazení | 246 odpovědí
Zdravím všechny rybáře.Jste pro zvýšení lovné míry u štiky na 60 cm? Pokud ne,tak proč ne. Pokud ano,tak na vaší členské schuzi prosím podejte návrh,A´t už se něco děje a neustále jenom o tom nekecáme.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Středa 10. března 2010 ve 12:17 ® chosebaits
-
Sice hoši trochu od tématu,ale jelikož se to týká dravcu,tak to akceptuji.Jinak muj názor k těm dvoj a trojháčkum.Chápu lov na feedr v této sestavě,ale je tu spousta rybářu který na malou rybku dají trojhák a po záběru si zapálí cigáro a proto já bych byl pro,aby trojhák byl povolen pouze u nástražníh rybek nad 12–15 cm.
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 12:11 ® džigit reakce na …
-
chosebaits> neboj,půlku vyřadíš a zjistíš,že zde vlastně nic nového není
reagovat
- Středa 10. března 2010 ve 12:00 ® chosebaits
-
Tolik příspěvku,kdo to bude číst?
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 23:16 ® dodorider reakce na …
-
samotm> hura
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 23:15 ® samotm reakce na …
-
dodorider> Končím dnešní debatu. Jdu spát.
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 23:12 ® samotm reakce na …
-
dodorider> Boha jeho. Oblíbená ryba! A jelikož rád vláčím malý rotačky, tak moje oblíbená ryba je okoun a tloušť.
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 23:11 ® samotm reakce na …
-
dodorider> Jsem si to pak vyluštil. Spíš ty čárky mezi větama. To je děs.
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 23:09 ® dodorider reakce na …
-
samotm> preklik rpes je dukazem toho ze pisi rychle a hold nekdy prst zaostane
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 23:08 ® dodorider reakce na …
-
samotm> jen takova doplnovacka chodis s dualem trojhaku na okouna, plotici, cejna, tlouště? A jsi z prahy tam sem dost casto a mohu s eklido zastavit
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 23:06 ® samotm reakce na …
-
dodorider> Víš, ono když fakt neumíš psát, tak je to těžký. Slovo rpes opravdu neznám. A probůh, kdybY!!! Ale s těma protihrotama souhlasím. Jak koupím háčky nebo nástrahy na vláčku, tak je zacvakávám. Ono to bez těch protihrotů jde i líp, líp se ryba zasekne.
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 23:01 ® dodorider reakce na …
-
samotm> jako ze kdyz uz by to neslo tak neuzivat na trojhaccich protihrot to je to ostre za hrotem co brani rybe se vysmeknout a nebo aby lepe drzela nastraha a kdybi jen jednohacek jako hacek s jednim raminkem a bez toho udajneho protihrotu tak by to bylo uplne nej! pochopil?
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 22:58 ® samotm reakce na …
-
dodorider> ale i rpes to bez protihrotu a pokudmozno na jednohacek??? Přeložit do češtiny, prosím.
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 22:56 ® samotm reakce na …
-
dodorider> Jsem ti psal už před hodinou, že jsem si to doplnil. Když tě to tak zajímalo.
Feeder je položená, ale vodohospodář nemá s vysazováním ryb nic společnýho
reagovat
- Úterý 9. března 2010 ve 22:55 ® dodorider reakce na …
-
samotm> pri lovu na primo nebo na vlas, to je jina, ale i rpes to bez protihrotu a pokudmozno na jednohacek! stojim si za tim
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 22:54 ® samotm reakce na …
-
dodorider> No jo, jenže ono nejde na klasickou povolenou povolit jen jednoháček a na feeder povolit dva trojháčky.
Tohle je jen o chování rybářů. Zákazy nic moc nevyřeší.
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 22:54 ® dodorider reakce na …
-
samotm> chlapce pred 5 minutama jsi nemel v profilu napsano ani to jak se jmenujes natoz nejaky feeder tak tu nehraj frajere, polozena je polozena a feeder je feeder, mas se vyjadrit dat aby to nekdo pobral a me se smejes ze nechapes podstatu otazky T.O.L.
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 22:52 ® samotm reakce na …
-
Sander> Je. Dobře. Na klasickou položenou nechytám.
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 22:50 ® Sander reakce na …
-
samotm > a klacek s policajtem není položená?
Nevím, tyto dva způsoby lovu rozlišuji. Jedné říkám feeder, druhé klasická položená.
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 22:50 ® dodorider reakce na …
-
Sander> ok psal jsem na polozenou o feederu sem nemluvil! a myslel jsem to tak ze na polozenou lovim-li na mrtvou nebo zivou rybku bych proste zavedl jednohacek, kdyz se ryba zazere tam s tim hakem nejaky cas muze v poho prijmat a nehrozi zde ze ji sesijes!
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 22:48 ® samotm reakce na …
-
Sander> Feeder není položená?
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 22:47 ® samotm reakce na …
-
dodorider> kdyžtak kdyby
reagovat
A proč jako myslíš?
Podívej se teda do mýho profilu. Žádný pruty na položenou tam nenajdeš.
Proč myslíš, že píšu sekat hned? To by asi trochu na položenou nešlo,
nemyslíš? - Úterý 9. března 2010 ve 22:46 ® Sander reakce na …
-
samotm > promiň, ale z tohodle mi to jaksi nedošlo.
„dodorider> Právě na položenou na candáta použiju dva trojháčky radši než jeden jednoháček. Ty si napsal, že bys povolil jenom jeden jednoháček!“
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 22:45 ® samotm reakce na …
-
dodorider> Přijde mi jako nejšetrnější. Samozřejmě s lankem.
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 22:45 ® dodorider reakce na …
-
samotm> kdybi sem ospray nenapsal o feedru tak by jsi porad byl v domeni, ze se jedna o polozenou.
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 22:45 ® samotm
-
Sander> Já se celou dobu bavím o feedru. Klasická položená s policajtem by mě ani nenapadla. Proč myslíš, že píšu sekat hned. To by u položený jaksi nešlo.
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 22:43 ® Sander
-
samotm > bavíme se o položené, feeder je trošku něco jiného. Už jen to, že budeš mít 50cm průvěs (což je zpravidla málo) ti z toho může dělat díky trojháčkům docela vražednou montáž.
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 22:41 ® dodorider
-
osprey> a zda se ti tahle metoda setrna? uzivas u tohohle systemu lanko?
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 22:41 ® samotm
-
dodorider> Tak s tím woblerem jsem to myslel kvůli utrhnutí ryby.
Ale určitě se s tebou dohodnu na tom, že by měly být povoleny jen háčky bez protihrotu.
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 22:39 ® samotm
-
dodorider> až na to, že píšu přesně o tom, co píše osprey
reagovat
- Úterý 9. března 2010 ve 22:38 ® samotm
-
Sander> Protože nevíš, jak to ten candát vezme? Nevím, proč by měl mít ten druhý v jícnu. Ale je fakt, že v případě candátů je to pro mě jen teorie. Praxi mám ze štik.
reagovat