Chytej.cz

Filmy z dětství necteno

6.3.2010 | džigit | 9.944 zobrazení | 98 odpovědí

Na téma mně přivedl právě sledovaný film v TV : My tři a pes z Pětipes.
Vzpomínáte na nějaké další filmy ze 70tých let s dětskýma rybářskýma příhodama? To krásné dětské tajemno při lovu,zaručené rady „jak na ně“ a především "nedotčenou " přírodu. Vzpomínáte ještě na nějaké?Pojdmě pokecat a zavzpomínat…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 10:10 ® džigit

Piranha> se sorruji 8-( Opravdu natočili v roce 2000 díl nazvaný Krtek a rybka :-O
A snáť aj tú štiku mordoval :-) muzím zkúknuť,ať nemám mezery ve vzdělání :-D

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 10:06 ® džigit

Robur> Poprask na laguně,to znám jen od Goldoniho :-) S Preissem a ne s Krtkem :-))

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 9:55 ® džigit

Cudla> Tož jsem našel ještě dvě možnosti :-)
Ale nevím,zda Tě někdo pozná :-D

reagovat
foto/forum/2011/th-img16099.jpgfoto/forum/2011/th-img16100.jpg
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 9:47 ® Robur
Robur

krteček mordoval štiku, včera byl Poprask na laguně

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 9:30 ® džigit

Tino> Top Gear taky není k zahození.Co ti tři někdy vymyslí…
A kde že to bydlíš?

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 9:20 ® Tino reakce na …
Tino

džigit> nemůžu… televizi sice máme, ale nemáme anténu na signál. Ona by nám byla naprd, protože je tu slabý signál, takže to chce buď kabel (ale ten by se tu pletl) a nebo talíř na střechu (a ta se bude předělávat).

Abych to shrnul jednou větou. TV nemáme a nějak nám to nechybí. :-D

A na disku mám TopGear a takovédle nesmysly. A tam o rybách není nikdy nic. ;-)

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 9:07 ® džigit reakce na …

Piranha> tak to mi ukaž kde že Krteček rybařil?Beztak na feeder,viď :-D

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 9:02 ® Piranha
Piranha

Krteček :-))

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 7:31 ® džigit reakce na …

Cudla> a na tom horním levém jsi vpravo,či vlevo? :-D
Já to včera stáhnul a prohlíd a jinou výraznou rybářskou figuru jsem tam nenašel,ale pokusím se :-)

reagovat
Středa 5. ledna 2011 ve 23:13 ® Cudla reakce na …
Cudla

džigit> Kamarád tam má chatu tak sme tam byli pečený vařený,to že tam jsem sem zjistil až za pár let v kině.

reagovat
Středa 5. ledna 2011 v 10:38 ® džigit reakce na …

Tino> buď se zapoj,nebo nekecej :-) náhodou mu to tam slušelo. Nejdřív kontrola žížalek a pak na ně :-D

reagovat
foto/forum/2011/th-img16091.jpgfoto/forum/2011/th-img16092.jpgfoto/forum/2011/th-img16093.jpg
Středa 5. ledna 2011 v 10:20 ® Tino
Tino

připomínáte mi saabisty, kteří hlásí v jakém filmu se mihnul saab. Může to být jen moment, ale oko cvičené a mysl závislá to zaznamená…

http://saabinfo.net/index.php?…

reagovat
Středa 5. ledna 2011 v 9:48 ® džigit reakce na …

Cudla> tak tenhle neznám :-)) jen o třech…

reagovat
Středa 5. ledna 2011 v 0:05 ® Cudla
Cudla

Nás pět a pes z Pětipes.Točeno pod Želinským jezem na Ohři,teda dost sekvencí.Též tam „hraju“ jednu z hlavních rolí.Pohled ze zhora skály na jez a ostrůvek za ním rybář stojící ve vodě to jsem já,ani honorář mi tenkrá nedali.

