Chytej.cz

Štika 60 cm necteno

6.3.2010 | chosebaits | 80.731 zobrazení | 246 odpovědí

Zdravím všechny rybáře.Jste pro zvýšení lovné míry u štiky na 60 cm? Pokud ne,tak proč ne. Pokud ano,tak na vaší členské schuzi prosím podejte návrh,A´t už se něco děje a neustále jenom o tom nekecáme.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 10. března 2010 ve 13:17 ® chosebaits
chosebaits

Sice hoši trochu od tématu,ale jelikož se to týká dravcu,tak to akceptuji.Jinak muj názor k těm dvoj a trojháčkum.Chápu lov na feedr v této sestavě,ale je tu spousta rybářu který na malou rybku dají trojhák a po záběru si zapálí cigáro a proto já bych byl pro,aby trojhák byl povolen pouze u nástražníh rybek nad 12–15 cm.

reagovat
Středa 10. března 2010 ve 13:11 ® džigit reakce na …

chosebaits> neboj,půlku vyřadíš a zjistíš,že zde vlastně nic nového není :-D

reagovat
Středa 10. března 2010 ve 13:00 ® chosebaits
chosebaits

Tolik příspěvku,kdo to bude číst?

reagovat
Středa 10. března 2010 v 0:16 ® dodorider reakce na …
dodorider

samotm> hura

reagovat
Středa 10. března 2010 v 0:15 ® samotm reakce na …

dodorider> Končím dnešní debatu. Jdu spát.

reagovat
Středa 10. března 2010 v 0:12 ® samotm reakce na …

dodorider> Boha jeho. Oblíbená ryba! A jelikož rád vláčím malý rotačky, tak moje oblíbená ryba je okoun a tloušť.

reagovat
Středa 10. března 2010 v 0:11 ® samotm reakce na …

dodorider> Jsem si to pak vyluštil. Spíš ty čárky mezi větama. To je děs.

reagovat
Středa 10. března 2010 v 0:09 ® dodorider reakce na …
dodorider

samotm> preklik rpes je dukazem toho ze pisi rychle a hold nekdy prst zaostane

reagovat
Středa 10. března 2010 v 0:08 ® dodorider reakce na …
dodorider

samotm> jen takova doplnovacka chodis s dualem trojhaku na okouna, plotici, cejna, tlouště? A jsi z prahy tam sem dost casto a mohu s eklido zastavit

reagovat
Středa 10. března 2010 v 0:06 ® samotm reakce na …

dodorider> Víš, ono když fakt neumíš psát, tak je to těžký. Slovo rpes opravdu neznám. A probůh, kdybY!!! Ale s těma protihrotama souhlasím. Jak koupím háčky nebo nástrahy na vláčku, tak je zacvakávám. Ono to bez těch protihrotů jde i líp, líp se ryba zasekne.

reagovat
Středa 10. března 2010 v 0:01 ® dodorider reakce na …
dodorider

samotm> jako ze kdyz uz by to neslo tak neuzivat na trojhaccich protihrot to je to ostre za hrotem co brani rybe se vysmeknout a nebo aby lepe drzela nastraha a kdybi jen jednohacek jako hacek s jednim raminkem a bez toho udajneho protihrotu tak by to bylo uplne nej! pochopil?

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 23:58 ® samotm reakce na …

dodorider> ale i rpes to bez protihrotu a pokudmozno na jednohacek??? Přeložit do češtiny, prosím.

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 23:56 ® samotm reakce na …

dodorider> Jsem ti psal už před hodinou, že jsem si to doplnil. Když tě to tak zajímalo.

Feeder je položená, ale vodohospodář nemá s vysazováním ryb nic společnýho :-D

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 23:55 ® dodorider reakce na …
dodorider

samotm> pri lovu na primo nebo na vlas, to je jina, ale i rpes to bez protihrotu a pokudmozno na jednohacek! stojim si za tim

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 23:54 ® samotm reakce na …

dodorider> No jo, jenže ono nejde na klasickou povolenou povolit jen jednoháček a na feeder povolit dva trojháčky.

Tohle je jen o chování rybářů. Zákazy nic moc nevyřeší.

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 23:54 ® dodorider reakce na …
dodorider

samotm> chlapce pred 5 minutama jsi nemel v profilu napsano ani to jak se jmenujes natoz nejaky feeder tak tu nehraj frajere, polozena je polozena a feeder je feeder, mas se vyjadrit dat aby to nekdo pobral a me se smejes ze nechapes podstatu otazky T.O.L.

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 23:52 ® samotm reakce na …

Sander> Je. Dobře. Na klasickou položenou nechytám.

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 23:50 ® Sander reakce na …
Sander

samotm > a klacek s policajtem není položená?

Nevím, tyto dva způsoby lovu rozlišuji. Jedné říkám feeder, druhé klasická položená.

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 23:50 ® dodorider reakce na …
dodorider

Sander> ok psal jsem na polozenou o feederu sem nemluvil! a myslel jsem to tak ze na polozenou lovim-li na mrtvou nebo zivou rybku bych proste zavedl jednohacek, kdyz se ryba zazere tam s tim hakem nejaky cas muze v poho prijmat a nehrozi zde ze ji sesijes!

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 23:48 ® samotm reakce na …

Sander> Feeder není položená?

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 23:47 ® samotm reakce na …

dodorider> kdyžtak kdyby :-)) A proč jako myslíš? Podívej se teda do mýho profilu. Žádný pruty na položenou tam nenajdeš. Proč myslíš, že píšu sekat hned? To by asi trochu na položenou nešlo, nemyslíš?

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 23:46 ® Sander reakce na …
Sander

samotm > promiň, ale z tohodle mi to jaksi nedošlo.

„dodorider> Právě na položenou na candáta použiju dva trojháčky radši než jeden jednoháček. Ty si napsal, že bys povolil jenom jeden jednoháček!“

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 23:45 ® samotm reakce na …

dodorider> Přijde mi jako nejšetrnější. Samozřejmě s lankem.

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 23:45 ® dodorider reakce na …
dodorider

samotm> kdybi sem ospray nenapsal o feedru tak by jsi porad byl v domeni, ze se jedna o polozenou.

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 23:45 ® samotm

Sander> Já se celou dobu bavím o feedru. Klasická položená s policajtem by mě ani nenapadla. Proč myslíš, že píšu sekat hned. To by u položený jaksi nešlo.

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 23:43 ® Sander
Sander

samotm > bavíme se o položené, feeder je trošku něco jiného. Už jen to, že budeš mít 50cm průvěs (což je zpravidla málo) ti z toho může dělat díky trojháčkům docela vražednou montáž.

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 23:41 ® dodorider
dodorider

osprey> a zda se ti tahle metoda setrna? uzivas u tohohle systemu lanko?

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 23:41 ® samotm

dodorider> Tak s tím woblerem jsem to myslel kvůli utrhnutí ryby.

Ale určitě se s tebou dohodnu na tom, že by měly být povoleny jen háčky bez protihrotu.

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 23:39 ® samotm

dodorider> až na to, že píšu přesně o tom, co píše osprey :-)

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 23:38 ® samotm

Sander> Protože nevíš, jak to ten candát vezme? Nevím, proč by měl mít ten druhý v jícnu. Ale je fakt, že v případě candátů je to pro mě jen teorie. Praxi mám ze štik.

reagovat