Vyhledávání
Štika 60 cm
6.3.2010 | chosebaits | 80.722 zobrazení | 246 odpovědí
Zdravím všechny rybáře.Jste pro zvýšení lovné míry u štiky na 60 cm? Pokud ne,tak proč ne. Pokud ano,tak na vaší členské schuzi prosím podejte návrh,A´t už se něco děje a neustále jenom o tom nekecáme.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 8. března 2010 ve 23:02 ® hecht reakce na …
-
osprey> klíďo to podpořím taky, sice budu asi z Vodňanské organizace jediný, ale neva.Mám ale dojem, že při naší schůzi v sobotu se bude díky volbám do výboru řešit úplně jiná 60+
reagovat - Pondělí 8. března 2010 ve 20:58 ® Shrek23 reakce na …
-
cici13> Stím souhlasim potočáků je vážně málo a strašně blbě se pěstuje.
reagovat - Pondělí 8. března 2010 ve 20:56 ® Shrek23 reakce na …
-
dodorider> To máš pravdu že by měl rybář obětovat ten háček a né ho rvát za každou cenu ven.
reagovat - Pondělí 8. března 2010 ve 20:31 ® Robur
-
obor, a když Štůr bádal nad jazykem tak říkal: Čehůni mají provaz my budem mít povraz…akorát nevím, jak přišel na to, že míč bude lopta
reagovat - Pondělí 8. března 2010 ve 20:13 ® dodorider reakce na …
-
cruel00> a kde to je
reagovat - Pondělí 8. března 2010 ve 20:12 ® dodorider reakce na …
-
obor> vsak sranda musi byt, mate se lepe i v hokeji a jake mate lovne miry ostatnich ryb?
reagovat - Pondělí 8. března 2010 v 19:57 ® cruel00
-
U nás se to trochu taky hnulo.Zavedli, že se muže vzit „jenom jedna“ dravá ryba za vycházku.
reagovat - Pondělí 8. března 2010 v 19:23 ® obor
-
džigit> to by som si nikdy nedovolil, len som musel reagovať
reagovat - Pondělí 8. března 2010 v 19:21 ® džigit reakce na …
-
obor>
reagovatjen nepřehoďte téma fóra…
- Pondělí 8. března 2010 v 19:19 ® obor
-
dodorider> o skomolenom jazyku by som pomlčal, na celom svete majú v jednom roku 12 mesiacov, len v Čechách majú 14, viď 1.apríl – 2.duben......., 1.máj – 2květen............ horšie ako v Mongolsku!
reagovat - Pondělí 8. března 2010 v 18:45 ® cici13
-
Jsem pro!taky si myslým, že zvýšení lovné míry si zaslouží i pstruh obecný aspoň na 30 cm klidně i víc!!!
reagovat - Pondělí 8. března 2010 v 17:29 ® dodorider reakce na …
-
obor> jj ale mate skomoleny ten jazyk musel sem dlouho premyslet co je to za mesice
reagovat - Pondělí 8. března 2010 v 16:29 ® obor
-
osprey> si moc veľký pesimista. U nás na Slovensku má šťuka mieru 60cm približne už tretiu – štvrtú sezónu!!! Myslím si že v niektorých bodoch zákona sú Slováci ďaleko pred Čechmi!
reagovatNapríklad aj 24-hodinový lov v mesiacoch júl, august a september u nás frčí už viac sezón.
- Pondělí 8. března 2010 v 16:17 ® kamos007
-
unás je míra 60 cm už zavedena.
reagovat - Pondělí 8. března 2010 v 7:55 ® dodorider reakce na …
-
Shrek23> s candatem mas pravdu ale zase na druhou stranu by se to dalo nejak poresit co poviny jednohacek na soustavach lovu na rybycku? Ovsem rybar musi nekdy hak obetovat a ne ho rvat ven, dalsi vec je rybu upustit strikackou a vypustit do klidne melke vody tez funguje candati pokazde v pohode odpluli a tam kam na ne chodim sem zadneho ani 1km po proudu nenasel, je to hodl tezke!
reagovat - Neděle 7. března 2010 ve 22:42 ® jersey
-
Minymálně a plýce, to je fakt nářez…(a nejen to)
reagovat - Neděle 7. března 2010 v 19:33 ® Shrek23 reakce na …
-
dodorider> Stím okounem stebou souhlasim . Když jsem byl v praze tak tam maj u okouna míru 25 cm a candáta bych nechal nebo bych u něj zmenšil míru. Asi se divíš proč bych mu snížil míru ? To je prosté když ho vytáhneš z hloubky tak má strašně malou šanci že to rozchodí nehleě na to že jsem byl svědkem toho jak je (ne)úmyslně rybáři likvidovali. Pak ti je i do breku když se brodíš ohřem a na každym metru vidíš minymálně dvacet mrtvích candátků. Pak příjdeš ke zdroji toho hnusu a můžeš si plýce vymluvit a každej tě pošle do P..I
reagovat - Neděle 7. března 2010 ve 14:36 ® Char
-
Na spoustě revírů již štika od 60 cm funguje mnoho let a spousta rybářů si na toto tak zvikla že kudlu pod 60 pouští automaticky i na revírech kde nemusí. Proto se kolegové snažte štiku 60 prosadit ve všech organizacích.
reagovat - Neděle 7. března 2010 ve 14:05 ® chosebaits reakce na …
-
dodorider> Vážení kolegové rybáři,
členský výbor naší místní organizace ČRS si Vás dovoluje pozvat na výroční členskou schůzi, která se bude konat dne 13.března 2010 v restauraci Rozkvět. Začátek schůze je stanoven na 8,00 hodin.