reagovat
Úterý 4. ledna 2011 ve 22:51 ® Robur
Robur

Stříbrní úhoři

reagovat
Úterý 4. ledna 2011 ve 21:47 ® džigit reakce na …

Kantik> hezký výkřik,kdybys to pročet,už to jmenovali :-))

reagovat
Úterý 4. ledna 2011 ve 21:33 ® Kantik

Zlatí úhoři

reagovat
Neděle 2. ledna 2011 v 19:22 @ Morawan

A co takhle Bílá velryba?

reagovat
Neděle 2. ledna 2011 v 19:18 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

džigit> Jsem si vzpomněl na moment ve filmu,kdy pan Werich sváže tkaničky a na ohnutý hřebík napíchne vejce a vytáhne štiku…Jako,dobré sci-fi,akorát si zaboha nevzpomenu na název filmu.Jinak,vzpo­mínají se Zlatí úhoři,ale Smrt krásných srnců jsem tu myslím neviděl…

reagovat
Neděle 2. ledna 2011 ve 14:13 ® džigit

zrovna teď jeden běží na TV Barrandov :-)

reagovat
Sobota 15. května 2010 v 15:27 ® džigit reakce na …

quercus> sice není z dětství,ale je dost dobrý!Místy není vidět voda,přes bedny s vodkou :-D :-D :-D

reagovat
Sobota 15. května 2010 ve 12:55 ® kukloun reakce na …
kukloun

no to je jasnačka byl by to pěkný odstavec vyjmenovat všechny filmy s T. Holým a vůbec český filmy jejich dost, ale škoda že teď už se takový netočej, jestli to neuměj nebo co 9-) ty kraviny co teď točej, rádoby pro děti, no děs =-|

reagovat
Pátek 14. května 2010 v 19:00 ® quercus

S T. Holým je nejlepší Pod Jezevčí skálou přece! A taky ty dva další z trilogie.

reagovat
Pátek 14. května 2010 v 18:57 ® quercus reakce na …

Poskrovnu, skoro nic. Leda ještě jeden zpoza čáry: Svérázný rybolov, ale to už jen matně vzpomínám o čem to vlastně bylo…

reagovat
Pátek 14. května 2010 v 16:06 ® kukloun reakce na …
kukloun

tak to teď zrovna nevím, ale samo že znám zlatí uhoři nebo s těma klukama myslím že to bylo taky o úhoři ale nikdy ho nikdo neviděl ale to nevím jak se jmenuje :-(( :-D

reagovat
Pátek 14. května 2010 ve 13:09 ® džigit reakce na …

kukloun> a s rybama bys neměl :-(( :-D

reagovat
Pátek 14. května 2010 ve 12:45 ® kukloun
kukloun

Český filmy to je moje teď právě nám hraje na samotě u lesa né že bych si to pouštěl já , ale náš 2,5 letý prcek nemá rád kreslený pohádky, ale jediný na co se kouká jsou český filmy např. s Tomášem Holým Praázdniny pro psa nebo jak vytrhnout ver. stoličku, saxána, s tebou mě baví svět atd. je jich spousta, ale ty kreslený prostě nevchce ;-) ) jinak u mě vedou CHALUPÁŘI

reagovat
Čtvrtek 13. května 2010 v 7:54 ® džigit

quercus> tak to jsem si nevzpomněl… Vono toho v českých filmech je nějak poskrovnu :-/

reagovat
Čtvrtek 13. května 2010 v 0:04 ® quercus

Já mám rád Chalupáře, ti jsou geniální. Druhej díl se jmenuje Kapr, myslím. Jak tam potom pan Kemr žere to těsto nebo jak tomu kaproj ve vodě řiká ať sebou moc nemrská, že bude celej uřícenej, z toho se můžu vřdycky pochcat:).

reagovat
Středa 12. května 2010 v 8:36 ® džigit

sem ani nevzpoměl Hříšné lidi města pražského-Vinklář k strážníku Šimánkovi „chytá Vám tu pytlák- ále koupil si povolenku aby mně naštval a teď si v klidu chytá“ :-) /díl o černé rukavici/

reagovat