reagovat - Neděle 7. března 2010 ve 13:14 ® mekvak reakce na …
-
Podle mě cena povolenky není předražená, ba naopak. Druhou věcí je ale fakt, zda jsou prostředky svazu vynakládány vždy efektivně. Nevadila mi povolenka dražší, ale kdyby tomu odpovídala i situace na revírech apod. Jednou z cest by byla podle mě profesionální rybářská stráž, hospodář. Obdivuju lidi, kteří to dělají i v dnešní komerční době dobře a s láskou.
reagovat - Neděle 7. března 2010 v 11:55 ® dodorider reakce na …
-
chosebaits> sry mam dnes sobotu ta prace je desna nevim kde sem takze toho 27. se potkame a jeste dotaz muzu tam sem clen kadanske organizace
reagovat - Neděle 7. března 2010 v 11:51 ® dodorider reakce na …
-
chosebaits> to je jako dnes?
reagovat - Sobota 6. března 2010 ve 21:57 ® chosebaits reakce na …
-
dodorider> V sobotu,máš to na stránkáh MO .Kde by si chtěl dělat RS.Jinak to co si napsal jsou spíš doměnky než holá fakta,mužem o tom dát řeč,ale bude to na dlouho.Proberem klidně po schuzi.
reagovat - Sobota 6. března 2010 ve 21:54 ® chosebaits reakce na …
-
osprey> Musíme to zkusit ,vyvynem tlak na ČRS a třeba to klapne.Když to jde u blbého kapra,tak to musí jít i s jinou rybou.Hlavně podat argument okolo toho rozmnožování a rustu štiky.
reagovat - Sobota 6. března 2010 ve 21:49 ® osprey reakce na …
-
chosebaits> Já vím, že u nás mě pošlou do… Ale klidně to pro tu srandu můžu zkusit.
U nás kdysi členská schůze odsouhlasila celoroční zákaz přívlače. Naštěstí to kraj nepovolil.
reagovat - Sobota 6. března 2010 ve 21:45 ® dodorider reakce na …
-
chosebaits> chtel bych se te optat na datum a cas schuze. Mam tez par veci na srdci. Klido je vylozim i zde, kazdorocni zdrazovani povolenek? uz ted kdy platim v severoceskem za MP a P povolenku 3200 mi prijde dost brutalni a z tyto ceny jsou reviri dost spatne opecovany! Kam ty penizky jdou? Jednoduchou odpovedi je do kapsy organizaci! To potvrzuji, a neni to odeme je to od byvaleho celan rybarske straze! Resi se tu mira kapra, ale jako prednostni bych videl ochranit okouna, zvysit miru candatovi a zarazit premnozovani bolena a sumce! Dalsim druhem ktery je na seznamu KO je plotice a cejnek maly. Vše se resi ale pozde! Proc nevidim u vody rybarskou straz ja delam denne pochuzku cca 10km podel vody a ne jednou jsem videl pytlaky v akci, chtel sjem jit k rybarske strazi ale tam jsem se dozvedel ze bych na tomto useku nemel pravomoce tak co!
reagovat - Sobota 6. března 2010 ve 21:35 ® chosebaits
-
Vážený pane Růžičko, lovná míra kapra byla v rámci revírů užívaných ČRS SÚS ústí n. L. zvýšena na 40 cm z důvodu obecného zájmu prezentovaného většinou MO, a to zpravidla na základě veřejného projednání při členských schůzích. Návrhy jednotlivých MO byly v té době rozličné jako např. 37,38, 40 cm apod., ale v rámci trvalé snahy o jednotnost pravidel lovu v záležitostech, kde je to žádoucí byla orgány našeho ÚS lovná míra kapra stanovena pro všechny revíry na 40 cm. V případě předmětné úpravy míry proti vyhlášce k zákonu o rybářství se jedná spíše o veřejný zájem než o odborné důvody. Rybáři prostě chtějí lovit větší kapry a kapr v našich revírech asi i v budoucnu zůstane rybou číslo jedna v zájmu o úlovek. Z hlediska odborného k této úpravě nebyly vzneseny negativní připomínky a proto byla změna schválena.
reagovat
Podal jsem otázku na kraj,proč byla kapru udělena větší lovná míra. Toto je odpověď a proto,když to jde u kapra,tak to musí jít i u štiky!!!!!! Je to náš veřejný zájem a chceme chytat větší štiky a proto,čím víc MO o to bude žádat,tím líp by to mělo být pro náš prospěch. Hlavně,štika se dokáže vytřít,ale vytírá se při míře 50+.Pokud chytnu štiku 51 cm,tak v době tření měla cca. 30 cm.Proč nemužem nechat aspoň jednou štiku vytřít v revíru a následně kupovat drahý pludek? - Sobota 6. března 2010 ve 21:28 ® dodorider reakce na …
-
chosebaits> nn neprojde ver ze ne
reagovat - Sobota 6. března 2010 ve 21:24 ® chosebaits reakce na …
-
osprey> Myslíš,že to neprojde,když více MO bude o toto žádat.
reagovat - Sobota 6. března 2010 ve 21:17 ® osprey
-
Dost velká část naší členské základny zatím nevstřebala informaci, že štika má míru 50 cm a denně si můžou nechat jen dvě…
Od roku 1993 jsem na našem revíru nebyl kontrolován. Za exota jsem už teď, klidně můžu být za většího. Ale neprojde to.
reagovat